Nevieme vybrat vzhlad domu

Hladam projekt 5 izboveho rodinneho domu,nechceme poschodovy,hladame nieco jednoduche,ale zaroven aby nevyzeral ako „krabica“.Chcem oddelenu kuchynu od obyvacky.Neviete mi odporucit nejaky projekt aspon pribliznu predstavu,aby sme mali a upravy uz porobime podla nasich predstav spolu s projektantom.
Odpovedať
@hoblinka13 podla mna si najdi vlastneho architekta a spravte projekt domu ktory uz bude navrhnuty tak aby zodpovedal vasim predstavam a aj pozemku ktory mate.
Odpovedať
Skusala si sa spytat Googla?
Odpovedať
Súhalsím s andym, alebo skúste program HomeByMy, tam som si ja urobila ten náš a potom sme to doladili s projektantom
Odpovedať
@hoblinka13 projektov mas volne dostupnych milion, staci si zadat ze 5 izbivy atd atd, je kopec stranok, nie len Slovenskych a samozrejme, ze mimoslovenske su ovela bohatsie. Staci pouzit googla. A ked toto nezvladnes, potom sup sup, najdi si architekta, zadaj mu co potrebujes a on to nakresli.
Odpovedať
projekty uz naozaj najdes barkde len si treba k tomu sadnut prelustrovat co sa da :)
Odpovedať
Ako píše andyno najdi si šikovného architekta, alebo ja som riešil v prvom kole dizajnérom. Chceš si postaviť RD (dáš do neho možno 100-150t možno viac EUR), ktorý sa bude odlišovať od iných, bude ušitý na teba, nebude to krabica.... a nechceš za túto individualitu zaplatiť pár stoviek EUR možno tisícku? Naopak si necháš postaviť niečo čo ti ukážu diskutujúci na MS ! Práca s dizajnérom, architektom netrvá ani deň ani dva, ale a niekoľko mesiacov kým sa dopracujete k výsledku, potom projektant a potom stavba. Tu šetríš na stovkách, no keď začneš stavať budeš počítať v desaťtisícoch. Ja si dovolím tvrdiť, že investované do dizajnéra a architekta sa mi vrátilo niekoľkonásobne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?