NED atelier projekt

Dobry vecer.Prosim Vas mate niekto skusenosti s Ned atelierom?Zakupili ste si od nich prosim niekto individualny projekt pripadne mate uz postaveny dom?Za kazdu skusenost budem vdacna.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer, zrejme otazka smeruje na katalogovy projekt. Individualny projejt je viacmenej na mieru. Pokial by ste mali zaujem o individualny projekt, ponukam Vam svoje sluzby. V pripade zaujmu poprosim IP, resp. mail.
Odpovedať
Profilova fotka
@ella1006 NED ateliér sú šikovní architekti a určite Vám budú vedieť navrhnúť kvalitný dom, ale záleží tiež ako sú na tom časovo aby sa Vám plnohodnotne venovali. Pri výbere architekta je dôležité aj prvé osobné stretnutie, či si sadnete názorovo aj ľudsky. Nakoľko s daným architektom budete od prípravnej fázy až po realizáciu, je dobré ak si rozumiete a vzájomne dôverujete. Ako o niečo mladší architekt Vám oproti starším kolegom viem ponúknuť určite väčšie nasadenie pri navrhovaní a pomoci s realizáciou, možno aj za lepších podmienok, keďže sa snažím postupne vytvárať portfólio spokojných klientov a realizácií. V prípade záujmu je možné nezáväzné stretnutie u nás v ateliéry.
Odpovedať
Dobrý deň, zistila ste niečo ohľadne toho atelieru?
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli u nich v januari a vyborna komunikacia. Davame si momentalne od nich robit studiu (skice) a postupne individualny projekt.. :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Dobry vecer, my sme si dali urobit projekt u NED atelier. Za nas velka spokojnost od prveho stretnutia az po finalizaciu. Hlavny architekt p. Belokostolansky s nami presiel nasu viziu a poziadavky a hned pri prvej vizualizacii sa trafil do nasich predstav. Do detailov sme prechadzali aj technicku stranku projektu, kde velmi porfesionalne pristupoval ku vsetkym bodom. Dodrzali aj dopredu dohodnuty harmonogram a cas pri odovzdavani kompletnej projekcnej dokumentacie, co je dnes uz vzacnost. Dom je nadherny podla nasich predstav a technicky dokonaly.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja som spatne s nimi spokojny urcite neni, robili mi studiu na dom, ktora sa detailne zrealizovala a ukazalo sa casom niekolko velmi zlych architektonickych a dispozicnych chyb, ktore ochotne rad na stavbe ukazem.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_hurton:

Ja som spatne s nimi spokojny urcite neni, robili…
@roman_hurton NED ATELIER sa snaží a vždy sa snažil vyhovieť svojim klientom a navrhovať dobrú a funkčnú architektúru. Nie je však možné vyhovieť všetkým. Obvykle sa klient stotožní už s prvým návrhom štúdie a dolaďujeme s ním detaily. Občas sa stane, že musíme robiť zásadnú úpravu, čo je štandardný postup. Niekedy je to až na tretí krát, už aj také sa nám stalo. Pán Hurton, vy ste mali 11 úprav štúdie. Pán Hurton, kedže sme na Váš dom nerobili projektovú dokumentáciu, kde sa dolaďujú detaily a iné zásadné veci aby boli v súlade so štúdiou, považujem obvinenie z Vašej strany za neobjektívne. Nevidel som Váš dom ale určite sa naň pôjdem osobne pozrieť, aby som sa presvedčil o zásadných chybách v štúdii domu, ktoré spomínate v recenzii.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nedatelier:

