Máte skúsenosti s firmou Sixo?

Profilova fotka
Ahojte, Sixo nam robi projekt a ide stavat dom. Este sme sa nerozhodli, do akej miery to nechame na nich a co si spravime sami, momentalne nam architekt opat upravuje projekt, nakolko sa mu nepodarilo uplne zapracovat nase poziadavky. Nastastie mu prvy pokus netrval dlho, zatial optimisticky dufam, ze sa len zle vyspal :) Mate s nimi niekto skusenosti, nech vieme, co nas caka? Dik
Odpovedať
1
2
7
Ahoj, a davate si robit motovany alebo murovany?a aky projekt? v sixo ,,maka,, moj bratranec, ale neviem ako robia, som zvedava ci budete z ich pracou spokojny....co som videla fotky zatial velmi pekne spravene :-)
Odpovedať
@nema66
Odpovedať
@nema66 ahoj.my s milotou ideme so Sixom stavat z ytongu katalogovy dom s upravami,tak uvidime ako sa to predrazi a podla toho sa uvidi.a tvoj bratranec tam co robi?a fotky si videla aj ine ako na stranke Sixa?
Odpovedať
to som zvedava ci sa vam to predrazi... moj bratranec stavia... a fotky som videla v jeho fone co mi ukazoval co porobili a odvedena pekna a kvalitna praca! teraz robili nejaky motovany bungalov v chorvatskom grobe a chvali si, aj on sam ze ked by, tak si da spravit ten montovany, ale moj nazor je : tehla je tehla. my sa tiez chystame stavat v buducnosti a uz teraz od neho zberam info co a ako... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nema66 no to som zvedava aj ja. projekt uz vyzera celkom pekne, ked bude taka aj cena, mozme ist poprosit na stavebny urad, aby nam to tak dovolili :)
Odpovedať
tak drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa @brano19 Ahojte, aj my predbežne zvažujeme stavať so sixom, buď montovaný oceľový alebo z ytongu... Zatiaľ na nás sixo pôsobí veľmi korektne a profesionálne... Stavať síce plánujeme až budúci rok, každopádne, určite si u nich necháme vypracovať ponuku a uvidíme... Inak, na stránke majú orientačnú kalkulačku, takže predstavu, čo by u nich stál domček, máme... Tak vám zatiaľ prajem veľa zdaru so stavbou a pokiaľ možno len pozitívne skúsenosti so sixom... po dokončení vášho domčeka by som bola vďačná za každú informáciu, ako to prebiehalo a či ste boli spokojní s odvedenou prácou... ešte raz všetko dobré zatiaľ ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@naja94 ahoj a dakujeme, o skusenosti sa urcite podelime, dufam, ze budu len dobre :)
Odpovedať
@milotaa co sa tyka kvality neviem sa vyjadrit lebo videl som iba ich referencne fotky. Cenovo ale u nas boli drahsi pri vystavbe domu na kluc. Davali sme rekuperaciu, elektricke stahovanie roliet, 3skla drevene okna meranti, v celom dome podlahove vykurovanie, murovany plot, krb... vybrali sme si teda inu spolocnost(Landbis) kedze cenovy rozdiel bol cez 15 000eur. Co sa tyka prac nasich stavebnikov tak ich urcite odporucam. Nejake foto a popis najdes aj na mojej stranke http://idom.break.sk/. Myslim si vsak ze ides dobrou cestou kedze davas stavbu do ruk odbornikom ktory sa tym zivia a verim, ze tieto stavebne firmy uz dnes nemozu ponuknut zlu kvalitu nakolko by ihned skoncili.
Odpovedať
Profilova fotka
@idom dakujem pekne, urcite si Tvoje stranky pozriem, kym je cas sa este rozhodovat :)
Odpovedať
@milotaa super budem rad. :) Treba si na zaciatku s nimi dobre dohodnut podmienky a na refencne stavby sa chod pozriet aj osobne. Kludne ti to poukazujem aj u nas. :)
Odpovedať
@naja94 ahoj.no my asi stihneme iba platnu tento rok koli pocasiu.ale snad budeme stihat davat aj nejake fotky sem na net,tak mozes sledovat.a ked budes chciet nejake rady ohladne firmy,kludne sa ozvy.mudrejsi by sme mali byt za cca dva mesiace
Odpovedať
Článok sa načítava...
@brano19 a idete si dat urobit montovany, alebo z ytongu?
