Máte skúsenosti s firmou MN Capital, Žilina?

Ahoj, uvažujeme o stavbe domu z veloxu, zistili sme, že hrubé stavby rodinných domov robí aj firma MN Capital zo Žiliny, máte stouto firmou niekto skúsenosti? Dík.
Odpovedať
Ahoj mia, my sme sa s nimi jednali ohľadom stavby, lebo tiež sme viac menej rozhodnutí pre velox. Len sa to skončilo tým, že sme sa mali stretnúť už ohľadom záverečnej cenovej ponuky a keďže to pár krát zrušili a už sa neozvali omrzelo ma tam stále vyvolávať a dohadovať niečo znovu. Tak som povedala, že sa pre nás osobne nejedná o malú investíciu a nebudem sa nikomu doprosovať, aby "na mne zarobil". Ďalšia vec, bolo dosť divné to, že sme si vybrali projekt domu z ich stránky a nechceli nám povedať ani cenu, vraj to sa uvidí až koľko od nich budeme brať (či len materiál, alebo stavbu na kľúč alebo podobne). To mi tiež prišlo ako dosť neseriozne jednanie.....
Odpovedať
Ahoj mia. Osobne poznam ludi z firmy MN Capital v Ziline, podnikam v stavebnictve a robil som pre nich subdodavku jednej stavby.... uprimne, ked som videl co sa tam deje, zutekal som aj s mojimi ludni. Vyvaruj sa spoluprace s nimi, nedokazem pochopit ako moze ta firma takto fungovat a tiez neviem preco im este niekto neklepol po palcoch ked stavaju najomne byty.... je mi luto tych ludi ktori tam budu byvat. do stien pouzivali rucne miesany beton bez crtifikatov z vykseftovaneho piesku, ktory sa na kvalitny beton ani nepouziva, zamestnavaju degenerovanych ludi na cierno, hadam za 60korun na hodinu a to odzrkadluje ich kvalitu.
Odpovedať
Ďakujem Janami , stokar, aspoň som sa presvedčila, že naozaj bude asi najlepšie, keď si človek postaví dom svojpomocne. Stále zvažujeme z akého materiálu, aká firma a vaše názory ma presvedčili o tom, čo som si myslela, dík. m ;-)
Odpovedať
Mia ak uvazujes nad materialom, uprimne ti odporucam velox... Ja som to robil pre tu firmu a je to skvely stavebny system... skoda je len ze tato firma im robi hambu... ja sam budem stavat buduci rok a tiez pouzijem velox. Preco to by som ti dlhsie musel vysvetlovat ale je to naozaj skvely material.... Rozmyslal som dokonca urobit zastupenie pre velox, ale nemam zatial na to dost prostriedkov a referenciii.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ahoj stokar, mia a ostatni, mam rovnako spatne skusenosti s touto firmou, skoda, ze Velox s nimi spolupracuje, dufam ze to nebude dlho trvat. Nad prispevkom ich prokuristky sa da dobre pobavit. Tiez som chcel od nich kupovat dom, ale su to amateri. Najprv Vam slubia, potom sa zatajuju. Spokojnost zakaznika je pre nich neznamy pojem. A dozvedel som sa od znamych, ze nedodrzuju zavazky. RUKY PREC OD NICH!!!
