Nákres kuchyne a vaše názory

Ahojte, potrebovala by som poradit ci by ste nieco zmenili na nakresoch kuchyne. Ak ano co a ako. Zaroven by ma zaujimalo kolko je podla Vas primerana cena za kuchynu takychto rozmerov. Material bude drevotrieska a dvierka leska folia. Dojazdy blum. Plus videla som tu vela peknych kuchyn na mieru robenych ak mate nejaky dobry kontakt na stolarov , ktory robili kuchynu Vam alebo vasim znamym prosim hodte co posty kontakt. Dakujem!!
Odpovedať
Ahoj návrh vyzerá fajn - ja by som odtiaľ vyhodil tú 15-ku skrinku a neviem či je tam múrik alebo čo - nie je úplne zrejmé ako je robený ten roh - pult do priestoru. No a ten digestor bude nacapený na skrinke a bude to vyzerať dosť nesymetricky. Cena záleží na tom, aké je vnútorné vybavenie.. píšeš dojazdy blum.. otázka znie, čo je v rohových a vysokých potravinových skriniach (výsuvy, police), aké sú výklopy, dojazdy na zásuvkách a i. S lepšou výbavou tipujem niekde okolo 4000-5000 €
Odpovedať
Ahoj, osobne mi tam vadi ten odskoceny barovy pult,(zrejme tam je stlpik) vytvara stiesneny priestor pri skrinkach, mam radsej otvorenejsie priestory. Inak vyzera kuchyna fajn. Kontakt na sikovneho stolara ti hodim do ip.
Odpovedať
Profilova fotka
Navrh vyzera dobre, tak ako pise VP vadi mi tam len ten odskook baroveho pultu ale podla obrazka c.2 tipujem ze napravo je tiez stena takze by som ten bar potiahol az ku stene na pravo. taktiez by som do skrinky napravo umiestnil varnu dosku a umyvadlo posunul na miesto kde je teraz varna doska. Bude to tak logickejsie usporiadane (vyberies potraviny z chladnicky > umyjes ich v dreze > nakrajas > uvaris > servirujes na bare). Preto je vhodne umiestnovat zariadenie v tejto postupnosti, teda chladnicka, drez, varenie. Podobne to mam v kuchyni v galerii. Je ale mozne ze to nieje mozne, pretoze tam nemusis mat pristup k odsavaniu a pripadne plyn. Ale snad to aspon trocha pomohlo :) Co planujete umiestnit do rohovej police pod roletove dvierka?
Odpovedať
@martinnagy2 ahoj dakujem za radu..je pravda ye varna doska sa bohuzial neda posunut a na pulte v pravo je dole umyvacka tiez koli tomu ze to inak nejde..pod roletkou bude lemans vysuv take dva otocne kose... ten bar neviem ani ja ako vzriesit..kuchyna ma pol stenu a taky priechod - vstup do kuchyne.. tam kde je na pravo prac. doska tam je este stena barovy pult uz zasahuje do otvoru ktory predeluje obyvacku a kuchynu..preto tam je ten odskok lebo ten spodok baroveho pultu by mal byt oblozeny kamenom aby bol dobry pohlad nato aj z obyvacky pripadne aby sa tam mohla dat 3 tia stolicka..ale tiez mi natom nieco vadi..
Odpovedať
@vp ahoj ako by si riesil (a) ty ten barovy pult? tiez sa obavam toho co pises ze to bude vytvarat stiesnenost ale baroveho pultu sa vzdat len tak lahko nechcem..nejake navrhy?
Odpovedať
@lina22 vies mi poslat podorys a pripadne fotku priestoru? aby som videla kolko je tam miesta, a ako je to spojene s obyvackou. pripadne ho dat na druhu stranu ako mas tie vysoke skrinky teraz, ale to by bola asi kompletna zmena :) skusila by som nieco vymysliet
Odpovedať
@vp urcite viem poslat podorys, kotovany aj obycajny ale bohuzial mi to nejde priadat sem lebo je to v inych formatoch ako jpg. vies mi poslat na seba kontakt do IP? dakujem za pomoc!!
Odpovedať
ok
Odpovedať
ahojte, prosím o radu aj ja, kuchyna je v mojom fotoblogu, dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?