Montovný dom od BF-stavby

Profilova fotka
Dobrý deň, staval niekto s BF- stavby??? aké máte skúsenosti a ako ste s prácou spokojní? ďakujem
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@manki ale ved na stránke majú fotky zrealizovaných stavieb. vyhladala som všetky príspevky čo tu boli spomínané kto s nimi staval a všetci boli spokojní, len to boli tak z roku 2012, zato sa pýtam teraz, či je nejaká zmena.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
chcem sa spytat.je tu dakto ,kto byva v montovanom dome dlhšie ako 5-6rokov?? daktorí ludia hovoria že to po rokoch plesnie.dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
no to uz potom zalezi od toho akej kvality je ten dom postaveny..
Odpovedať
myslím si, že moje referencie vzhľadom na rozsah a obsah (s konkrétnymi osobnými údajmi) môjho fotoblogu sú dosť presvedčivé ;-)
Odpovedať
ďalšie komentáre aj na http://www.modrastrecha.sk/forum/mont...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
MY sme sa síce nakoniec rozhodli stavat z iného materiálu ako z dreva, ale ak by sme stavali montovaný dom , tak jedine z BF-stavby ktoré sú na vysokej úrovni v ponúkaných službách a za tie ceny podla mna postavia velmi kvalitný dom. A len chcem týmto príspevkom vyjadrit podporu celej firme BF-stavby nech pokračujú vo svojej práci tak ako doteraz,nakolko ich sledujem už asi 3 roky a nezaznamenal som nejaku kritiku na ich prácu....ale neprajníci sa najdu samozreme všade...A len chcem podotknut že osobne nepoznám majitela BFstavby,myslím že som s ním pred rokom prehodil len jeden e-mail.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ej, ej.... :-x
Odpovedať
no pekne to tu ozilo :) som rad, ze po dlhom case prisiel aj p. Fedor a zapojil sa do diskusie. Ja musim opat s jeho vyhlaseniami len suhlasit, v sucastnosti pripravujem zakladovu dosku a po novom roku s nim podpisujem zmluvu. Rozpocet vyborny a podrobny, komunikacia - za cely rok co riesime veci mailom absolutne bez zavahania. Trpezlivo odpoveda, vysvetli. Ked uz nic ine, ja vazne nerozumiem preco nikto, kto staval s Mipavom nedokaze odovodnit ze za vyssiu cenu nema vnutorne OSB dosky. za ten cas co sem chodim mi to nikto neozrejmil-preco staval s mipavom a nie napr. BF alebo inou firmou, ktora ich dava.
Odpovedať
No nejdem porovnávať OSB, neOSB. Ale dostavali sme nedávano s BF-fákmi. A napíšem na rovinu, žeby sme stavali znova. Komunikácia s p. Fedorom i Sliackym na 1*. Partie chlapov super. Práca super, ešte som si tento týždeň aj chválila, že ani kachličky som pomaly po nich umývať nemusela. Proste s neochotou alebo problémami som sa u nich nestretla. Ak sa niečo vyskytlo - či sme potrebovali poradiť, niečo dorobiť, nikdy nebol problém a všetko bolo promtné. Naozaj sa nemajú za čo hanbiť, práve naopak. p. Fedor, nenechajte sa znechutiť, svoju prácu robíte dobre. Sme naozaj spokojní.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@bfstavby ja by som neminal energiu a peniaze na nejake sudy, to k nicomu nepovedie. Na Slovensku sa proti hluposti jednoducho branit neda.
