Navrh domu, ktora je lepsia varianta?

ahojte, celkom ma zaujimaju vase napady, nazory na 2 varianty mojho amaterskeho navrhu.. dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
osobne sa mi viac paci ten druhy navrh, teda ta druha varianta len akurat by som odstranil este tu stenu, ktora oddeluje chodbu od obyvacky a kuchyne, podla mna je tam zbytocna :-)
Odpovedať
to som dala kvoli tomu zeby WC nebolo hned za chrbtom gauca... zeby aspon kus to bolo odhlucnene :)
Odpovedať
na prvy pohlad vyzera lepsie ten druhy navrh. ale> - spajzu mas daleko a mas velkorysu kuchynu, potrebujes ju vobec? - vychod z kuchyne na terasu - nemas to daleko, ale priama cesta je vzdy lepsia - okno v satniku je na nezaplatenie, aj ked sa to zda ako nepodstatne blbost - suhlasim s vyssie martinom, ta priecka posobi rusivo, s tym by som sa este urcite pohrala
Odpovedať
@katulienqa1 mne sa paci ten prvy navrh. viac sa mi pozdava to, ze z obyvacky sa bude vychadzat na terasu a kuchyne budes mat okno na terasu (to je super vymyslene). taktiez v tom prvom navrhu je lepsie riesene aj to wc, ze je oproti obyvacky a nie hned kuchyne
Odpovedať
vdaka za postrehy ;)
Odpovedať
Som za prvy navrh hlavne kvoli tomu, ze sa mi paci, ze tam mate velke dvere na terasu z obyvacka ale ta komora pri kuchyni sa mi tam moc nepozdava a tak isto by som zrusila tu zbytocnu stenu medzi tym velkym otvorenym priestorom a chodbou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katulienqa1 mne sa paci viac druhy model, aj podla svetovych stran. Spajza ak ma mat zmysel- treba okienko na sever, bez podlahovky a vysuvny prah. Je dost odruky. Asi by som to zrusila a riesila radsej vysoke skrinky v kuchyni. Ale ja som tiez mala takto v jedalni spajzu a v pohode sme fungovali, takze ak ju chces tak ju tam nechaj. Viac mi vadi ta priecka, oddelujuca a zmensujuca obyvaci priestor. Zadverie zvacsit a zalicovat, tie dva rohy su tam uplne zbytocne. Wc pricelnit do spodnej kupelne, navstev nebude tolko aby ti dlhodobo blokovali kupelku a dve kupelne na poschodi timtu vrchovato stacia. Kedze by tak nebolo wc pri obyvacke mozes zrusist tu priecku a krasne sa ti otvori obyvaci priestor, uplne postacuje priecka oddelujuca zadverie a chodbu- aby netahalo. Ak by si trvala na oddeleni obyvacky od chodby, tak mozno posuvne dvere az po strop do puzdra- ked zasunies vyzera to, ze tam ani nie su. V kuchyni- horne skrinky rohove- velmi neprakticke, spravila by som radsej jednu stenu celu kompaktnu vysoku- tam aj chladnicku, rury a td.’pracovisko potom na inom ramene. Inak dve okna v kuchyni je privela- oberie ta to o moznost dat tam digestor, alebo vrchne skrinky. Vybrala by som si len to Na Z strane. Na terase ked budes sediet je praktickejsie mat za sebou stenu a nie okno.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?