Náš projekt :)

Ahojte, privítala by som Vaše postrehy a návrhy k nášmu projektu. Ide o upravený projekt rodinného domu EKO CITY 120 - zmenšili sme ho a spravili iba mierne dispozičné zmeny. Ospravedlňujem sa za nákres ale je to moja vlastná tvorba :-D Ďakujem za každú odpoveď, pripomienku..
Odpovedať
V podstate ani nie je čo vytknúť. Je to dobre rozdelené. Máš tam kúpeľňu aj malé WC pri vchode. Možno ja by som trochu rozšíril to zádverie, zdá sa mi veľmi úzke. A tiež by som sa pohral s rozmiestnením obývačky. Skúsil by som sedačku dať ku stene (tam, kde je teraz televízor) a pre TV vytianuť takú malú stenu v strede miestnosti (vedľa jedálenského stola) a na ňu umiestniť TV. Aby si pri sedení na sedačke nemala zlý pocit, že niekto je za tebou. Ale ak chceš mať počas obedovania možnosť sledovať TV, alebo vieš, že takto ti to vyhovuje, tak to nechaj tak. A barový pult si rozmysli - väčšina ľudí ho aj tak nepoužíva.
Odpovedať
@zuzanka638 2 veci: - strasne uzulinka chodba. Tam sa bude velmi zle manipulovat/pohybovat. Priestor by som mozno hladal v kupelni, kde netreba naraz aj vanu aj sprchac, rovnako posluzi jedna rohova vana. - zbytocne okna v tech. miestnosti a spajzi - oberate sa o priestor na regale v malom dome.
Odpovedať
pre mna je malé WC. pridala by som 20cm....pri umývaní sa ani neotočíš...Ubrala by som z kúpeľne. Tá je zbytočne veľká. Ja by som otočila vanu na zvislo /k obrázku/ a sprchový by šiel na pravú stranu nad umývadlá. Otočila by som otváranie dverí. Pridala na 20-30cm do chodbičky. Ešte jedna alternatíva--sprchu umiestniť vo výklenku kde je okno, WC za dvere v pravo a na druhu stranu na zvislo vanu. Takto ako to je, mi to príde plytvanie s priestorom. V kúpelni sa predsa iba umyješ a ponáhlaš preč.... barove pulty- je to iba modny preprd a využíva sa to minimálne. V kuchyni by som odstránila ten úzky prechod medzi rohmi bar. pultu a skriniek na pr. strane. Dala by som iba jvysoké skrine na pravej strane až po roh steny a končila by linka 60-kovou skrinkou. Ten komunikačný priestor by sa vyčistil a časom by si to ocenila.
Odpovedať
@zuzanka638 Plytvanie miesta na chodbe, ta miestnost na koci hmm.... , wc nano, obyvacka mikro, terasa deto, radsej by som terazu zrusil a zvacsil izbu.
Odpovedať
Profilova fotka
Niečo podobné som robil možte sa inšpirovať vonkajšie rozmery 13,2x11,8m
Odpovedať
ahoj. prosím ťa mohla by si mi napísať ako /resp.akým programom/ si to nakreslila? dakujem
Odpovedať
obývacia izba s kuchyňou - malé, ale dá sa to zariadiť aj inak, aby si získala viac priestoru. gauč "odzrkadli" tak, aby roh bol v mieste, kde je červená kvetina. TV by som len zavesila na priečku tej "bordel miestnosti" alebo šatníka či čo to vlastne bude. .. a vyriešené. môžeš kúpiť aj rozťahovací stôl pre 6 osôb. určite sa to prevzdušní.. ale ak ti môžem poradiť - kľudne ten obývací trakt zväčši aj o meter do záhrady. Terasa môže byť vysunutá aj pred domom. rátaj s tým, že si tam raz možno sadnete aj 8mi :) však vieme ako to je, keď príde rodina. potom ešte jeden typ.. spálňa vs. veľká chodba moje riešenie zapustiť vstavanú skriňu v spálni. tým sa zmenší chodba + v chodbe ti stále výjde vstavaná skriňa. proste by chodbička, z ktorej sa pôjde do miestností bola štvorcového tvaru. No a rátaj vždy na prechod min. 900, optimálne 1200 a pohodlnejšie je 1500 mm. Na vstavané skrine rátaj vždy 650 mm. Kuchyňa sa mi zdá dosť veľká, ale ak veľa varíš, tak je to v pohode. prečo nie..
Odpovedať
@zaira13 v programe http://www.navrhinterieru.sk/planner/...
Odpovedať
Ďakujem za Vaše pripomienky...každá určite stojí za zamyslenie :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@zuzanka638 jeden z mojich typov máte už postavené?
Odpovedať
@zuzana030 ano uz mame postavene...do dvoch mesiacov sa chceme stahovat..
Odpovedať
@zuzanka638 nedáš fotky? chcela by som vidieť realne už postavený, snád sa aj nám podarí čo najskor
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzana030 v priebehu tohto tyzdna nieco doplnim do mojho albumu...ak by si chcela fotku niecoho konkretneho tak napis a poslem ti..
Odpovedať
ak máš tak celkovo exteriér aj interier ako je by som si mrkla, teraz riešime pozemok, snád nám to výjde a potom už nech mám rýchlo všetko vybavené
Odpovedať
ako tu pisali viaceri, prec s barovym pultom a nie som ista co je ta znacka na kuchynskej linke vedla varnej dosky, len teda pripomienka dobre si rozmysli tie zony v kuchyni. a pohrala by som sa aj s tou kupelnou. urobila by som to inak, aby sa k wc nemuselo cez celu miestnost. napr dat pred okno sprchovy kut, cely ten vyklenok pouzit ako bezbarierovy so sklenenou zastenou a bez dveri. vanu nechat tam kde je, dvojumyvadlo by som trosku posunula k dveram nech to licuje (hrana vane a hrana umyvadla) a zachod za dvere. inak super a aj pekne nakreslene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?