Náčrt bungalovu

Tak dnes nám dal ďalší náčrt bungalovu co poviete ? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@domiiniik25 Pomaly s toho niečo bude ale, sedačka je stále blbo umiestnená a veľká časť obývačky je nevyužitá, technická za garážou široká meter sa mi zdá malá, samostatné WC bez okna aspoň že ho pridal do kúpeľne a tá izba z dvoma posteľami potrebuje určite zväčšiť ak má byť pre dvoch, lebo pochybujem že by si vystačili s jedným stolom a žiadnou skriňou.
Odpovedať
Ak by sa dalo tak by som stranu z obyvackou a detskymi potiahol aspon o meter. Rozlozenie je sice fajn, no detska pre 2 deti je mala. Kazde potrebuje mat svoj samostatny stol. Co sa tyka gauca ako ani mne sa to moc nevidi, no je to o zvyku
Odpovedať
Profilova fotka
Rozlozenie pekne. Ale ta izba pre dvoch je fakt mala, tam nebude dost priestoru na nejake rozumne rozmiestnenie nabytku.
Odpovedať
@domiiniik25 To, že niekto posunie garáž, zmenší technickú aby pridal okno do kúpelky - wau, toľká vynaliezavosť... Obývačka - tak ako píše martosko - celá zle rozmiestnená - plus jedálenský stôl som trochu nepochopil pri tej sedačke - ale ok, to je len nábytok. Detská izba pre dve deti -moc moc maličká. Garáž - v podstate tam nedáte nič iné okrem auta - ledva z neho vyjdete a ak náhodou kúpite väčšie auto - tak sa tam ani nezmestí. Technická miestnosť - uff veľmi zle. Naozaj sa zbavte tej garáže, dá Vám to viac možností ako s domom pracovať, navyše ušetríte veľa peňazí. Myslím si, že auto nepotrebuje svoju izbu v dome. Ak už, tak mimo domu, ale nie v dome. Navyše je to najväčšia miestnosť, ktorú svojmu autu dávate.. Doprajte viac priestoru sebe, svojim deťom.
Odpovedať
Profilova fotka
Vymenila by som wc so špajzou, určite by som ocenila okno vo wc ako v spajze, ale to by sa už dvere museli otvárať do wc nie do chodby.. aj zádverie sa mi vidí úzke, ak vidím dobre, že je široké 1,5 metra, tam nevmestite asi ani skriňu podľa toho, ako je naznačené otváranie dverí.. a to stolovanie a gauč majú tiež blbe umiestnenie..
Odpovedať
nepáči sa mi to, že všetky izby majú nejakú stenu spoločnú, to neviem či je celkom vyhovujúce 😒
Odpovedať
@domiiniik25 Ahoj, tak vidíš, pomaly ste pokročili🙂-zlepšuje sa to. Mínusy boli napísané vyššie, akurát by som doplnila, že teraska na západ, to je veľmi veľa slnka a tu som sa chcela opýtať k parcele: Ak si dobre pamätám z predošlého príspevku, máš pozemok 25x25m a prístupová cesta z juhu, správne? Aké sú možnosti na pozemku čo sa týka odstupových vzdialeností? Susedia, uličná čiara a tak...
Odpovedať
@domiiniik25 detská izba s 2 oknami sa naozaj ťažko zariaduje. To okno na sever škrtni. TM tak ďaleko od všetkého a taká malá? To je podľa mňa veľmi zle - skús ju umiestniť niekde k stredu domu. Kuchyňa má krátku linku. V obývačke je priveľa okien, to rohové mi príde už ako zbytočné. Alebo ak rohové, tak potom ďalšie okná zmenšiť. Štvorcová obývačka o rozmeroch (cca 6x6m predpokladám) sa ťažko zariaduje, na samotné sedenie je to zbytočne veľa, ale zas je to málo aby sa k sedeniu ešte niečo pohodlne vošlo. Skúste iný tvar obývačky, 35m² je dostatočných. Kúpeľňu by som preukladala, ale to je detail.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?