Máte skúsenosť s projektom Dekor od Ardprojekt?

Ahojte, do najužšieho výberu u nás postúpil projekt od ardprojekt typ dekor. Máte s ním niekto skúsenosti? Budem rada ak mi poviete jeho plusy, tak isto si rada prečítam aj kritiky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skusenosti s nim este nemame, ale kupili sme si ho uz ;-) Maju nanho 6 variant, na stranke je len ta najjednoduchsia verzia. My sme si zakupil alternativu 6, ktora pozostava: rodinna cast a hostovska cast - rodinna ma spalnu, 1 detsku, spolocnu kupelnu, pracovnu, obyvacku, kuchynu a spajzu. Hostovska ma izbu a kupelnu zvlast, a dole je este garaz. Je na Tebe aku izbu si vyberies ako spalnu ;-) No a mame aj I.podlazie, ktore si predpripravime a raz, ked budu deti vacsie, tak tam budu mat vlasnu izbu, kupelnu a priestor na robenie neporiadku :-D Proste je tam mozne robit viacero uprav. Cena je 35tis. na ktorukolvek alternativu. Alternativa 6 je najrozsirenejsia. v pripade, ze chcete urobit nejake upravy, tak nemusis ani premyslat...ak mozes zavolaj si tam, dohodni si termin a ukaze ti vsetky varianty a aj obrazov vizualizacu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
s.m. • Včera o 23:57 Chcem sa spytat ludi, ktori stavali alebo stavaju dom od Ardprojektu ake su predbezne kalkulacie co sa tyka financii na stavbu, lebo na ich stranke som ziadne katalogove ceny nenasla. Zaujimame sa hlavne o Dekor v zakladnej verzii, ale ak staviate iny projekt od nich, dajte vediet. Dakujem sisipetka • Dnes o 09:57 ahoj, my mame od nich projekt Dekor vo verzii s I.podlazim, takze cena bude vyssia ako klasicky variant, co maju na stranke. Rozpocet sme si dali robit a niekedy buduci tyzden by mal byt - mozem Ti potom hodit do IP. MM si robil rozpocet sam predbezne na cca 1,6 mil. hruba stavba, tak uvidime ako si to naceni firma :-p Ale vedia Ti povedat aj priamo v ARD na stretnuti, pretoze oni aj stavby realizuju avsak tento rok uz maju plno a nechceli sme na nich cakat, kym budu mat cas - myslim, ze tiez hovoril prijatelnu cenu ;-) mata79 • Dnes o 13:05 ahoj, my sa sice zaujimame o iny domcek od ARD projektu, manzel tam aj volal, aka je cena projektu. Ta je 26 000 + 3 000 projekt garaze. Aj mu povedali cenu hrubej stavby. S.m., ved skus tam zavolat a urcite aj Tebe daju info o cenach stavby aj po telefone... Polo ustretovi... sisipetka • Dnes o 14:07 |Nas projekt stal 35 tis. bez rozlozenia na pozemku. To stoji navyse 2 tis. a je to potrebne ku stavebku. Hej Mata hovori dobre, zavolaj tam - ten pan je velmi mily. ;-)
Odpovedať
My staviame Dekor ale cez developera v Slovenskom Grobe (domavdome -> projekt Pegas). Tam ich bude stat hodne vela. Zaujimalo by ma ci uz niekto dostaval ten dom a kolko to stalo. Lebo cena cez domavdome nie je nic maleho, ale zase uz v cene je toho dost vo vybave. I ked my este pridavame kopu dalsieho a uz sa blizime pomaly by som povedal k astronomickym cenam :-|
Odpovedať
Aha tak wewewe je zakazane uvadzat :-o . Skoda, ze tu nejde editovat prispevok :-S
Odpovedať
Profilova fotka
vlado nevadi, aspon som si mrkla vizualizaciu. No my len zaciname, ale az take velke sumy neplanujeme. Robili sme si rozpocet priamo cez sofver pre projektaciu a nedame do toho aj s interierom viac ako 3 mil (mimo pozemku a zahrady). Teda dufam, ze sa to podari ;-) Je pravda, ze developery nahadzuju - ved musia aj oni nieco z toho ziskat....ale aspon sa nenarobis a budes to mat pekne cistucke ;-)
Odpovedať
