Návrh domu

Profilova fotka
Dobrý deň, čo hovoríte na tento projekt domu? Menili by ste tu niečo?
Odpovedať
Profilova fotka
Celkom pekný projekt. Jediné, čo by sa v ňom mne ešte páčilo je prechod zo spálne do kúpelky. ak by sa tam dal niekde dorobiť, tak by som to poriešila, inak by som všetko nechala tak :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som spojila tie dva kumbale ale co to tam je pri sebe ale kludne by som nechala dvere z jednej aj z druhej strany, mozete to sem tam pouzivat aj ako skratku ku dveram ale inak si myslim, ze celkom fajn :)
Odpovedať
Nebudes tam mat malo svetla? Co tak dat do rohov rohove okna?
Odpovedať
Predpokladam ze ten maly storage je spajza, to by som vymenil s velkym storage az mas okno k spajze co je dolezite. V kupelke by som nechal iba vanu s umyvadlom a zachodom, ten roh by som zamuroval a spravil si malu kupelku s umyvadlom a kutom s vchodom zo spalne iba. Potom by si mal sice kupelku bez okna ale ak to je bungalov da sa to riesit svetlikom nejakym. Mozno by som zuzil obyvacku az su priestrannejsie izby o cosi (nevidim rozmery ale zdaju sa mi male a obyvacka velka)
Odpovedať
Ja by som zvazila taku uzku predsien, podla mna treba aspon 150cm,aby sa tam ludia netlacili a mohli si v pohode odlozit a potom aj obut topanky. A wc by som v tej kupelke nedavala oproti dveram. Inac fajn, taka klasika :-)
Odpovedať
Dalo by sa Vam tu dat fotky v lepsej kvalite? Alebo pripojit link... Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?