Nazory na projekt RD

Dobrý deň, rád by som si vypočul Vaše názory na náš pripravovaný dom. Tiež by ma zaujímal cenový odhad podľa Vašich skúseností? Za všetky názory vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Zbytocne vyklenky... miestnost 1.07 je co?
Odpovedať
Profilova fotka
Páči sa mi : - delenie na dennú a nočnú časť - spojená O+J+K - vstupná hala primeraná veľkosti domu - ak je hore S aj orientácia okrem 1.11. - východ na terasu zo spálne Nepáči sa mi : - ak je pri komíne krb nie je naň výhľad, čo ohrieva? Stoličky pri stole ? - nevymeniť sedenie zo stolovaním pri kuchyni ? - alebo nepremiestniť krb medzi okná na terasu ? Obojstranný ? Iné moje subjektívne nápady : - uzavrieť kuchyňu do U - barové sedenie ?. My ho síce veľmi nevyužívame, ale nie je vidieť do kuchyne ale kuchár má kontakt s O.I. - čo tak posuvné dvere aj medzi halou 1.07 a terasou ? - na tak veľký dom by som ja chcel dve kúpeľne , aspoň jednu sprcháreň. - asi by som zväčšil 1.11 a 1.12 na úkor odskoku. Má dáky účel ten odskok alebo to je prvok na fasáde možno by stačil užšší, napr. 200mm ? - potom by sa dala rozšíriť aj chodba 1.04 Zatiaľ toľko. Dom sa mi páči, má hlavu a pätu a viem si predstaviť aj takéto bývanie. Preto skúsim sledovať túto diskusiu mám dojem, že Vám to pomôže a že nakoniecsa Vám tento dom podarí ozaj vyšperkovať .
Odpovedať
Profilova fotka
Dom je velmi clenity, bude sa ti tazko dosahovat nejaka nizkoenergetickost a pod. Ak 1.12 je technicka a 1.11 izba - podla mna nie stastne riesenie mat spolocnu stenu kvoli hluku z technickej (napr. tep. cerpadlo alebo iny kotol, rekup., pracka, susicka - vsetko vydava nejaky hluk). Ak 1.07 je chodba, je to vela nevyuziteho priestoru - pomaly ako dalsia izba. V ramci tych metrov kt. uvadzas by som ocakavala napr. 2 kupelne alebo satnik.
Odpovedať
@madein1974 to je stretavaci priestor pre nočnú časť, ktorá je presvetlená, nakoľko ne áme radi zbytočne tmavé chodby.
Odpovedať
@kosto13 Priateľka Vám odkazuje, že ste jej človek :-D Vaše pripomienky ohľadne kuchyne a krbu už mala napisane, že sa to bude riešiť :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marc19 inak ked tak na to pozeram, je to hooodne podobne domu co idem stavat ja 😊 http://www.modrastrecha.sk/blog/madei...
Odpovedať
@marc19 ten projekt mi pride zaujimavy ale na druhej strane je tam zopar nedostatkov, ktore tu uz ludia predomnou vypisali, takze sa nebudem opakovat
Odpovedať
oddelenie dennej a nočnej časti je super, to úplne kvitujem, tiež sa mi páči predsieň, chodba pri vchode do domu, že je to oddelené, je dostatočne veľká :-)
Odpovedať
no tie vyklenky, to nie je podla mojho gusta a zbytocne uberaju miesto, ktore by sa dali vyuzit. rozhodne by som ich zarovnal a isto to bude aj lepsie vyzerat
Odpovedať
Profilova fotka
Prepac, ale posobi to na mna ako take bludisko :-D :-D Tie same vyklenky su fakt hrozne, trochu by som to isto pozmenil a tym ti vzniknu aj vacsie izby a lepsie to bude vyzerat ako tu uz viaceri napisali.
Odpovedať
Profilova fotka
@marc19 cenový odhad nevieme, keďže vôbec nevieme z čoho plánuješ stavať. Čo sa týka celkovo projektu, tak tiež mi prídu zvláštne tie samé výklenky. Tento projekt ti robil architekt alebo sám?
Odpovedať
1-Výklenkovo 2-Cena 142841eur.Samozrejme plus mínus nejake euro
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?