@roman_hurton NED ATELIER sa snaží a vždy sa snaž…
@nedatelier Pán Belokostolský, po tom ako som tu uverenil moju negatívnu recenziu na Váš ateliér, ste mi napísali súkromný mail, kde ste chceli vysvetlenie. Ja som Vám odpísal slušný a podrobný email kde som zhrnul všetky dôvody kvôli ktorým spoluprácu s Vami nehodnotím ako správne rozhodnutie (Ten email tu môžete celý zverejniť, nemám s tým žiadny problém). Zároveň ste chceli aby som negatívnu recenziu stiahol. Ja som reagoval že môžete prísť na stavbu, kde si moje výhrady prejdeme a vysvetlíme priamo na mieste, a nemám problém negatívnu recenziu stiahnuť. Ja totiž chápem že to nie je nič príjemné, ale ako píšete, nedá sa vyhovieť všetkým, a vždy je to iba o prístupe. No a fakt má zaráža že po tom maily kde som skutočne fakticky vysvetlil moju nespokojnosť ste mi už ani len neodpísali a uverejnili ste sem príspevok, kde riešite to že som mal 11 úprav štúdie (čo mne na 300 m2 dom nepríde nejak tragicky veľa). Pričom prvý návrh vôbec nezodpovedal zadaniu, viaceré návrhy obsahovali iba malé zmeny a tie väčšie zmeny ktoré boli brané ako experiment som Vám uhradil ako ste chceli v dodatočnej faktúre, pričom celkovo štúdia vyšla na 3900 eur s DPH. Ja Vám fakt nerozumiem že prečo máte potrebu riešiť verejne takéto veci. Ja som sem moju skúsenosť s Vami napísal iba preto, že ste ma ignorovali a potom vyslovene odmietli reagovať na moje otázky ohľadom problémov čo sa objavili. Mohli sme to doriešiť v súkromnej konverzácii, na stavbe by sme si nejaké veci vysvetlili, ja by som negatívnu recenziu stiahol, lebo by som aspoň videl nejaký záujem a to by bolo všetko.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_hurton:

@nedatelier Pán Belokostolský, po tom ako som tu…
@roman_hurton Pan Hurton, ja nemám potrebu riešiť to verejne. Vy ste tu zverejnil že máte zle navrhnutý dom a že štúdia ma architektonické chyby, čo je maximálna urážka mojej prace. Písal som Vám email aby som zistil o čo vlastne ide, ale zatiaľ som od Vás dostal iba informáciu, že Vám nestačí 2,5m výška stropu na terase. Naplanujem si cestu ku Vám na stavbu budúci týždeň, lebo mi nejde do hlavy čo som Vám zle navrhol. Posledný email ste mi písali ohľadom firmy ktorá Vám bude robiť projekt z pred dvoch rokov.
Odpovedať
To ze Vasa studia ma architektonicke chyby a veci ktore sa dali spravit lepsie, tak za tym si stojim. To ze som sem napisal moju zlu skusenost je iba preto ze ste vyslovene odmietli so mnou komunikovat. Pisal som Vam totiz presne 16.11.2022 a pocas dvoch mesiacov som niekolko krat volal do Vasej firmy, a az dna 17.1.2023 (cize pred rokom) mi bola od Vasej zamestnankyni poslana odpoved ze sa nebudete vobec vyjadrovat a ani len navrhovat nejake riesenia, a zamestankyna nasledne prestala odpisovat na moj email. Toto je nieco co sa len velmi tazko da pochopit ak Vam na Vasej reputacii zalezi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@roman_hurton Február 2021 sme s Vami začali komunikovať ohľadom štúdie. V decembri sme Vám ešte upravovali verziu č. 13. 10 mesiacov sme sa venovali Vašej štúdii a upravovali ju podľa vašich požiadaviek a interierov, ktoré ste nám posielali na zapracovanie. Štúdiu ste písomne odsúhlasili. Napriek Vašej nespokojnosti si myslím že som v rámci návrhu Vášho domu urobil všetko čo bolo v mojich silách.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od zoltanbelokostolsky:

@roman_hurton Február 2021 sme s Vami začali kom…
@zoltanbelokostolsky Ked uz riesite aj samotnu dlzku vypracovavania studie, tak by ste mali povedat aj to, ze hoci ste mali na Vasom webe uverejnene aj sluzby ohladom navrhu interieru, ked som ich chcel spojit aj s navrhom studie, uvedene sluzby ste uz neposkytovali. Odkazali ste ma na ine ateliery, kde som si dal spravit aspon interier obyvacky. Uz len to ze ina firma to musela riesit, tak kym sme si presli celym procesom to opat vsetko zdrzalo. Toto bola opat velka chyba ze studiu domu a interier riesia 2 rozne firmy a neodporucam takyto postup. 10 mesiacov trvalo vytvorenie studie, ale to predsa neznamena ze ste sa kazdy den tomu venovali. V tomto celom procese je vsak najpodstatnejsi fakt, ze som sa snazil s Vami riesit to co sa v praxi ukazalo ako nedobre riesenie. A ako som uviedol vyssie, mne ako Vasmu zakaznikovi, ktory zaplatil za Vasu studiu ste sa neunuvali nijako k problemu vyjadrit.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_hurton:

@zoltanbelokostolsky Ked uz riesite aj samotnu d…
@roman_hurton V rámci štúdie sme Vám dodali všetko čo má štúdia obsahovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?