Náš individuálny projekt - váš názor

Ahojte, chcela by som sem aj ja pridať projekt, ktorý sme si s manželom sami navrhli a zaujímal by ma Váš názor čo si o ňom myslíte. Dlho sme špekulovali a mali veľa alternatív aj nad podkrovím sme dumali, nad veľa možnosťami proste vzhľadom k miernemu svahu na pozemku. Dom bude aj podpivničený, kde bude garáž práčovňa posilovňa, kotolňa... Deti zatiaľ nemáme ale už aj na tom sa pracuje :) Ďakujem za Váš každý postreh a názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@bibkak veľkorysé riešenie
Odpovedať
@bibkak Spálne by som dal väčšie, 2 kúpelne sú zbytočné, radšej 2 samostatné WC. Schodisko do pivnice sa dá spraviť lepšie a malo by zabrať menej miesta. Vchod rovno do haly sa mi nepozdáva. Plochá železobetónová strecha je lepšia ako šikmá, a stojí rovnako. Môžem ti nakresliť dom ak chceš.
Odpovedať
Profilova fotka
Kazdopadne by sa hodilo vediet orientaciu na sv.strany. Chyba mi tam WC "pre navstevy", moc siroka chodba, zadverie uzke. Myslim v dobrom...
Odpovedať
Profilova fotka
Kabaty topanky budu kde? Umyvacka daleko od umyvadla. Chvalim samostatnu rodicovsku lupelnu.
Odpovedať
Vstup miniaturny,bez uloznych priestorov. Dve vane? Radsej ju v detskej zrus a daj tam kut na pranie. Vlacit sa s pradlom hore dole je nepohodlne.
Odpovedať
@atlaska Práčovňa a sušiareň v jednej miestnosti je fajn vec. Prečo to ľudia nedávajú do projektov? Žeby všetci uvažovali o sušičke prádla?
Odpovedať
@radopp susicka vsetko nevysusi. My mame pracku aj susicku aj susenie v detskej kupelni, uz to tak mame v druhom dome,pritom miesto na samostatnu pračovňu by bolo, ale toto je blizko spalni, spinave hodime do kosa a suche zo susicky davam deckam priamo pred dvere izieb. Mna zaraza ake male vstupy si ludia robia a neviem kam davaju bundy kabaty topanky tasky....ked tam amju max. 2bm skrin.
Odpovedať
@atlaska Ďakujem, takže sušiareň je fajn miestnosť. Prvý dom by mal byť na skúšku, niečo ako maturitný projekt. :-) Treba ľuďom všetko pokojne vysvetľovať, aby ho nepokazili. Úzke zádverie je problém, nepomestia sa tam ľudia, nedá sa tam sadnúť a obuť si topánky, ako si spomínala ani zabesiť kabáty a odložiť obuv. Dal by som aspoň š 1,8 m x d 3,0 m, a doňho dvere z WC a kúpelne.
Odpovedať
Orientácia domu je taká že vstup do domu je JZ obývačka s kuchynou je JV - JZ s tým že terasa bude z obývačky vzhľadom na výhľad, ktorý máme na celú dedinu a je tam súkromie. Tá kuchyňa je zatiaľ len taká provizorná to si inak spravíme trolinka. A vstup je ozaj malý, to ešte dumáme nad tým a wc pre návštevy je v zádverí. My budeme mať samostatnú kúpelňu zo spálne, a deti budú mať samostatnú keď búdú v budúcnosti.. Mne osobne príde to také dosť zbytočné ale manžel na tom trvá. A to nerátam pivnice ešte pod domom.
Odpovedať
@atlaska moja kamoška mi rozprávala,že.......mali v kúpelni otvor v zemi , v tom bola nejaká rúra a tadiaľ dávali do práčovne veci na pranie,jasné práčovňa bola rovno pod kúpeľňou. :-)
Odpovedať
@marta2610 aj my sme to tak plánovali :D :D ale to by bolo už asi predimenzované moc.... a zas nebudem prať každý deň a keď ma to nebude baviť budem mať pračku v hornej kúpelke a je ..
Odpovedať
@marta2610 to ma vela ludi, ale to nosenie pradla zasa nahor. Mala som pracku na prizemi asi rok a velmi rychlo sla hore na poschodie. vynosit vysusene tricka hore k izbam, potom spodne pradlo,ktore vyschne na snure neskor, uteraky......no vsetko. My pereme vela, prakticky denne. Mne sa pacia poschodove domy, ale pradlo chcem mat blizko spalni. Je to len moj, nazor k tomuto projektu. Uzivatelka domu si to musi urobit podla seba.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nemas deti, moji sportuju, len uterakov mam tyzdenne na dve pracky a to mam na 8kg.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?