Nove Byvanie, Nove Zamky, bungalov

Profilova fotka
http://novebyvanie.joj.sk/nove-byvani... vcera ta 3.ponuka, ten dom, bungalov a velky pozemok nahodou tu nie je niekto z okolia? :) rad by som videl podorys toho domu, vyzeral naozaj dobre, priestranne :-)
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
paci sa, nasla som ho v ponuke realitky: http://nove-zamky.directreal.sk/sk/ne...
Odpovedať
Musím povedať že aj mne sa celkom páčil ale ked vidím tento rozhádzaný pôdorys , velmi komplikovanú strechu, dve velké chodby ,žiaden šatník a smiešnu špajzu , prešla ma chuť.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomas1989 No mne sa už včera vo vysielaní páčil zo 4 možností najmenej... 8-( Tá farba, neskutočná rozložitosť a komplikovanosť... O "zámockom" kovanom plote ani nehovoriac. Okolie vyzerá ako niekde zo zaostalej krajiny - a on si tam vycapí melírovanú strechu, ako niekde pri stredozemnom mori... NEVKUS. A chaos.
Odpovedať
Profilova fotka
@atothova Dakujem, sikovna si :-)
Odpovedať
to je tutifruti ponuka :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D za domom to vyzera ako ciganska osada, farba fasady z vypredaja Baumaxu a tieto strakate strechy na Slovensku mali vzdy uspech. o podoryse sa ani bavit netreba. to je dalsi majsterstuk :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bozsky_kaja kazdy ma ine priority ... to za domom sa da lahko vycistit ... ak by si napriklad mal rad klud a nejake tie domace zvierata, tak tych 32 arov tam je na nezaplatenie, ale to neriesim, zaujimal ma len podorys domu :-D tie strakate strechy ano, coraz viac ludi si ich dava na strechy :-p
Odpovedať
@dulius 32a by som aj ja chcel, len v mojej lokalite by som sa nedoplatil :-) napisal som to preto, lebo pred domom je relativne pekne upravene, za domom nie.
Odpovedať
@leonardom No mne sa hlavne zapáčil tým velkým velkým pozemkom po ktorom aj ja tak velmi túžim .
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?