Máte skúsenosť s projektovou kanceláriou ARD?

má niekto skusenost s projektovou kancelariou ARD??? chceme od nich projekt Linea ale ak im píšeme email odpovedaju dosť neskoro
Odpovedať
ahoj my od nich berieme Terru s úpravami, komunikujeme osobne a sme spokojni. viem ze maju dost vela prace, tak mozno preto neskor reaguju....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte , aj mňa by zaujímal názor na projekty od ARD.Nám sa tiež páči projekt LINEA P, no s obytnením podkrovím. Matkogin odporúčam ti pozrieť stránku domavdome. Je tam vzorový dom LINEA v Slovenskom Grobe. Už máme aj zajednanú prehliadku tohto domu.
Odpovedať
aj nám na e-mail odpovedali neskoro, stránku majú trošku staršieho dáta, a ich odpoveď bola strohá ;-( my sme to vyriešili tak, že sme kúpili B567 od Eroline a požiadali sme o zmenu strechy - tie domy resp. ich dispozície sú rovnaké pre porovnanie: B567: http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... a toto je Linea: http://www.ardprojekt.sk/katalog/11/1... rozdiel len je, že sú oproti sebe zrkadlové -tu je Linea zrkadlová :-)
Odpovedať
a ešte malý rozdiel v rozmeroch B567 je 12,75x9 a Linea 13x8,5
Odpovedať
ahoj Ryja už ho máte postavený?Máte ho aj s obytnením podkrovím?
Odpovedať
murkovci: nie, ešte ho nemáme postavený :-( , ešte len začíname stavať -ale podkrovie robiť nebudeme-strecha bude mať sklon iba 25 st. - bude pod ňou povala ako úložný priestor.
Odpovedať
ryja chcem sa ťa opýtať, že čo všetko obsahuje projekt. A nevieš náhodou kto ho má postavený?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame od nich projekt, tiez sme komunikovali osobne alebo telefonicky a vzdy boli velmi mili a promptni. Projekt aj so vsetkymi pozadovanymi upravami sme mali hotovy za dva dni a vsetka dalsia komunikacia (telefonicka) bola uplne bez problemov, co sme potrebovali, poslali este v ten den emailom.
Odpovedať
murkovci: projekt si kupuješ na stavebné povolenie a môžeš ale nemusíš kúpiť realizačný projekt. my sme kupovali len na stvebné povolenie-Projekt na stavebné povolenie obsahuje všetko potrebné na vybavenie potrebného stavebného povolenia. Projekt na vybavenie stavebného povolenia obsahuje výkresovú časť v mierke 1:100, súhrnnú technickú správu, statický výpočet a jednoduché schémy profesií. Projekt k stavebnému povoleniu slúži na vybavenie stavebného povolenia. Svojim obsahom nie je postačujúci na samotnú výstavbu rodinného domu. Na samotnú výstavbu potrebuješ realizačný projekt - ak však chceš meniť nejaké dôležité veci tak je lepšie si nájsť projektanta a daťsi realiz. proj. urobiť presne podľa svojich požiadaviek. Pýtaš sa, že kto má postavený dom Linea? tak ja som zatiaľ nenašla nikoho-okrem teda fotiek vzorového domu na "domavdome". Ale B567 s takou zmenou ako ideme robiť my stavia v ČR a má album na m.streche.cz napr. monulin. Tak skus pozrieť. Ale B567 je dosť v Čechách obľúbená a dosť ľudí tam tento domček stavia a už mám pocit že aj tu.
Odpovedať
Ryja môžem sa opýtať , koľko Vás vyšiel rozpočet? ďakujem
Odpovedať
Ahoj, my s manzelom by sme chceli stavat Lineu od ARD projektu. Videla som ju uz postavenu aj z vonku aj z vnutra. Je to kompaktny, ale fajn rieseny domcek. Vsetko ma svoje miesto. Staviate tento domcek niekto,? Je cena, ktoru uvadzaju 1,8 mil. SKK realna? My by sme chceli stavat v tomto roku (2010). Pozemok mame 1000 m2, stavat chceme nejako kombinovane (svojpomocne / murari / ini majstri). Ak ste uz niekto zacali so stavbou dajte info o cenach, pripadnych problemoch s projektom alebo ARD kancelariou, o pouzitych materialoch / zatepleni, atd... Vdaka, kazda rada dobra
Odpovedať
Aj my uvazujeme o Linei uz nejaky ten mesiac, dispozicne nam vyhovuje, mozno by sme urobili par uprav hlavne s rozmermi. "Nazivo" sme v nom este neboli, ale videli sme B567, takze zhruba nieco podobne,,, :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
No cena 567 ktory je takmer totozny s Lineou je 2.8 miliona na kluc. Takze tych 1.8 mi je cena svojpomocne bez DPH ;-)
Odpovedať
Mna by zaujimalo ako je to s upravami ked chcem napriklad namiesto radiatorov podlahove kurenie. Daju sa robit zmeny v projekte?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, my staviame Lineu od ARD.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@mmia111 mozem sa opytat,ako to vidite s rozpoctom? chceli by sme stavat so zivnostnikmi,nieco svojpomocne,na ytong stranke tvrdia ze cena je okolo 55tis eur...nasa tajna tuzba je postavit okolo 2 milionov...realne? este spekulujeme nadstavit cast nad spalnami,aby vznikli dalsie 2 izby(v tej malej spalnicke urobit satnik a schodisko) a tie zobytnit casom,ked budu peniazky,zatial urobit len prizemie... ako staviate vy?
Odpovedať
@caruzo19 my síce staviame b567, ale vzhľadovo zvonku bude ako Linea len zrkadlo (mám v albume). Ale reagujem na to, že chcete nadstaviť-Linea má aj variant s podkrovím a presne namiesto tej najmenšej izby je schodisko
Odpovedať
@ryja a ako to vidite s rozpoctom?stacilo by do holodomu.vratane papierovaciek a tak. staviate firmou,alebo svojpomocne? dakujem :)
Odpovedať
@caruzo19 staviame svojpomocne (ale žiadni živnostníci, všetko úplne sami) a som presvedčená, že do 2 mil. sa vmestíme aj so zariadením a okolím
Odpovedať
@caruzo19 ešte som zabudla, že do tej ceny samozrejme rátam aj všetky papierovačky, vrátane projektov (domu, sietí...) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@murkovci chcem sa opýtať, ako ste na tom so stavbou? Veľmi ma oslovil projekt LINEA P, no chýba mi skúsenosť niekoho - aký skutočný rozpočet je na to treba, ako ste to stavali, na čo si treba dávať pozor a či by ste ho po skúsenostiach menili za niečo iné, a pod. Ďakujem. Marika
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
nestaval niekto dom LINEA P???? ;-) ;-) ;-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?