Názor na projekt bungalovu

Dobrý den, poprosil by som o komentáre k projektu, rozmery domu už nezmeníme, ale vnútorne usporiadanie ano. Vchod je situovaný na SV. Ďakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi pekne riesene. Teda podla mna. Samozrejme niekto moze mat iny nazor.
Odpovedať
Nocnu cast od dennej mate oddelenu a to podla mna je najdolezitejsie. Nemam co vytknut, pokial to aj vam vyhovuje, tak mozte ist do toho :-) 8-)
Odpovedať
@ironhide celkom pekne riesení projekt. Mne osobne vadí len záchod pre hostí úplne pri vchode - budú musieť prejsť celým domom a skoro vyjsť z domu aby šli na WC - toto by som sa pokúsila vyriešiť trošku bližšie. Ale to je len môj osobný názor. Ostatné usporiadanie aj veľkosti sú v pohode :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ironhide dobre tomu rozumiem, že tam budete mať dve spálne a dve detské izby? Nechceli ste aj tú jednu posunúť do nočnej časti domu? Lebo tá mi tam príde taká dosť odveci, alebo to bude len hosťovská?
Odpovedať
@en_em dakujem za reakciu,WC je mysleno ako prvé po ruke ked sa pride domov.až tak ďaleko to nie je :-)
Odpovedať
@77monicka7 ano bude to hostovska, spočiatku skladište,preto je miestnost aj taka malá.
Odpovedať
@ironhide dispozicne je to celkom fajn, jedna poznamka - predpokladam, ze 103 je hostovska izba, tej tam chyba trosku hygiena, min. sprcha niekde v okoli, ale pre obcasne prespanie svokry postaci ;-) a este ma v projekte zaujali schody. resp. otvor do podkrovia, ze 700x500, tym by som ja nechcel prechadzat ;-)
Odpovedať
@sgi320 Ďakujem za pripomienku,to ma s tym otvorom veru nenapadlo a to mam široké ramena :), izba 103 je hostovska pre občasné prespanie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?