Názor na pôdorys plánovaného domu no.2

Zaujíma ma Váš názor na tento pôdorys rodinného domu. Ďakujem za príspevky.
Odpovedať
celkom dobry projekt. mne sa len nepozdava ta vyrazne mensia druha detska izba a maly vstupny priestor. osobne by som zrusila pracovnu a pripadne ju vytvorila vzadu v tej miestnosti za jedalenskym stolom. na mieste pracovne by sa potom dalo nejak pohrat s vacsim vstupom, zvacsenim detskej izby a pripadne aj vytvorenim dalsieho ulozneho priestoru v garazi. a este tie barove stolicky v chodbe, to nie je idealne miesto na sedenie a vykecavanie pri pohariku a ani vhodne miesto na ranajkovy pult (malo svetla, ruch do detskych izieb atd.). viem si predstavit poprehadzovat celu kuchynu, spajzu a jedalen, ale ak to takto vam vyhovuje, tak je to ok.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež sa mi zdá menší vstup, a ešte tie dve kúpeľne vedľa seba- jedna bude vaša a jedna detí? ak áno, vstup s dverami do spálne by som posunula, ako je priečka medzi kúpeľnami. jednoducho bude to praktickejšie a budete mať pri vstupe do kúpeľne a von viac súkromia. ( myslím že podrobnosti netreba rozpisovať ako je to myslené)
Odpovedať
Z 1.04 sa spraví detská izba, z 1.15 pracovňa.
Odpovedať
@matto_wednesday Vstupný priestor je na môj vkus veľmi malinký. Kde dáte kabáty, topánky, kabelky, čiapky, šály, rukavice, dáždniky 4člennej rodiny? =-) Miestnosť 1.15 je čo presne? Neviem si predstaviť jej využitie, keď spája jedáleň s garážou. Dlhá trasa z obývačky a vlastne aj kuchyne, jedálne a terasy cez celý dom na toaletu. Keď ste mladí, pohoda, len aby ste aj v starobe stíhali došuchtať sa tam :-) Projekt to nie je úplne špatný, ale nejako mi nesedí. Od 200 m2 očakávam absolútny komfort po každej stránke a z tohto projektu ten pocit nemám. P.S. Teraz som si prečítala príspevok vyššie o detskej a pracovni. Takže 5členná rodina. Hmmm
Odpovedať
@matto_wednesday mne sa tento projekt nepozdáva. Jednak si neviem predstaviť "vhodne" ho umiestniť na pozemok. Buď bude na juh garáž alebo kúpeľne :-( alebo budu na sever 3 detské izby alebo obývačka so spalnou :-( Jedno horšie ako druhé. Kuchyňa takto rozbitá spajzikom :-( Chýba samostatné WC, ak ste viacerí a určite bližšie k dennej časti domu. Ale izby sú pekné veľké :-)
Odpovedať
@matto_wednesday nemozete dat tu technicku miestnost ku filtru? Inak co sa filter planujete ked mate na to 12m2. Nas zaberie 2m2. Kuchyna je veru dost zvlastne poriesena a vyzera ze ste jej este nevenovali pozornost. Kupelne tiez vymenit a detom spristupnit vanu a v rodicovskej staci sprcha. Umiestnenie krba je tiez dost nestastne a vyzera ze je tam naviac.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?