Názor na tento bungalov ( stava ho niekto ? )101 MFpro

http://www.mfpro.sk/projekt/bungalov-101
Odpovedať
@luka29
Odpovedať
ahoj, - je tam strašne veľa výklenkov - to len predraží a predĺži stavbu. Tá strecha je tiež strašne členitá, to ju len predraží - vaša kúpelňa bude mať 13,15 m2, nie je to príliš, naozaj potrebujete dve umývadlá? - v kuchyni by mi vadilo nemať žiadnu komoru - tá garáž je podľa mňa veľká, naozaj v nej budete parkovať 2 autá? nepoznám nikoho, kto by v garaží naozaj parkoval, nakoniec skončí ako sklad vecí. Možno by stálo za zváženie nechať miesto na jedno auto, posunúť nejak technickú a radšej získať miesto pre komoru - budete tam mať 4 posuvné dvere na záhradu? nie je to moc?
Odpovedať
Akože kupelňu pri spálni budeme mať aj my, ale 13,15 m2 sa mi zdá nepomer oproti tomu, že pre dve detské, alebo detskú a hosťovskú bude mať 4,75 m2 aj s wc. Špajza chýba pri takom dome. A zdá sa mi dosť nepomer veľkosť všetkých ostatných izieb vrátane garáže k tým dvom detským a wc. Vyzerá to ako toto je dospelácka časť a toto tu máte, žeby sa nepovedalo. Jedine, že deti máte odrastené a takto im to stačí.
Odpovedať
@zoja17 ahoj - toto je katalogový projekt ,ja sa chcem len odraziť od neho - čo sa týka výklenkov tie by som zarovnal,kupelňu plánujem menšiu,špaju tam musím ešte do pasovať a garáž my vyhovuje že je veľká lebo jedno auto plus na dedine máš kosačka, bicykle,sánky a pre deti ešte dáke hračky plus miesto na dielničku :) - tento projekt musím prispôsobiť mojím potrebám ale každá dobrá rada je plus
Odpovedať
@pistikus ahoj - ak môžeš tak ho sem tvoj projekt
Odpovedať
Profilova fotka
@luka29 Je to tam nejaké zmätočné v tom popise: Orientačná cena stavby na kľúč:204 800 € Cena stavebného materiálu:15 800 €... Chybička se vloudila... Všetci sa dnes púšťajú do týchto "bungalovov". Ale je tam nenormálna zastavaná plocha. Bol som aj v domoch ľudí, čo nemajú problém s peniazmi. Kto ide do väčšej metráže (a rozmýšľa v súvislostiach), ide do 2 podlaží.
Odpovedať
@zoja17 My mame dvojgaraz a parkujeme v nej dve auta kazdy den.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zoja17 mame tiez dvojgaraz a 3 auta, tak jedno chudacik auto nevojde ani. Zasa co ja poznam ludi a maju vacsie domy, stale maju oba garaze s autami. Asi poznas inych ludi :-)
Odpovedať
@zoja17 Máme dvougaráž a denně v ní parkují dvě auta. Vždyť proto jsme ji stavěli :-D
Odpovedať
aha, tak asi naozaj poznáme iných ľudí :-D konkrétne prípady: jedny naši známy majú dvojgaráž a idú ju prerábať na hosťovskú izbu + nejaký sklad na veci a druhý známy majú dvojgaráž, a dodatočne si postavili prístrešok pre autá a garáž slúži ako sklad. A tiež som dosť často počula argument, že parkovať auto v zime v garáži nie je úplne ideálne kvôli tomu topiacemu sa snehu so soľou, že to škodí plechom - ale nie som automechanik, neviem ako veľmi to škodí, len to konštatujem. Asi naozaj záleží od konkrétnej rodiny.
Odpovedať
Profilova fotka
@luka29 suhlasim s tym co napisala vacsina. Zvacsila by som detsku a hostovsku kupelku a zmensila rodicovsku. Chyba mi komora/spajza. Tiez sme zvazovali dvojgaraz podobne ako je tu, ale museli by sme dat velmi dozadu dom a to nam vadilo. Pred domom by vznikol nevyuzity priestor. Neviem aky velky mate pozemok. My 30x30. Nakoniec sme dali garaz zvlast, ale urcite je vstavana dobra vec. Okno zo spalne na terasu zbytocne (podla mna) Naopak sa mi tu paci... chodbicka k izbam je dobra, na terajsom dome mi vadi, ze hned z dennej casti sa ide do nocnej. Tiez sa mi na tomto projekte paci riesenie kuchyne, obyvacky, jedalne. Ja mam teraz spolu a pre mna uz v novom dome nie, budem to mat oddelene, ale budem to vediet prepojit... Navrhujem este domysliet terasu, takto to bude podla mna dost tienit. Ludia na terasu casto zabudaju a potom nevedia ako to vyriesit... S mensimi zmenami to bude pekny domcek. Mozte pozriet moj fotoblok, je tam urcita podobnost...
Odpovedať
@luka29 Mám podorys vo fotkach. Pozri. My sme si ho davali kreslit. Jedno coho sa bojim je male zadverie. Ale uvidime. Mali sme mensi pozemok tak sme sli do poschodia. Ved pozri a tiez hod koment.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?