Pôdorys 4-izbového poschodového domu - zmenili by ste niečo?

Dobry den,chcela by som Vas poprosit o vyjadrenie k podorysu RD ,ci by ste tam nieco zmenili a taktiez umiestnenie ci je ok.Tu chatku ktora uz stoji na pozemku sme chceli zachovat.Dakujem:)
Odpovedať
Profilova fotka
No už to vyzerá podstatne lepšie a i ten prechod cez kuchyňu ste pekne poriesili. Akurát ste prišli o izbu na prízemí ,🤔 Ešte len tak otázka do pléna či je nutne mat na poschodí terasu? To poschodie by som zjednotila čo sa tvaru týka. Zväčšila by som spálnu o tú terasu a urobila by som si šatník na celú tú stenu oproti oknu.
Odpovedať
@carolinka suhlasim. Plus ja by som zvacsila aj obyvacku zrusenim tej spodnej terasky.
Odpovedať
@carolinka ano je to uz o kus lepsie:)spodnu izbu sme zrusili aby mohol byt vchod z predu a vlastne nam netreba ani taky velky dom sme traja.Takze po zruseni izby sme chceli uzitkovu plochu do 120m.
Odpovedať
Rozmyslam ci nie je ten vstup do domu prilis dlhy 2,1 m a kde by sa dali presunut krbove kachle aby mohla byt tv pred sedackou a nie z boku.
Odpovedať
@lawazaa1 Je to o moc moc lepšie, ale obývačka bude žalostne maličká - budete sa tam tlačiť.. Ten výklenok dole ako je obývačka zrušte, už máte jeden na vchod, tento je zbytočný...
Odpovedať
Všetko je fajn, podľa mňa sa vám to vydarilo, len mi je trocha ľúto tej obývačky, keďže je na môj vkus moc maličká. neviem u nás sa všetci zdržujeme najmä v nej. Chcelo by ju to zväčšiť a bolo by to top
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som zrejme otvoril tú obývačku, teda chodbu, zrušil by som tie steny, zbytočne to delia a vznikne vzdušný veľký priestor ;-)
Odpovedať
Ja tam vidim obrovsky problem a to su schody!!!!!!! To nevies,ze sa dnes stavia bez schodov?? Ako budes po nich chodit ked budes mat 70r a deti sa odstahuju??? :-)
Odpovedať
@delfabo to by neslo, ta stena tam musi byt je nosna
Odpovedať
@jojor poschodovy bez nich tazko spravis a nie kazdy je zastancom bungalovov... si kupi v 70 tu rampu na schody a bude po probleme :D
Odpovedať
Profilova fotka
Terasa, resp balkon na poschodi bude do ulice? Ak ano, budete ho realne pouzivat? Nestalo by za uvahu zvacsit o tento priestor destku izbu?
Odpovedať
balkón je fajn, ale len v pôdoryse a na obrázku, ale v praxi nie, je to nevyužitý priestor, nebudete ho využívať keď budete mať dolu terasu, za to dám ruku do ohňa, takže radšej by som popremýšľal ako ten priestor zúžitkovať ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@sissik je orientovany do zahrady.My sme traja tak 4 izbovy dom nam bude stacit.A na pozemku je este jeden maly domcek.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to je teda škoda, lebo myslím, že by to dalo tomu domu taký iný vietor či ako sa to hovorí @lawazaa1
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?