Nová katastrálna mapa

Ako sa vám páči nová katastrálna mapa http://mapka.gku.sk/mapovyportal ?
Odpovedať
@radopp Zatiaľ je to len testovacia prevádzka. Dá sa vyhľadávať len podľa obcí, katastrálnych území a č. parciel. Podľa vlastníkov a č. listov vlastníctva to zatiaľ nefunguje. Je dobre že po ukázaní na nejakú parcelu sa ukáže jej číslo aj vlastníci a rozloha. Inak rýchlosť načítavania zatiaľ nie je bohvieaká. Uvidíme na finál verziu.
Odpovedať
Profilova fotka
Sranda, sedim si v praci, samozrejme na slovensku a dostanem takuto hlasku... a to len zato, ze nasa wanka ide z ciech... ]-( Prístup bol zamietnutý. Táto stránka je prístupná len z územia Slovenskej republiky.
Odpovedať
Profilova fotka
@neprd heh a ja som si myslel, ze horsie ako ta aktualna to byt nemoze :)
Odpovedať
@bopcox Cez Orange to vraj vypisuje že si z francúzska. Skús slovenské proxi alebo iného poskytovateľa. Alebo vynadať stprávcovi mapy.
Odpovedať
@neprd Páči sa mi že si klikám na parcely a môžem si vraj zobraziť ortomapu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den chcela by som sa spitat ako sa da stahovat cez katastrálna mapa do pc potrebujem to poslat emailom ale stiahne mi len stranku dakujem
Odpovedať
pre zaujimavost ako to bolo... https://dennikn.sk/176393/chcel-pomoc...
Odpovedať
Profilova fotka
@dgerzo zaujimave citanie, zaloval ich on? ako to skoncilo? makal na tom dost dlho a takto skoncil
Odpovedať
@sebastianko2009 Katastralna mapa sa neda nijako stiahnut. Mozes si spravit len screenshot obrazovky. Pre export listu vlastnictva (nie pre pravne ucely!) je potrebne pouzit bud plnohodnotny https://www.katasterportal.sk/ alebo http://cica.vugk.sk/
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?