Pôdorys bungalovu

Ahojte, vybrali sme si tento projekt a chceli by sme poradiť s pôdorysom. Každá rada a postreh je vítaný. Dali by ste do domu krb, tak ako je navrhnutý alebo by ste riešili kúrenie úplne inak ? Okno do kuchyne rohové nepôjde. Vstup - Z Ďakujeme
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa je to pekný projekt. Denná časť oddelená od nočnej. Úložný priestor vo vstupnej chodbe. Dostatok pracovnej plochy v kuchyni. Jedine čo by som zmenila je umiestnenie krbu. Radšej by som ho dala ku tej stene pri technickú miestnosť. Tým pádom vieš poriešiť i krb s teplovodnym výmenníkom do podlahového kúrenia. A zároven sa opticky zväčší priestor obývačky. A uľahčite si aj zariaďovanie a možnosť otočiť stôl v prípade väčšej rodinnej akcie.
Odpovedať
Vôbec nie zlý projekt. Ja by som akurát spaciu izbu nedala ku vstupu. Iba by som prehodila kúpelňu so spálňou. ak má spálňa okno na sever, vôbec to nevadí. A krb by som nedala takto do priestoru, ale to je vec osobných preferencií. Inak v pohode.
Odpovedať
@jarko7 Ahoj. vchod do spajze si dajte z kuchyne. namiesto dveri si vchod dajte ako sucast kuchynskej linky. Inak pekne a podobne nasmu.
Odpovedať
Profilova fotka
Vchod zo západu.To znamená okno v spálni je na západe.Poobede tam bude svietiť slnko až do večera.Vymeňte spálňu s kúpelňou nech máte okno v spálni na sever.Terasa bude tiež slnečná len doobeda Poobede tieň.Ale to je možno aj dobre pri letných horúčavách.Neviem Záleží aj kde dom staviate Ak niekde na juhu Ešte by som prešpekulovala to otočenie na svetové strany.Ak niekde v chladnejšom kúte slovenska ,tak je spálňa na západe možno fajn.
Odpovedať
Projekt ako taký je pekný, neni tam čo nejako vytknúť, je to rozumne rozmiestnené, rozdelené. Jedine čo možno by som súhlasil, tak výmena spálne s kúpeľňou, ale inak nič. Kuchyňa s obývačkou má hlavu aj pätu, izby tiež. Hor sa do toho :-)
Odpovedať
podla mna je toto jeden z tych logickych projektov. mne osobne by vadilo len wc z chodby (mam ho aj ja uz by som ho nikdy nedavala. nadavala som na to, ked sme byvali v panelaku a aj tak som si ho dala - chyba). aleje mi jasne, ze tam chcete okno a blabla bla, takze v tom uz vela nezmenite. bolo tu navrhnute vymenit kupelnu a spalnu, to by som tiez nerobila, lebo tym padom budete mat okno spalne na severe - cele zle. nechajte ju tam, kde je. radsej zapad a v lete pritienite, ako na sever a mat tmu plus 3/4 roka silne narazove vetry do spalnoveho okna. tiez by som nedavala spajzu z kuchyne, ale nechala ju tam, ako je navrhnuta. keby si dala dvere z kuchyne (alebo vstup cez kuchynsku skrinku), tak sa pripravis o mnozstvo ulozneho priestoru. takto mas plne vyuzitelny priestor v spajzi a aj jednu vysoku kuchynsku skrinu k dobru.
Odpovedať
@kkl82 špajza hlavne nech ostane tak ako je, to som rovnakého názoru, je to praktické a rozumné a hlavne neuberie to miesto ;-)
Odpovedať
pekne rozmiestnenie, az na to wc na chodbe, ma to svoje vyhody, ale aj nevyhody a tie nevyhody su evidentne hlavne v zime, ked sa voda, sneh donesie do chodbicky a potom sa to do wc roznosi. Ale inak sa mi to celkom pozdava. Spajza je fajn takto mimo kuchynu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?