Pasívny a nulový dom

Ahojte. Viete mi, prosím vás, poskytnúť nejaký výkres alebo aspoň náčrt zloženia podlahy, steny, základov, stropu, strechy pasívneho a nulového domu? Viem, že toto všetko je v projekte, lenže k tomu sa nedostanem, a mne ide o nejaké všeobecné nákresy (rezy), že čo by asi mal takýto typ stavby obsahovať, samozrejme aj s rozmermi. Na nete som to hľadal, ale našiel som len popis a mne skôr ide o tie rozmery. Aj vrátane podlahového kúrenia a všetkých týchto prkotin. Asi dosť čudná otázka, ale celkom ma to zaujíma. Ďakujem vám vopred za ochotu.
Odpovedať
Profilova fotka
@pochabel rozmery nikde nenajdes pretoze v kazdom dome to bude inak v kazdej lokalite to bude inak Inak je to velmi podobne ako.v beznom dome
Odpovedať
@pochabel niečo nájdeš tu: https://www.pasivnidomy.cz/detaily/
Odpovedať
@sappa To viem, len mne išlo skôr o minimálne rozmery zateplenia podlahy, stropu atd., aby sa to dalo považovať za pasív a toto všetko v reze + kóty alebo niečo také podobné. Ale niečo už som našiel. Ďakujem pekne.
Odpovedať
@jakino :-D Práve pred chvíľou som na tej stránke bol. Až teraz som na ňu narazil. Idem ďalej snoriť. A ďakujem za ochotu.
Odpovedať
@pochabel ešte tu je taký obrázok na porovnanie nízkoenergetického a pasívneho domu. Čiernym je súčiniteľ prestupu tepla a červeným hrúbka tepelnej izolácie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?