Ta cena vyzera velka, ale vychadzat z ceny co da projektant je hlupost: http://www.tvojdom.sk/dom-stavba/stav... Od realnych nakladov sa to moze diametralne lisit. Prave preto by ma zaujimalo ci uz vobec niekto dostaval svojpomocne alebo si sam pozhanal ludi na ten Dekor aby som si to vedel porovnat. Zalezi samozrejme aj na standarde co si tam ludia chcu dat. Ked si pozries napr. http://www.kombiprogram.sk/KD_Bungalo... tam je pekne vidiet rozdiely toho, kolko ta bude stat ak chces iba material alebo ak chces na kluc. Ak si nejde niekto sam stavat, tak musi aj tak zhanat vsetko sam. A nevyhoda toho je, ze tazko sa vybavuju nejake zlavy (jedine ze su znamosti). My sme teraz napr. v ramci nasho projektu si vybavili celkom slusne zlavy na velux, kurenie, rolety atd. len vdaka tomu, ze sa riesi viac domov. Developer sice musi z niecoho zit, ale skoro vsetci dodavatelia davaju mnozstevne zlavy na tovar, tak ak pristupuje k tomu ferovo a zaraba len na tych zlavach, tak mne to vyjde za jedno... co sa tyka standardu co je v cene. Co sa tyka nadstandardu tam prave dostanem zlavy co by som nemal sancu sam... Ale teraz neviem ohodnotit ako velmi developer zaraba na nas, ked zatial nikto nenapisal kolko stal jeho Dekor. Ked si porovnam ceny s tym Kombi programom, tak to vychadza aj lepsie, lebo nas standard je skor nadstandard v porovnani s Kombi programom... Druha vec je, ze v zivote ma nenapadlo, ze tolko prachov bude vrazat do domu :-). Ale zase naco setrit ked sa da zit v nadstandarde teraz 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
No tak som Ti nepomohla :-S ;-) , ja len vychadzam z toho, ze muz sa pohybuje v projektantsko-stavebnickom prostredi a vsetko si vie pozhanat za dobru cenu a taktiez urobit rozpocet ako stavebna firma. Preto mame aj stanoveny strop, saomzerjeme, ze ratame +- v zavislosti od interieru. A cena 1,6 mil na hrubu stavbu je ok, pretoze ju mame potvrdenu od chlapika, co uz Dekor staval, teda je vo faze dokoncenia hrubej stavby.Tu cenu si riadne skresal cez znamosti, ale mohlo to vyjst nejakych 2,1 mil. ak by nemal zlavy..... Ale pozri sa na to z dobrej stranky, budes mat krasny dom a ked uz si sa do toho pustil, tak to ma peknu buducnost :-) A budes komplet vo vlastnom bez susedov, ktori Ti budu dupat nad hlavami, pripadne pracovat na potomkoch :) Mozno takto o rok ti napisem kolko nas to stalo komplet, ok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
este mi napadlo, ked by si zavolal do ard projekt, oni maju tie dekory - chlapik mi hovoril, ze oni robia aj realizacie a uz niekolko postavili - takze by mozno vedel povedat konecnu cenu ;-) a Ty si to mozes porovnat. A tie kombi programy sme uz pozerali, su to riadne palky :-S
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, my by sme tiez chceli stavat tento domcek, asi v zakladnej verzii, tak sa chcem spytat, ake s nim mate skusenosti? a kolko vas vysla cena hrubej stavby?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte, ja prave ten dom staviam. Vo verzii s 1. podlazim. Zatial mam mury, priecky /nie vsetky/, komin a strechu - teda bez okien, omietok, podlah, kurenia, vody atd. a stalo ma to cca 1, 5 mil. SK. A to je rok od zaciatku krizy, staviam to bez firmy - vybavujem zlavy kde sa da. Takze ak niekto postavil dekor do tej casti realizacie ako ja a lacnejsie, dajte mi vediet za kolko. Nech sa viac snazim. Planujem dat do toho domu aj stropne chladenie a chceme mat bazen. Uvazujem nad tepelnym cerpadlom, aby zatiahlo potrebu teplej vody do domu, bazenu, kurenie a aj stropne chladenie. Viem mi niekto povedat, ci sa to oplati. Dal niekto z Vas do dekoru tepelne cerpadlo? Alebo pri klasickom kotle, kolko Vas stoji plyn na kurenie a teplu vodu mesacne? /ked ho uz mate dostavany a byvate?/
Odpovedať
Profilova fotka
