Máte skúsenosti s arch. kanceláriou JAVIJANI Group?

Profilova fotka
Vybrali sme si projekt domu z ich katalógu a preto by ma zaujímalo, či má niekto skúsenosti so spoluprácou s touto kanceláriou ... ochota, prístup, cena, časová náročnosť prípravy projektov a pod., resp. čokoľvek s čím sa ohľadom tejto témy podelíte ... ;-)
Odpovedať
priamu skúsenosť nemám, ale poznám ich projekty, majú taký prímorský nádych. Kedysi som od nich chcela projekt, ale konečne som si našla katalóg úžasných domčekov, v ktorom si určite každý nájde čo sa mu páči. Pozri na stránku www.archon.sk :-) domček máme odtiaľto a architekt ho prekresľuje a upravuje dľa našich požiadaviek. :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
S manzelom maaaame bohate skusenosti s touto AK. Domy su to krasne, len tie projekty k nim!!! :-| My sme si vlani kupili od nich projekt, teraz sa realizuje. No uz kolko chyb tam nasiel nas murar - chyby ako od skolaka! S manzelom sa do tejto sfery nerozumieme, no teraz, za pochodu, sa ukazuju nedostatky a chyby. co sa tyka spoluprace, komunikovali sme vzdy len s jednym architektom, no kedze su to katalogove domy, clovek by aj ocakaval, ze to vedia posunut klientovi bez nejakeho cakania a obhanania. Zial, nebolo to tak :-( Uz sme to dokonca chceli vzdat, no ten domcek vyhral nad vsetkymi problemami... Cena projektu bola cca 1500 eur. Nerobili sme ziadne zasahy do projektu, jedine co bolo, ze sme si ho dali komplet zmensit, aby nam vysiel na pozemok, resp. sam architekt nam dal na vyber 3 varianty domu - normalny, mensi, zvacseny. Domcek nam vsak rastie, akurat vcera nam zacali robit pripravu na vence a hornu deku ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Vybrali sme si projekt domu č. 9 a preto by som sa chcela spýtať, či má niekto skúsenosti so spoluprácou s touto kanceláriou... čítala som už všeliaké názory z posledných rokov....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Zdravim, medzicasom nepribudli nejake referencie/skusenosti? Domceky maju fakt pekne
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?