Máte skúsenosti s ,,projektydomov.com" ????

Dobrý večer, páči sa nám projekt, aj tu často spomínaný ;-) , EKO 120. Projektydomov.com je jediná spoločnosť, ktorá ho ponúka. Je ešte aj na stránke www.djsarchitecture.sk pod názvom O120. Prosím Vás, máte niekto skúsenosti s týmito spoločnosťami??
Odpovedať
ma niekto prosim skusenosti s touto firmou? AtrixMedia s.r.o. maju stranku www.projektydomov.com
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
pridavam sa, nema nikto skusenost s nimi? AtrixMedia s.r.o. www.projektydomov.com
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ja aktuálne riešim projekt cez tuto firmu. Projekt STAR sme si dali trochu pozmeniť. Zatial dobrá komunikácia, dopredu netreba platiť nič. Na začiatku sme len mailom napisali o čo máme záujem a hneď na druhý deň sa nám ozvali mailom a potom telefonicky sa nám predstavil konkrétny projektant, ktorý nám robí projek. Keď sa mi zdalo že niečo trvá pridlho, napísal som im mail a hneď komunikovali v akej fáze projektu sú... Ešte doťahujeme detaily takže dúfam že bude všetko OK :)
Odpovedať
@lenkanedela my mame projekt na eko120 od djsarchitecture, skusenost dobra, su naozaj promptni a vsetko riesia rychlo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gomezz1 Dobrý deň môžem sa opýtať či ste už vyriešili projekt domu cez projektydomov.com projekt STAR. Aj my nad ním uvažujeme. :)
Odpovedať
@katarinka0235 aj my mame od nich projekt LIVE, vsetko prebehlo v poriadku, vzdy ochotne komunikovali, aj pri stavebnom povoleni uz staviame, momentalne cakame na okna
Odpovedať
Profilova fotka
@eeeeerika My chceme projekt domu STAR, ale farebnu kombinaciu presne taku istu ako má LIVE :-)
Odpovedať
@katarinka0235 my zas mame tehlovu farbu strechy a fasadu chceme bezovu :-) ale to uz je najmenej, vsetko dobre prajem a nech sa Vam dari
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Projekt uz mam, uz riesim povolenie na stavbu. Trosku to dlhsie trvalo cca 3mesiace. Ale stale komunikovali, projektant bol PN a vykradli mu auto takze sa to natiahlo... :-| Ale som spokojny a odporucam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Domcek sme zacali stavat 1.6.2018, teraz ideme zalievat deku a potom zakryt strechou. Vsetko svojpomocne, iba ja, brat, svagor a kamarati. Zatial som velmi spokojny s projektom, vsetko sedí a rozmery domu su perfektne doladene. Minimum odrezkov a zvyskov. Na projekt sa da spolahnut. Odporucam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?