Náš projekt a vaše názory

Poprosím vás , čo by ste zmenili, vylepšili na tomto projekte? Napr. mohol by byť krb na stene, ktorá oddeľuje kuchyňu od obývačky? Kam by sa vošla malá komora / je potrebná?/ Vďaka za všetky rady. :-)
Odpovedať
@fergac http://jcdn772.asmira.com/photo/51/53... Niečo také chceš? Veľkosť aj počet izieb sa dá meniť.
Odpovedať
krb na stene by mohol byt, ale treba myslieť aj na to, že ho budeš stále obchádzať, lebo obstavba bude zasahovať do priestoru. Projekt je celkom fajn, jediné čo by som zmenila, je že by som zrušila rohové okno v obývačke.
Odpovedať
ešte pridám iné foto
Odpovedať
napíš aj svetové strany, zariaď znútra a potom sa dá diskutovať...chýbajú mi tu úložné priestory a tá stena medzi kuchyňou a obývačkou nie je naj..riešenie....
Odpovedať
Ahoj, ešte by si mohol napísať orientáciu k svetovým stranám. Ja osobne si neviem predstaviť ako sa zariadi obývačka, kedže sú na každej stene okná alebo balkonové dvere, kde napr. chceš umiestniť TV. To rohové okno by som tiež zrušila. Miestnosť medzi kuchyňou a WC je technická miestnosť alebo špajza? Ak špajza, zvolila by som vstup z kuchyne, ak to nie je špajza, bude ti chýbať :) VIdím tam 4 izby - predpokladám, že spálňu, dve detské a pracovňu. Ak nemáš velké deti, ktoré sa za pár rokov odsťahujú, vážne by som uvažovala nad samostatnou kúpeľňou pre rodičov. Pri 4-člennej rodine by to už mala byť samozrejmosť, neviem prečo to skoro žiadne katalógové projekty nenavrhujú. V budúcnosti to naozaj oceníš. A chýba mi okno v jedálni, nie je nič horšie ako nevidieť si do taniera, resp. byť odkázaný na umelé osvetlenie, navyše aj v kuchyni je len malé okienko.
Odpovedať
Úložné priestory, nám ešte projektant nezakreslil, rozmýšľame, možete poradiť :-) Terasa je na východ, vchod do domu - juh. Kuchyňu chceme čiastočne oddelenú, tak ako na priloženom obrázku.
Odpovedať
málo úložného priestoru, tiež si neviem pedstaviť rozmiestnenie nábytku v obývačke (veľmi veľa zbytočných okien), zbytočná priečka medzi kuchynou a obývačkou, v obyvačke by som nechala len dvere na terasu a do rohu pri dvere s tou štvrtou izbou by som natiahla stenu a dala tam okno aspoň francúzke alebo balkonové dvere, kvôli svetlu alebo aspoň podlhovasté okno do jedálni
Odpovedať
@fergac tak je to pekné, len či sa to dá považovať za realitu.
Odpovedať
projektanta predsa platíte za projekt, čiže ak chceš komoru, mal Vám ju tam naprojektovať, taktičž úložné priestory a podobne...a zariadenie by malo byť automaticky s projektom, lebo potom sa môže stať, že zistíš, že Ti tam nič nevojde...požiadaj projektanta o tieto "maličkosti" a budeš lepšie v obraze, či je to dobrý projekt , či nie.... a treba porozmýšľať aj nad tou jedálňou, na obrázku je v jedálni okno a vy tam žiadne nemáte...bude to úplne o niečom inom s oknom ako bez okna...
Odpovedať
Vyzerá to pekne, ale pozerať na TV zo 6-tich metrov... no neviem. Na tom obrázku máte okno v jedálni ale v projekte nie je, tak si to ustriehnite. Orientácia k svetovým stranám tiež nie je najšťastnejšia. Na terase budete mať slnko ráno a celý deň vám bude piecť do izieb, v noci sa tam nebude dať existovať v lete.
Odpovedať
@fergac Jedno zo štandardných riešení bungalowu. Jednoduché, priestranné, praktické, lacné... Mal by si zverejniť katastrálnu mapu a orientáciu svetových strán, podľa toho sa upravujú návrhy.
Odpovedať

Odpovedať
Článok sa načítava...
http://www.navrhinterieru.sk/planner/... možno bude treba link skopírovať Vychádzala som z tvojho návrhu, preklopila som to zrkadlovo kvôli orientácii k svetovým stranám, je tam navyše šatník, špajza a kúpelna rodičov. Snažila som sa zachovať vonkajšie rozmery, ale nevedela som ich dobre prečítať z toho projektu, tak je možné, že som to úplne netrafila :) Ešte je tu možnosť umiestniť krb do miestnosti a spraviť z toho zaujímavý prvok, kedže aj tak nevyhrieva inú obytnú miestnosť http://www.navrhinterieru.sk/planner/...
Odpovedať
Pri prvom pohlade ma hned napadlo, ze by som urobila dvere zo sauny priamo do kupelne, aby som sa nemusela promenadovat najprv po chodbe... Tym padom by bola aj kupelna vyhriata :-) . Inac, v jednoduchosti je krasa ;-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?