Odpovedať
ahojte... idete niekto so sixom stavat v zahorskej bystrici (pavla blaha / jozefa vachovskeho)? uvazujem tam o kupe pozemku + stavbe domu... sme uplny zaciatocnici a mam trocha paniku, ked tak pocuvam, ako by kazdy uz pri dalsej stavbe urobil vsetko inak :) chceme stavat z ytongu a projekt sme zatial final nevybrali. sixo zatial na mna posobi profesionalne ale tiez ma zaujimaju skusenosti dalsich... :)
Odpovedať
@nema66 z ytongu.bungalov 869 od euroline s upravami
Odpovedať
@blue_moon my ideme stavat z ytongu v Borinke a so Sixom.zatial vyzeraju ok,tak uvidime
Odpovedať
brano, pls a kedy zacinate? aku vam urobili cenu na realizaciu? cca taku, ako uvadza euroline, alebo uplne inu? neuvazovali ste o inych projektoch? aphaus, apex-arch, prodom? nevieme sa rozhodnut :)
Odpovedať
@blue_moon u mna rebricek v projektoch je nasledovne: Apex-Arch je top na SK, Aphaus pekne ale moc tam na vyber nie je a tie co tam su akoby sa inspirovali zase iba apexom, prodom a euroline je 0 bodov, lebo ty by si zasluzili uz update svojich projektov. Co sa tyka vystavby domov odporucam Landbis. Stavaju nam dom a uz som si par krat overil ze to robia dobre. Niektory z modrej strechy sa boli aj unas pozriet. Vidim ze stavaju vela domov, tak asi sa viacery pre nich aj rozhodli. Mojej kolegyni prave dom dokoncuju a mne koncia za mesiac-dva.
Odpovedať
@blue_moon cenu na kluc do standardu nam urobili lepsiu ako euroline. projekt od euroline bol pre nas iba inspiracia,sme iba podoris dali projektantovi v Sixe,povedali ake zmeny chceme a on ten projekt upravil na mieru pre nas.nad inymi sme neuvazovali,setrime nervy :) cakame na stavebko a zaciname,malo by to byt uz cca za mesiac
Odpovedať
NO VERU, NERVY SU TO RIADNE :) ZATIAL SA SNAZIME IBA VYROKOVAT CENU ZA POZEMOK A UZ MAM DOST :) STAVBU SI NEVIEM ANI LEN PREDSTAVIT...
Odpovedať
Caute, ja som dostaval so SIXOm pred par mesiacmi a som maximalne spokojny. Boli ustretovy a dalo sa s nimi vzdy dohodnut aj ked sme robili rozne zmeny pocas stavby. Treba sa samozrejme pripravit na to, ze nie vsetko pojde presne podla naplanovaneho terminu, lebo do stavby domu je zakomponovanych veeela pracovnych skupin, pri firme SIXO bola velka profesionalita ze vzdy som bol informovany a vzdy som vedel co sa deje. Pamatam si aky som bol vystresovany ked som zacinal stavat... nevedel som o tom absolutne nic.... takze ak sa chcete niekto nieco opytat v ramci firmy SIXO kludne mi napiste. Rad poradim ak budem vediet: peter.cocher@gmail.com
Odpovedať
URCITE NAPISEM A BUDEM SA PYTAT... MY TIEZ NEVIEME O STAVBE ANI ŤUK, TAKZE PRETO TA PANIKA :) LEN MA UZ VAZNE PRESTALO BAVIT CHODIT PO OBHLIADKACH A POTOM VYVALOVAT OCI, KOLKO CHCU LUDIA ZA UPLNE OTRASNE ALEBO STARE DOME... VSETKO PREDRAZENE A MIMO REALITU... TAK SME SA ROZHODLI, ZE POJDEME DO STAVBY... ALE VERU, AKO HOVORIM, MAME DOMA KOMPLET VSETCI PANIKU, AKO TO ZVLADNEME, LEBO JE TO PRE NAS SPANIELKA DEDINA...
Odpovedať
Profilova fotka
@peetak tak to velmi rada pocujem/citam, ze si spokojny. Nemas prosim Ta nejake fotky? Kolko asi trvala stavba? Mas montovany/tehlovy/ytongovy dom? Pri com vznikli najvacsie zdrzania? Robili ti to komplet, aj take veci ako podlahy, sanitu, interierove dvere a tak? Dalo sa v tej cene v pohode vybrat od tych ich zmluvnych dodavatelov? Prepac, ze hned tolko otazok, ale o nikom inom s hotovym domom od Sixa neviem :)
Odpovedať
PEETAK POSLALA SOM TI MAIL, ALE VRATIL SA MI AKO NEDORUCENY :(
Odpovedať
blue_moon skus teda poslat na peet@asbis.sk Nejak mi ta google adresa blbne :( Prezivali sme presne to iste :) milotaa - daval som montovany.. ocelova konstrukcia. Snazil som sa nastudovat si o tom co najviac a celkom sa mi to pacilo /a stale paci :)/ Ak by si chcela nejake fotky posli mi pripadne mail. Rad odpisem.
Odpovedať
@peetak ahoj,kludne mozes aj na mail branislavkadik@gmail.com. milotaa je moja polovicka :)
Odpovedať
oki brano19 .. posielam.
Odpovedať
Profilova fotka
@peetak ahoj, prosim Ta, nevies, od koho berie Sixo obklady do kupelni? Este sme sice nezacali ani stavat, ale ja uz pozeram kupelne :) V tom katalogu co maju na stranke to nie je a myslim, ze uz asi ani nebude najnovsi....
Odpovedať
fuuu to neviem, my sme isli do stadia holodomu... vnutro ako sanitu, obklady atd som si robil svojpomocne :) Skus im napisat m.sirotiakova@sixo.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Tak a mame hotovu zakladovu dosku. Zatial mozem vyjadrit spokojnost s firmou Sixo, jednanie dobre, na com sme sa dohodli to plati (a dohodnut sa s nimi da) a toho sa drzia. Dufam, ze to takto pojde az do konca.
Odpovedať
1
2
7
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?