Montovany-dom.com - dom pri KE

Profilova fotka
http://montovany-dom.com/bungalov-ive... je tu človek čo stavia tento dom? maju ho v referenciach, ze sa stavia niekde pri KE. Som v kontakte s danou firmou a paci sa mi ich pristup a aj tu na MS som videl viacere pozitivne reakcie na ich pristup a pracu.
Odpovedať
Profilova fotka
fandím, ale rozdiel v cene holodomu a na kľúč je zarážajúci. Skutočne ho treba vidieť, ale nedá sa to cez dodávateľa? Každý rád ukáže svoju prácu.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 je to dost malo, ale toto moze byt dovod: "Obklady , dlažby a sanita nie sú v cene, ale dodáva si ich zákazník sám." Teda praca je v cene, ale material nie na dokoncenie podlah, sanity.
Odpovedať
Profilova fotka
@dulius dokončenie stavby nie sú len obklady a dlažby, je tam viac remesiel, je chyba, že si investoi, ktorí nerobia svojpomocne nedajú spracovať výkaz výmer a oceniť dodavateľom, tam sa dozvedia viac a najmä môžu trvať na dohodnutej cene.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 ano,ja viem, ze to nie je len to ... len som reagoval na to, ze sa Ti zda maly rozdiel u nich medzi holodomom a domom na kluc ... inde su rozdiely vyssie, lebo v cene su aj tie dlazby, obklady, sanita komplet
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?