Názor na projekt, rozloženie

Hlavne rozlozenie izieb, usporiadanie nabytku este nie je vyresene. Ďakujem
Odpovedať
@trevor15 Ten dom má len 1 izbu a obývačku? Žiadne iné obytné miestnosti - izby? Nechýba tam ešte jedno podlažie? KAm vedú tie schody? Aspoň k tomu, čo si dal: - zle je riešený vstup do spálne - ide priamo z obývačky, ja by som dvere presunul ku kúpeľni aj z praktických dôvodov - nemusíš prechádzať na WC zo spálne cez obývačku a obchádzať ten roh. A nedávaj si do spálne posuvné dvere. Klasické tlmia hluk lepšie. - zádverie je dosť malé, tie dvere daj radšej otvárať do chodby Ostatné ak ti vyhovuje, tak je to v poriadku.
Odpovedať
na terasu sa bude chodit cez spalnu? Aj hostia na grilovacke sa prejdu cez spalnu kym si ulavia na WC? Ak aj bude vstup na terasu z obyvacky, tak sa z kuchyne bude vsetko vynasat cez celu obyvacku...
Odpovedať
Usporiadanie nabytku ide ruka v ruke s rozlozenim izieb. Vid.momentalne ulozenie sedacky.
Odpovedať
Tak ako písal chrobák7 tie dvere dať tam ako je chodba do kúpeľne a posteľ otočiť o 90°. na tú stenu kde sú teraz dvere. Potom ešte okno do garáže aby si tam nemusel svietiť. Ale fakt čo by mi vadilo je umiestnenie schodov neviem ako to máš hore ale dole zaberajú veľa miesta tým že je tam ten prechod do obývačky potom prechod do kuchyne a potom uberajú miesto z obývačky kde by mali byť dvere na terasu.
Odpovedať
Dvere do spálne posunúť, premyslieť vychádzanie na terasu. To sú také dve veci, čo mne hneď padli do oka, čo by som bez pochyby hneď riešil, ale že úplne inak
Odpovedať
Este by to chcelo podorys poschodia :)
Odpovedať
@jumt je to len taky prvy nacrt, ano dvere chcem premiesti. Schody zaberaju vela miesta, no neviem co s nimi, a chcem prechod z kuchyne k vchodu, aby som nemusel cez obyvacku stale , a este su tam schody do pivnice ( prikladam foto kde je nacrt 2.poschodia. (bodka vchod do pivnice).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?