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
caffte :-) nepoznam tu firmu ale aj tak sa chcem pridat do debaty :-) taktiež podnikam v stavebnictve a možem vam povedat že taka vec ako certifikat na betom je otazka 1 minuty :-) ale zase chcem na obranu tej firmy podotknut že len zly ekonom pri dnešnich cenach prace dovoli miešat ručne beton na stavbe :-) ja osobne keby som si chcel dat postavit dom firme tak určite by som si pozrel referencie ich diel a potom by som sa rozhodol lebo zle meno firme sa da urobit ozaj velmi rychlo .moje motto je : jeden spokojny zakaznik jeden dalši klient a jeden nespokojny zakaznik 10 stratenych klientov.takže myslim pytat sa na fore na firmu je dost blbe nakolko je to anonymne a nikto si za svoje vyhlasenia nezodpoveda ,čiže dnes keby som chcel možem cez nett relativne položit akukolvek firmu :-( čo je fakt ubohe :-( a ešte by som rad podotkol že vlanajši rok bol pre stavbarov hrozne nabity ked zoberiem ake som mal ja problemi z ludmi že mi partia murarov utiekla do BA len preto lebo im niejaky francuz daval 300 sk za hodinu :-( rozrobena stavba zazmluvnene veci a penale na krku :-( ešte že sa mi podarilo ukecat aj ked za vyššiu mzdu inu partiu. preto všetkym chytrolinom odporučam ,SKUSTE PODNIKAT NA SLOVENSKU. Preto chcem ešte poradit ak si najdeš aku kolvek firmu najdi si velmi dobry stavebny dozor a nepodpisuj zmluvu na cele dielo ale na dielčie časti a zmluvu si daj dobre pozriet pravnikovi aby si ju mohla v pripade nedodržania pracovneho postupu kedykolvek vypovedat .UFFF ale som sa rozpisal a to som len na začiatku :-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahoj nejde o ziadne ohovaranie firmy, odpoveal som len na otazku ktora bola polozena. Staci ak sa pojdete pozriet na stavbu bytoveho domu ktoru postavili v Turanoch okres Martin a kazdy si moze urobit mienku sam. Prokuristka sa nejako moc brani pretoze asi vie preco.... Trocha si vsak uvedomujem to ze sa nepatri hovorit o druhej firme zle tak tymto ukoncujem debatu.... ak sa slecna alebo pani prokuristka chce so mnov o tom porozpravat rad s nou tuto problematiku preberiem osobne cez sukromnu postu.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Povinnosti používateľa Používateľ berie na vedomie, že pri využívaní služieb na serveri sa nesmie správať v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky a/alebo so všeobecnou morálkou, a to nesmie žiadnym spôsobom: uvádzať nepravdivé, neoverené, zavádzajúce alebo klamlivé správy o treťom subjekte, resp. najmä v prípade, ak takéto informácie o treťom subjekte môžu spôsobiť inému subjektu prospech; http://www.modrastrecha.sk/rules.php Práva a povinnosti prevádzkovateľa Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah tvorený užívateľmi (ako napr. fórum, albumy, inzeráty). Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah príspevkov vo fóre a za obsah fotoalbumov. Taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoje príspevky a fotoalbumy. Sám a dobrovoľne súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky. http://www.modrastrecha.sk/rules.php Ak si firma (alebo reprezentuješ firmu, alebo si z firmy a tváriš sa, že nie si ), nepíš do fóra o svojej firme. T.j. žiadne príspevky, ktoré by nejak spomínali Tvoju firmu (alebo živnosť), resp. Tvoju činnosť, alebo akákoľvek komunikácia so zákazníkmi. Reklama je platená (v prípade záujmu o banner píš na modrastrecha@modrastrecha.sk). Bezplatná prezentácia vo fóre je zakázaná. http://www.modrastrecha.sk/forum/rule... PRETO: 1. ziadam uzivatelov (nielen) v tejto diskusii, aby pisali do diskusii len veci, za ktorymi si 100% stoja. v pripade porusenia zakonov je totiz prevadzkovatel tychto stranok poskytnut vsetky dostupne udaje o uzivatelovi prislusnym organom 2. ziadam zastupcov firiem, aby taktiez dodrziavali pravidla tychto stranok a nepisali do fora o veciach suvisiacich s ich firmou!!! Dakujem za pochopenie.
Odpovedať
ikke ma pravdu, netreba urazat, je nutne navodit konecne napravu pre poctivzch stavbarov. verim, ze maju snahu, ale to je malo, naviac, ked je tu teraz kriza, ktoru mozno este nepocitujeme. Kazdy nech hovori sam za seba a hlavne za kazdeho nech hovori to co urobil. chcem len aby robili svoju pracu tak ako uklada cech stavbarov. a to bohuzial nerobia alebo nechcu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?