Odpovedať
@majkoj ahoj , tak to si asi vystihol ,je to tak ... je mi len strašne ľúto,že je to takto ...viem,že hlúpych ľudí je na svete veľa ,ale škoda len že človek s nimi prichádza do styku a obťažujú mu život .... a ďalšia škoda je tá,že títo ľudia o tom ,že sú hlúpi nevedia a že obťažujú iných (( je mi z toho zle ,ale nesmie to človeka zlomiť ...a vyjadrujem týmto mailom tiež vďaku za podporu zo strán mojich zákazníkov ,ktorí ma poznajú a vyjadrili sa tu tiež k tejto téme ,veľké ďakujem a vážim si to
Odpovedať
@majkoj @bfstavby ja si nemyslím, že brániť sa aj súdne po prekročení určitej hranice je nezmysel. Áno, u nás súdy stoja za prd /okrem milióna ďalších iných inštitúcií a vecí/, ale aspoň to právo človek môže využiť. Aby si aj iní uvedomili, že všetko má svoje medze. Myslím p. Fedor, že keby vám zákazníci neverili, nemali by ste toľko super partií a domov vo výstavbe. Chápem, že tieto "vojny" vám odoberajú energiu. No verím, že ju načerpáte z nových, pozitívnych ohlasov a zákazníkov. Veľa zdaru a sily prajem, pekné vianočné sviatky a všetko len to dobré v Novom roku.
Odpovedať
@bfstavby Dnes som si s p. Fedorom odkomunikoval cestou SS všetko o čom sa tu na MS v posledných príspevkoch píše. Mám za to, že fórum MS je miesto na vyjadrenie názoru. V prípade, ak sa s tým mojím niekto nestotožňuje stačí ho dementovať. Bez urážok prípadne vyhrážok. Ako som ubezpečil p. Fedora cestou SS nebolo mojím cieľom očierňovať jeho osobu, prípadne firmu. Moje vyjadrenie o používaní poľských materiálov tu spostilo obrovskú dávku nevôle a pohoršenia, a ako mi bolo povedané, firma BF ich určite nepoužíva. Nuž, myslím si, že sa táto debata ubrala nesprávnym smerom, čo nepomáha ľuďom, ktorý tu naozaj hľadajú pomoc. Prajem všetkým užívateľom MS ako aj firme BF šťastné vianočné sviatky a mnoho pracovných úspechov v novom roku.
Odpovedať
Profilova fotka
a tak pozeram, ze niekedy to predsa len pomaha :-p .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ozivim temu, ak niekto hlada aktualne info o stavbe s BF stavby a p.Fedorom, pozrite moj album pripadne kontaktujte cez spravu. Spolupraca je vynikajuca.
Odpovedať
Pridavam tiez nasu skusenost s BF stavby, stavali nam dom januar februar v okoli BA a boli a sme velmi spokojni, praca im sla od ruky bolo vidno ze su to odbornici a kedze prvy dom sme si stavali sami a co to o stavbe uz vieme tak sme ich mali pod drobnohladom a naozaj odviedli kus dobrej prace. Dom bol na kluc, uz tam byvame, na com sme sa dohodli, to platilo, boli ustretovi a pan Fedor na nas posobil ako zodpovedny a poctivy chlap. Dlho sme hladali firmu na stavbu a sme radi ze sme nasli tuto a neostali sklamani ako mnohi nasi susedia. Vdaka aj touto cestou a mozeme odporucat.
Odpovedať
Pripájam sa ku kladným referenciám. Bývame len mesiac, ale sme spokojní. Obdivujem trpezlivosť chlapov s našimi požiadavkami. Pomer cena kvalita neporovnateľný s inými firmami... a to sme si robili riadny prieskum. Držím palce firme, nech sa im darí a nepoľavujú vo svojich štandardoch. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte, po dlhom hladani sme sa tiez rozhodli stavat s firmou bf stavby nas bungalov...len jednu vec nenajdem nikde, prosim vas, vy co uz byvate ako to je s mesacnymi nakladmi ? resp. ako riesite vykurovanie ? mate infra alebo niekto riesil aj tepelne cerpadlo s podlahovkou? mozno vela otazok viem.... :D ale vopred dakujem za kazdu radu a informaciu :) pekny den
Odpovedať
@pattto15 my máme infra. Prekúrené nemáme radi, takže máme nastavené kúrenie na 19 stupňov. No od jesene až do jari dosť využívame krb. Jednak sa dokuruje v prípade potreby a jednak máme radi atmosféru s kúrením v krbe. Mesačné náklady - resp. za elektriku platíme 52 €. Ale na elektrike aj varíme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?