Názor na náš poupravený projekt

Poprosím o názory a postrehy pred finálným rozhodnutím pre tento poupravený projekt.Dakujem :-)
Odpovedať

Odpovedať
vstupná chodba mi príde úzka, zbytočne veľké slepé priestory - napr. tá akoby hala je zbytočne veľká,. Inak celkom fajn.
Odpovedať
- zbytocne mnozstvo pozalamovanych chodieb - nezmyselne zalomenia vznikajuce v interieri - nebrany ohlad na prakticke zariadenie izieb - skrine za dverami a podobne - architekt zlyhal pri dispozicnom rieseni - wc s prackou akotlom pri vstupe by bolo ovela krajsie ked prehodite kotol a umyvadlo bude na celu stenu kde je kotol.. - druha kupelka je krkolomna a uplne zle riesena, odskoky na to aky je to priestor male umyvadla, maly priestor medzi umyvadlom a wc... - z konstrukcneho hladiska je zlyhanie navrhnut komin doprostred nosnej steny, (npo prve nech to akokolvek presietkujete tym ze komin ma inu teplotu ako okolite murivo vzdy praskne omietka, a po druhe ak nieco sluzi ako nosna stena tak komin jej funkciu rusi, neda sa tam dat preklad komin sa nemoze uhnut..) - spajza nevetrana uprostred dispozicie znamena ze je nevyuzitelna na skladovanie potravin lebo tam nedosiahnete nizsiu teplotu ako v okolitych miestnostiach
Odpovedať
@debora_7 Dik za názor.Musim uviesť na pravú mieru niektore veci: 1,zalomenia súhlasím,bol to len návrh pred úpravou 2,co sa týka skríň napríklad spálňa je to myslene ze ci chceme skrine alebo šatník a pre predstavu su tam oboje 3,architekt a projektant sa niekedy nezosuladia 4,to neviem ako presne myslíš 5,kupelka je len hrubý náčrt,lebo este presne nevieme co tam bude 6,s tým komínom je to trochu inak ako hrubý náčrt,on bude až na kraji tej steny a bude obmurovany samostantne od nosnej priečky 7,špajza okno nepotrebuje pokial tam neplánujem vesat slaninu,špajza stačí ze je tmavá a sucha na suché a sterilizovaných potraviny Mimochodom uz posielam upravenú verziu :-)
Odpovedať
Upravená verzia ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?