Nas podorys, poradte, co upravit a zmenit:D

Ahojte , poradte čo by ste zmenili, poprípade vyhodili z pôdorysu. Takto si to predstavujem ja, ako by sa mi to páčilo .
Odpovedať
Profilova fotka
skus ak sa ti da nejako inak pridat fotku, aby isla aj otvorit aj zvacsit, lebo moc tam ja toho teda nevidim :-)
Odpovedať
Takto podla fotky je to dost male :)
Odpovedať
Fotky
Odpovedať
@matus157 a to ty môžeš mať okná z každej strany??? Či v izbe 3 budem len nejaké malé s mliečnym sklom?
Odpovedať
Profilova fotka
Ako rozlozenie a velkost miestnosti je fajn. To by som fak asi nechal tak. Pozemok mas aky? Pytam sa asi ako aj @luccinkka, kedze mas okna z kazdej strany a nie male - vies co sa odstupov tyka
Odpovedať
@lucciinkka Izbe tri bude len také úzke a dlhé a aj ostatne budu len malé.
Odpovedať
@patrox5 Pozemok mám široky cca 27 m a dlhy cca 200 m. Takže veľký :D
Odpovedať
@matus157 aha, tak v tom prípade to je v pohodičke :-) A ešte jedna otázka, to bude podpivničený bungalow?
Odpovedať
Profilova fotka
Aká šírka je obyvacko-kuchyna? Kde chcete mať tv?
Odpovedať
@nicicka 9 metrov:) a tv na pravej strane na stene
Odpovedať
@lucciinkka áno len prednú časť by som chcel podpivničiť , Trocha pozemok zo začiatku ide do kopca a tak rovina.
Odpovedať
podla mna trocha nepomer izieb, obyvackokuchynojedalen cca 60 m2 a izba 13 m2 ?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Izby fajn, rozmiestnenie tiež fajn, v spálni šatník a kúpeľna paráda, to myslím, že je dobrým rozhodnutím. Celkom rozumne riešený pôdorys aspoň teda podľa mojich nárokov ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme nemohli mať v izbe ani malé okienko, ak to bolo do susedov. chceli sme potom mliečne a vysoko postavené ako v kúpeľni, aj tak nepovolili. aj sused súhlasil. tak sme nakoniec z izby v projekte urobili šatník a už boli spokojní
Odpovedať
@sucky1 Obývačku chcem velku preto som to tak riešil :) a izby myslím že su dosť velke.
Odpovedať
@kamilka22381 Ja zatiaľ nemám susedov sú tam luky :) tak dúfam že budem mohol mat.
Odpovedať
@matus157 v izbe 2 a v spálni prehoď okná na východ a na západ. Lebo inak tam bude tma.
Odpovedať
no ja neviem... mas to ciastocne podpivnicene s technickym zazemim v tej casti, ale aj tak mas na prizemi spajzu aj sklad a strasne clenity podorys. nechces to zjednodusit? Sklad na prizemi (ak je vobec nutny) spojit so spajzou alebo so schodiskom? zvacsit vstup do domu, lebo ten je naozaj mini a neprakticky bez miesta na odkladanie ci pohyb osob (a este k tomu s dverami do wc). osobne by som vytvorila jasne linie a kontury s tym, ze zvacsim dolezite miesta ako detske izby a vchod. izbu 3 predpokladam potrebujete ako pracovnu alebo hostovsku? alebo planujete 3 a viac deti?
Odpovedať
Profilova fotka
@matus157 no aj keď nemáte susedov, tak SÚ musí rátať, že tam niekto v budúcnosti bude. tým pádom to izbové okno by malo byť 7m od susednej budovy. prosto tam musí byť dodržaný odstup. ale každý SÚ funguje po svojom. u nás to nechceli povoliť, ale keď sa prejdem po našej novej ulici, tak tie odstupy teda nie sú kóšer. pani na našom stavebnom už nepracuje, my sme už mali inú.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
zádverie, či chodba či ako to mám nazvať je malé, nepraktické, fajn by bolo ho zväčšiť, aby vznikol priestor na odkladanie vecí, na bezproblémový príchod návštev, aj keď sa viac ľudí stretne, že bude odchádzať alebo prichádzať, to v bytoch sú väčšie chodbičky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@matus157 s tými oknami budete mať problém, daj si na to pozor. Stavebný úrad ti to nemusí schváliť, lebo do budúcna tam možno nejakých susedov musíš mať a je to proste zákon, ktorý sa musí dodržiavať. Taktiež tú chodbu vstupnú by som o trochu zväčšil a inak fajn
Odpovedať
Profilova fotka
@matus157 je toho strasne vela co mi nedava zmysel. obvodove steny v suterene, aj na prizemi maju roznu sirku. preco? nechapem naco je v suterene ten vyrez (vid obrazok) sa mi aj zda, ze schody v suterene su inde ako na prizemi, ale to ma asi klame ten vyrez. taktiez je nestastne riesenie vstupu na schodiste do suterenu. je to take ''za rohom'' ten kto ti bude robit vodu a odpad sa zapoti, ale aj zarobi. rur tam budes mat viac ako na 3 poschodovej bytovke. tech + pracovna v suterene, kludne mozes spojit. ale zase mi nedava zmysel ta pracovna. to vazne chce tvoja zena zakazdym nosit spinave pradlo dole a potom ciste hore? na druhej strane kardio je prospesne. vyzera to, ze budete stavat vo svahu. tak to potom chapem ten suteren. dveri mate pozehnane. ja mam v plane postavit dvojpodlazny dom, a to mam dokopy 9 dveri v interiery. ty ich mas 12 len na prizemi (+4 v suterene). nic nie je na tom zle, ale rataj, ze kazde dvere znamenaju- vypinac z jednej z druhej strany, zarubna, dvere, klucky, preklad nad dvere, mozno prah... chodba vyzera byt velmi uzska (cca150cm?), sudim podla sirky skladu na prizemi, pri dlzke chodby okolo 10 metrov to bude posobit velmi uzsko. mas aj celkom dobu jednu vec (i kde verim,ze si na to pri planovani nemyslel) a to je ...krb. len preto, lebo si z okolia bardejova, a tam fuka vacsinou juzny vietor, co znamena, ze dym ti bude odfukat ponad strechu. horsie to bude pri severnom vetre, to bude terasa zadymena. a este jedna vec...cena. rataj tak okolo 150-250 tisic. za dom, ktory budes plnohodnotne vyuzivat tak do veku 14 rokov svojich deti. potom to bude len velky podpivniceny bungalov s prazdnymi izbami. a jednou extra kupelnou, ktoru budes vyuzivat, ked ti deti odidu, maximalne ako pracovnu. rozmiestnenie izieb neriesim.
Odpovedať
Profilova fotka
@matus157
Odpovedať
Pekny,velky,prečo nieje ak sú nato prostriedky...Koľko rozpočet min.200.000e? Moj názor: Ten krb bych dal oproti k skladu a krb s zadným prikladanim/ zo skladu/ až nieje z obývacej miestnosti kotolňa.Lepsie aj prekuri dom ked bude viac v strede domu. ;-) V izbe 2 a v spálni prehoďiť okná na východ a na západ a bude viac tepel.ziskov. Dvere do wc z chodby. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@martin153 na ten vyrez som sa po pravde pozeral aj ja, ze je uplne zbytocny a nezmyselny!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?