my staviame tiez dekor,bungalov, podkrovie bude sluzit iba ako odkladaci priestor, ale je trochu zvacseny,uzitkova plocha je 140m2+20m2 vstavana garaz. -rozmery 13x14,75, + 26m2 prestresena terasa, strecha 310m2 -napr.: beton aj s pumpou,murov.material ytong,komin schiedel,skridla kmbeta - sme asi v rovnakom stadiu ako ty nestakova - mame tiez uz strechu hotovu a spolu s oknami nas to doteraz stalo 1 064 000 Skk-kazdy kliniec zaratany aj s poplatkami pre urady, -vsetko svojpomocne-iba krov nam robil majster-inak vsetko moj manzel s rodinou. --skoro vsetok material nakupujeme s Dph,lebo mame pozicku zo sfrb. ale 1,5mil. je tiez velmi dobra cena za to, co uz vsetko mate-ved vy mate aj poschodie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
pozeram nikto sa neozval dlhu dobu. Ako ste spokojny s domcekmi Dekor? :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@banga @sisipetka @nestakova @libby @lyrra ahojte, zapacil sa nam dekor6 a seriozne uvazujeme nad stavbou.. ak mozte, napiste kam ste sa dostali s cenou co sa tyka stavby a ci ste si stavali svojpomocne, resp. cez majstrov alebo ste stavali cez firmu. mate nejake pripomienky co sa tyka projektu, nedostatky, na zaklade byvania, resp. ci ste robili nejake upravy projektu ako takeho. a este jedna otazocka, ako ste situovali dom na pozemku co sa tyka svetovych stran? dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chcem tiez DEKOR 6, ale ako drevodom, chcem to dat nacenit firme fordom, tak som zvedavy na cenu, oproti murovke
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte,staviate niekto dekor 1 v okoli Trenčína? menili ste nieco na projekte?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahojte,nemate niekto fotku kuchyne tohto domceka...chcela by som vediet aka je siroka. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, videl jsem tu kuchyn v Dekor 1 (coz je obdobne) v realu a nebyla moc prakticka, chvili jsme o tomhle dome uvazovali s tim, ze bysme predelali spiz a technicke zazemi, ale nakonec jsme si nakresli uplne jinou vlastni variantu :-) Jinak projekty od ARD nejlepe vymyslene, co jsem z hotovych projektu videl. Nekdo u toho premyslel, narozdil od G-Servis a podobnych masovek.
Odpovedať
my sa s tym projektom tiez uplne nestotoznujeme, prisposobili sme si ho,tak aby nam vyhovoval,trocha sme ho zmensili a bude bez garaze. Ta kuchyna sa mi tam tiez nezda prakticka,koli tomu nosnemu stlpu,ale nakoniec sme to vyriesili.
Odpovedať
@zuzica4 ahoj, nemohla by si mi poslat nejake fotky vasho domceka na mail. My by sme chceli tiez dekor 6. Ako ste spokojni, byva sa vam dobre, pripadne mi napis aku mate orientaciu na svetove strany. Budes zlata. Dakujem velmi pekne. medynka82@gmail.com
Odpovedať
@libby ahoj, nemohla by si mi poslat nejake fotky vasho domceka na mail. My by sme chceli tiez dekor 6. Ako ste spokojni, byva sa vam dobre, pripadne mi napis aku mate orientaciu na svetove strany. Budes zlata. Dakujem velmi pekne. medynka82@gmail.com
Odpovedať
ahoj, ked postavime poslem :D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojtee aj mi ideme staviat Dekor ale teda robili sme mensie upravy vid moj album , len momentalne mi tam každy píše že to obanujem a že je to hrozny projekt a neviem co este , tak neviem co kto ma ale ja som unesena ,je to jeden krasny bungalov .....Tak baby držim palce a dufam že budeme pridavať fotky a že nam to víde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzica4 sirka je 3,5 m
Odpovedať
Mirka kazdemu vyhovuje nieco ine,tak si nerob tazku hlavu z komentarov. Kazdy domcek sa da prisposobyt svojim potrebam.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Takto staviame ard dekor 6
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Máte prosím někdo ješte nějaké fotky ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?