Názor na náš pôdorys jednoduchého bungalovu

Ahoj, rád by som dostal kritiku na náš pôdorys. Čo je ok a a čo nie. Vchod je orientovaný na severovýchod, ale predovšetkým ma zaujíma Váš názor na rozloženie jednotlivých izieb. Dikes ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi pekný domček. Možno by som vymenila kúpeľňu z technickou a zväčšila detské izby. Ale to je len môj názor. Hlavné aby sa vám dobre bývalo. 😀
Odpovedať
Aj mne sa to veľmi páči šikovný dom ;) Už len veľa šťastia pri stavbe. Inak svetové strany stými sa človek musi vždy vyhrať aký dom na dany pozemok postavi. Vstup zo severovýchodu je jedno z tých šťastnejších riešení.
Odpovedať
Profilova fotka
Nuž čo už k tomu dodať. Na tomto sa dá už len ťažko niečo pokaziť. Je to už tisíc rokov "oskúšaná" klasika. Nehovoriac o dreze pod oknom. Okne na záchode a podobne. K tomu, ale pár poznámok na zamyslenie a to hlavne k rozmiestneniu budúceho nábytku a vybavenia. Pokúste si do toho nákresu nakresliť aj nábytok, postele, skrine, sedačku a kuchyňu. Mne to vychádza, že sa asi bude treba ešte pohrať s oknami v izbách v hornej časti nákresu. Ináč, máte na to dome 12 slovom dvanásť okien a rozbitú každú obvodovú stenu. Máte k tomu aj 3D vizualizáciu, aby ste si to vedeli predstaviť? Čo sa týka dispozície, v dome máte 7 dverí, čo je pre mňa dosť no paradoxne by som ešte jedny pridal a uzavrel by som to zádverie, stačilo by aj posuvnými, nech to nie je taká brutál klasika. A na záver ešte jedna vec. Viem, že je to vec osobných preferencií, no tá priečka medzi obývačkou a kuchyňou ten priestor úplne devastuje. Mohol tam vzniknúť celkom dobrý spoločenský priestor, kde mohli všetci spolu komunikovať. Takto je to typická Tyrolská domácnosť "ženy v kuchyni a chlapi v obývačke" alebo naopak. Ak vám však takýto spôsob vyhovuje, je to úplne v poriadku. V takomto pôdoryse sa vám bude určite dobre bývať. Má logiku čo sa o mnohých iných projektoch povedať nedá. Držím palce pri výstavbe.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@bennyxxx ahoj. Podla mna mate v izbach prilis vela okien, tie male okienka by som hned zrusila, su zbytocne. Nerozumiem tej predelovacej stene v obyvackokuchyni... Aky na mat vyznam? Ak chcete oddelit kuchynu od obyvky, tak zruste alebo zmensite a posunte to druhe okno v kuchyni a dajte si tam normalnu priecku napr. s velkymi posuvnymi dverami. Vyzeralo by to lepsie a malo by to aj nejaku funkcnost ;-) Ale inac fajn, my ideme stavat nieco podobne, len viac stvorcoveho tvaru a s pultovymi strechami :-)
Odpovedať
@ajinka007 myslim, ze to chce byt take oddelenie tych dvoch miestnosti, aj ked osobne si myslim, ze z praktickeho hladiska je to uplne zbytocne, nebude to k nicomu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?