Otazka - zmeny v projekte

Ahojte, chcem sa spytat.. ked si najdem nejaky konkretny projekt, daju sa v nom robit este zmeny? Napr. prehodit izby, popripade aj izby zvacsovat/zmensovat? Da sa napr. spravit aj to, ze cely ten dom (projekt) zvacsim alebo zmensim? Dakujem za odpovede..
Odpovedať
Profilova fotka
@marrria samozrejme, ale nedá sa to nastavením zväčšenia na počítači. Sú to zmeny, ktoré menia základné charakteristiky objektu a môžu vyústiť do nového projektu.
Odpovedať
Keď chceš robiť zmeny v katalógovom projekte, v prvom rade musíš kontaktovať autora (predajcu) projektu. Jemu popíšeš, aké zmeny by si chcel. Na základe toho ti povedia, či je to realizovateľné ako zmena katalógového domu, či to bude s príplatkom alebo bez. Ak sú to väčšie zmeny, alebo zmeny, ktoré majú vplyv na statiku, konštrukciu či iné podstatné vlastnosti stavby, tak je možné, že ti autor povie, že je to už individuálny projekt s úplne inou cenou. Dopredu ti nikto nevie povedať, aké zmeny sú tie podstatné a aké sú nepodstatné. Dôležité je pre teba vedieť, že všetko je možné. Ide len o to, koľko to bude stáť.
Odpovedať
@marrria Mam z katalogu, robil som zmeny asi aj dost velke, bol tam taky ten vystupok na stol to som zarovnal - cize zvacsil a tym padom aj hore izby a zmenil sa balkon a druhy som zrusil. Nejak som nad tym neuvazoval, chcel som proste zhruba taky dom a chcel som kupit hotovy projekt. Chlap ich predajca - nejaky projektant alebo stavebny dozor alebo co toje povedal ze neni problem len sa spravi ciara tam a tam a hotovo tak som ani neriesil. Teta na stavebnom povedala ze ked som to uz postavil treba poziadat o zmensu stavby pred dokoncenim, spravit dokumentaciu a ze to asi pojde. Co pynie z tohoto pribehu - mozno problem nebude ziadny ale ale by som na buduce spravil individualne projekt.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?