Názor na projekt

Profilova fotka
Poprosím Vás o názory na projekt, rozmery domu sú 11,5x12. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@emka23 na toto sa neda nic napisat :D , ale ked so to zbehol, velmi malo svetla v obyvacke a kuchyni z tohto "nakresu"
Odpovedať
Keď som robil projekt, tiež som si kreslil varianty, bolo ich asi 100. Potom som navčtívil architekta, povedal som mu svoje potreby, túžby, prišiel sa pozriet na pozemok a mám projekt o ako som pred tým ani nesníval a s mojimi prvotnými nákresmi mal pramálo spoločného. Niesi architekt a velmi vela súvislosti nevidíš. V obývačke bude tma, tá TM v strede domu je hlúposť, vchod je strašne malý, neviem ako sa tam zmestia napr. ty, žena a dieťa a ver že takých situácií bude X. Je dobré pokial má WC okno. Tá chodba asi bude prúzka a rovnako tmavá. Pri vstupe do domu cez vchod vidím hneď stenu s dvermi do TM. Ten dom nemá dušu, je to taký tuctový dom bez rozumu akých je v katalógoch 99,5%. PS: Môžem sa prísť pozrieť ako budeš do spálne pratať nábytok? PS2: nechcem ti do toho mudrovať, ale radšej to nechaj na niekoho, kto v tom má prax.
Odpovedať
Profilova fotka
Nábytok sa dá sťahovať aj cez okno....
Odpovedať
Profilova fotka
@emka23 Ja by som dal viac okien vsade alebo vacsie, inak ta chodba bude tiez tmava, tam by sa zislo dat svetlovod zo strechy. A co je este dolezite na podoryse je orientacia svetovych stran, na to treba dat tiez pozor. Inak kazdemu sa paci nieco ine, takze hlavne si navrhni podorys ako sa tebe paci a vyhovuje, potom to treba konzultovat s projektantom aby ti poradil co tam treba este dopracovat.
Odpovedať
Profilova fotka
kde je sever? a situacia na pozemku?
Odpovedať
@emka23 odporucal by som ti pridat situaciu, alebo neaku mapku s pozemkom a nasledne podla pozemku riesit aj dispoziciu
Odpovedať
podla mna celkom dobre riesene, az na drobnosti: 1. osobne si myslim, ze spalna 17,5 m2 zbytocne velka, do spalne chodis len spavat. Kludne staci 14-15 m2, radsej by som o usetrene miesto technicku miestnost, kde mozes dat pracku, kotol, zasobnik vody, "rozvody vody" ak budes mat aj vlastnu studnu, vysavac, upratovacie potreby, susiak na pradlo a podobne... (proestoru na "bordel" nikdy nie je dost. 2. male WC by som zväcsil, aby sa tam zmestil sprchovy kut. Mame to aj my tak, ze v jednej kupelke je vana s WC a dvojumyvadlom a v druhej malej je WC, umyvadlo a sprchovy kut. Velmi prakticke hlavne pre rodinu s detmi, pretoze ked su deti male nie je problem, ale ked budu väčšie, budu sa hanbit a urcite sa nebudu chciet sprchovat este s niekym, takze mozes mat vanu a sprchac, ale ked budu v jednej miestnosti, tak ich nebudes moct pouzit sucasne.
Odpovedať
samozrejme suhlasim s ostatnymi - zväcsit okna
Odpovedať
@emka23 ako budete mat rozmiestnenie kuchynskej linky? myslim skriniek, spotrebicov, nakolko ak si das projekt a nemas to usporiadane, aby sa nestalo, ze ti bude chybat niekde 10 cm, preto sa pytam :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?