Náš projekt - náš sen

Ahojte, chceli by sme vám predstaviť ako by mal vyzerať náš projekt domu. Vzhľad bude ako je projekt domu Búry od APEX http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-.... Dispozičné riešenie sme si už upravovali my tak aby nám to vyhovovalo. Budeme radi ak nám dáte nejaký postreh čo by ste zmenili alebo urobili úplne inak. Pozemok máme 1000m2 a rozloha domu bude na šírku 17m a na dlžku 16m. Ďakujeme za každý postreh :)
Odpovedať
Trochu mam problem zo zachodom v kuchyni, a pracovna sa mi zda vo vyhnanstve. Nosit pradlo cez cely dom (spinave pradlo "vznika " v izbach, kupelke.) Neviem, napr. Pracovnu dat ku kotlu a do toho wc vstup z chodnicky od garaze ? Priestor po pracovni vyuzit na "spinavy"satnik, t.j. topanky, kabaty...
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkaviiky Vaše úpravy možno súviseli aj s danosťami Vašej parcely. Pekné. Ale keby som sa mal ja rozhodnúť, tak pôvodný koncept od Apexu sa mi páči viac. Je taký... čistejší.
Odpovedať
zuzka60 - Vzhľadom na to, že budeme mať kúrenie na pevné palivo tak si neviem predstaviť dať tu práčovnu do miestnosti ku kotlu - peci :) a nad tým vchodom na wc porozmýšľame leonarddom - pôvodný projekt nemal garaž a rozmer domu bol už pre nás veľký ale bol nám inšpiráciu ;-)
Odpovedať
To je dovod :). Ja som teraz dost zaujata voci noseniu pradla niekam (nosim 7 poschodi), takze moja vasen mat pracku oproti kosu na pradlo je ospravedlnitelna ....a asi by som hladala ine miesto :)
Odpovedať
Ja beriem každý názor či je pozitivny alebo negatívny takže dakujem aj za ten váš :-) Je to len náš predbežný projekt neschváleny projektantom, s tým sa máme stretnuť o cca 3 týždne a možno mi poviem presne to isté čo aj vy :-D a navrhne nám iné riešenie tak uvidime, necháme sa prekvapiť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?