Ploty

Recenzie, popripade aky typ betonoveho plotu si dat,dakujem
Odpovedať
A prečo práve betónový ?
Odpovedať
Jednoznacne beton, odporucam vysku aspon 4m, aby sused nevidel ani z poschodia ako si na terase :-D
Odpovedať
Teraz vazne. Ides tiez prispiet k lezatym panelakom dalsim betonovym 2m plotom? Urob radost sebe, rodine, aj okoliu. Daj si pletivo/drotove panely a nepriehladnost ries zelenou.
Odpovedať
@zefe Sorry,ale s tým betónom je to už smiešne. Dom z betónu,porobetonu,tehly ... Ti nevadí,ale plot áno?Uvediem len 2 priklady: potrebujem navýšiť pozemok zeminou prídeš mi ju podržať? Mám ostrejšieho psa a vedľa sú malé deti,alebo iné zvieratá ktoré radi cez pletivo.... Zeleň si môže kľudne dať aj pred betónový plot a nemusí ho vidieť,ale aspoň má pocit bezpečia ak ho potrebuje.Mimochodom predpokladám že Ty nemáš dom zo slamy? Peace :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@rosio tie betonove panely co teraz ma skoro kazdy sa ti nepozdavaju? to by som povedal ze je take najjednoduchsie riesenie :-)
Odpovedať
@astley Riesi sa plot a nie dom, ani vyrovnavanie terenu, tak nepredikuj, co som nenapisal. Chod sa prejst do nejakeho novodobeho satelitu, odporucam Ciernu vodu. Lezate panelaky, 2m beton skoro vsade, verejna zelen nulova, vyzera to strasne, v letnych horucavach peklo. PS1: Az na vynimky som este nevidel zelen na betonovom plote z vonkajsej strany. PS2: Moj dom bude murovany, plot maximalne pletivo.
Odpovedať
@zefe Pozri nebudem sa tu doťahovať či je lepšie pletivo alebo betón.Pre teba je betón len panelák a pre niekoho pletivo tak akurát na kurník.Je to vec pohladu a preferencie. Ps:Plot a terén spolu súvisia a veľmi 😉
Odpovedať
Profilova fotka
Mame z Beves a sme spokojni ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?