Obytne podkrovie v bungalove

Poprosim nazor na tento projekt
Odpovedať
Profilova fotka
@ggaabbrriieellkkaa Šikovné.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekne, efektivne premyslene. Osobne nevidim nic, co by bolo treba nejako vytknut. Dokonca sa mi paci aj akym sposobom je kupelna planovana. Myslim, ze keby sa tento projekt prenesie do reality, tak je to pohodove byvanicko
Odpovedať
Profilova fotka
vidno, že ste sa projektu povenovali. ako tak naň pozerám, neviem či by som našiel niečo, čo by som v danom prípade poriešil nejak inak. ja by som kludne taký dom prijal. takže nech všetko ide hladko a bez problémov a nech sa dobre býva ;-) ;-)
Odpovedať
Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@ggaabbrriieellkkaa Za mňa je tam pár zmien Určite by som mal radšej okno na WC ako na špajzy, a šatník by som rozdelil na dva jeden pre zádverie druhý pre spálňu, a nie takto že cez nezatvorené dvere ti je vidieť do spálne až zo zádveria a to nehovorím o zime a chladnom vzduchu ktorý by sa do spálne mohol dostať pri nezatvorených dverách šatníka. Väčšie starosti by som ale mal z podkrovím ak sa tam niekto plánuje zdržovať každý deň, izby takto na papieri vyzerá dobre ale videli ste k tomu nejaký rez ako tam vychádzajú výšky tých miestností to dosť ovplyvní priestor a myslím že tam môže byť trocha tma pri použití len jedného strešného okna na miestnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Šikovné a veľmi by som bol povedal premyslené. Podľa mňa má všetko svoje miesto a neviem takto z prvoti, či by som tam aj niečo menil. Ak by mi niekto postavil takýto dom, bol by som celkom rad. Takže za mňa máte palec hore. Potom dajte aj nejaké fotky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?