Názor na pôdorys 136,1 m2

Poprosím názor pripadne nejaky postreh na zlepšenie. Ďakujem
Odpovedať

Odpovedať

Odpovedať
my mame zatial len podorys, ale za televizor pojdu este terasove dvere
Odpovedať
Tiež pekný pôdorys. Ale špajza Vám nebude chýbať ?
Odpovedať
@modus200 tak pokial mas dost ulozneho priestoru v linke, tak nebude, my ju tiez nemame a zatial si musim zaklopat, ze problem este nebol, ze by sa veci nemali kam dat. inak jeden aj druhy podorys su podla mna fajn
Odpovedať
Podľa mňa je to celkom fajn, len špajza je pri krbe, to by som asi riešil trochu nejako inak, pretože v špajzi je fajn ak je tam okno, aby ozaj to bola taká chladnejšia miestnosť ;-)
Odpovedať
@modus200 Mali sme spajzu ,ale ked sa pozriete na kuchynu, tak na pravej strane (miera 3775) ,tam budú vysoké skrine(od zeme) takze ulozneho priestoru bude dost, nechceli sme mat prerusenu linku :) ..čo sa tyka ešte toho maleho WC, tak dvere budú z chodby(z pravej strany , nie z hora...
Odpovedať
Ešte možno otázka na veľkosť kúpeľne a detských izieb. Niekto kto má približne take veľké izby. Ci tam bude dostatočný priestor.
Odpovedať
@modus200 píšete o špajzi, ale tá vo vašom pôdoryse mi príde v podstate zbytočná. Nielen preto, že bude ohrievaná od krbu a komína, ale hlavne neviem, čo sa do nej vôbec zmestí. Police max tak 15cm, napravo od dverí, ešte je tam aj ten odskok kvôli kotlu - prečo vlastne? V spálni je veľkorysý šatník, zato v kúpeľni sa ledva otočíte, sprchovací kút maximálne 80cm, aj tak to bude stiesnené. K veľkosti detských - aj menšia izba, ak má vopred premyslený tvar a umiestnenie okien a dverí, sa dá zariadiť s dobrým využitím priestoru, a aj väčšia izba, ak sa to vopred nepremyslí, môže nakoniec spôsobiť pri zariaďovaní veľa problémov. Izba 1.12 má síce 12,98m2, ale myslím, že z jej rozlohy môžete pokojne odrátať tú vstupnú časť, pretože ju veľmi nevyužijete. Je tam síce zakreslená posteľ a skriňa, ale ten priestor medzi nimi bude tak 40-50cm.
Odpovedať
Co sa tyka spajze, tak myslim, ze v tomto podoryse je celkom zbytocna, pretoze nesplni efekt, ktory by mala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?