Máte skúsenosť s domom za milión?

ma uz niekto nejake skusenosti s tymto domom za milion http://www.domzamilion.com/ .?.aky je vas nazor?
Odpovedať
moze byt za milion ale vo vnutri je urcite duty :-D :-D :-D
Odpovedať
to nevyzera na ponuku ale na blog konkretneho stavitela. alebo som nieco prehliadol? btw. chlapik pise dom za milion ale v texte je 60 tis. eur, co je 1,8 miliona :-)
Odpovedať
ake skusenosti, to je blog, nie stranka stavebnej firmy.
Odpovedať
moj nazor je taky, ze su tam popisane nazory a skusenosti cloveka, ktory ten dom staval :-D Takze treba citat najprv kym sa opytam....
Odpovedať
Profilova fotka
Zaujimave citanie a vo vela veciach potvrdzuje slova mojho brata,ktory mi stavia.Skoda,ze som sa k podobnemu blogu nedostal skor.Staval by som uz davno. :-)
Odpovedať
@cubicomp ja som to precital cele nemaj strach..len som chcel vediet nazory viacerych...
Odpovedať
@zirafak ako ide stavba domu???je to zatedy podla tvojich predstav?myslim co sa financii tyka?
Odpovedať
Profilova fotka
Tempo stavby,kvalita a financie zatial vyborne.Sedi to presne do bodky.Hruba stavba by bola aj menej ako povodne planovanych 25000 eur,ale museli sme ist o 2 rady tvarnic vyssie,tak sa to o tisicku predrazilo,ale aj napriek tomu idem presne podla rozpoctu.A potesila ma vcerajsia informacia,ze stresnu krytinu Mediteran budem mat vdaka bratovi za este nizsiu cenu,ako bolo povodne planovane ;-) V pondelok sa pracuje na venci a niekedy utorok,streda zalievame.Ved kuknu do mojej galerky.
Odpovedať
@zirafak : Mňa by zaujímalo čo je v tom pojme hrubá stavba, nakoľko z ďalšieho textu vyplýva že sa plánuje veniec a potom strecha. My sme totiž tiež išli natvrdo na svojpomoc a svojzháňanie, máme rovnako ako vy Mediteran (Danibia) a aj s montovaným železobetonovým stropom sme boli o myšací krok od vami spomenutých 25000. Tá hrubá stavba, resp. jej cena nám vliala do žíl toľko optimizmu a adrenalínu, že sme sa potom oveľa jednoduchšie vyrovnávali s prostým faktom, že na celkovú cenu domu to má vplyv asi ako druh poťahov a typ motora na celkovú cenu Fábie v plnej výbave. Každopádne prajem zostať silno optimistický. Najhoršie sú tie lomcováky pri voľbe výplní, interiéru, no skrátka všetkého čo robí dom domom a nie ateliérom či ordináciou. A tam sa panečku počítadlo vrtelo jedna radosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@zirafak no.. tak to aj my sme mali podotykam aj s pivnicou hrubu stavbu bez strechy , ale s dvoma dekami, cize stropmi, za 25000 €.. ale to bola len malina.... alebo len mala jahodka.... a potom prisla strecha (vysla aj s lacno zohnanym drevom a robotou a skridlou na 480 000€ SK - OK, mame vacsiu strechu a vela skridle, dreva, ) a okna na asi 150- 170tis SK ( aj tie su velke...) .... atd a to sme mali vsetko po znamosti... a dalej ani nejdem pokracovat... lebo len od fazy voda, kurenie, plyn , omietky , potery ...atd.. tam voslo dalsich asi 60tis €.... takze..... ja obdivujem kazdeho, kto dokaze dom postavit za prachy, o ktorych sa tu hovori, a vzdy sa na to pozeram trochu skepticky...
Odpovedať
Profilova fotka
@zamotek,katrin21.. Hruba stavba v mojom pripade znamena komplet po strechu.Ja som v tom laik.Rozpocet mam od mojho brata,ktory mi veskere veci ohladne stavby zariaduje.Mozno mate pravdu a neberiem Vam ju,ale take peniaze mam s nim dohodnute a viac ich nedostane.Mozno to bude viac,ale to uz bude musiet dotiahnut z vlastneho vacku :-) Na inych financiach sme totiz dohodnuty neboli a on to dobre vie,takze bol by velky blazon,keby mi mal on moju stavbu finacovat. A nazaver...ako som pisal...hrubu stavbu som mal do 25 a j ju za to mam.To uz totiz viem.Ako bude dalej ,rad tu verejne zreferujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ved ten dom za milion aj tak vyzera :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ako vyzerá? Nemá tam žiadne použiteľné fotky. Je niekde nafotené ako je spravený?
Odpovedať
Profilova fotka
predpokladam ze je to tento dom s "upravami" http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-...
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto ale on asi myslel, ze realne ako vyzera ten konkretny, uz postaveny....
Odpovedať
Profilova fotka
jedna fotka z augusta 2011 je v tomto blogu: http://www.domzamilion.com/stavba_dom...
Odpovedať
Hej, len na nej som nevidel nič takého strašného, tak som myslel, že je niekde viac fotografií. Takto z diaľky vyzerá v pohode. Architektúru neriešim, to je na vkuse každého súdruha. A v podobnom štýle staviam aj ja.
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto to vravi "chytrak" co si spravi vsetko sam... vid potery pardon aj omietky :D
Odpovedať
Profilova fotka
@augusto tak na potery by som sa nepustal sam.. neverim zeby som to zvladol uplne krasne do roviny a omietky by mal zvladnut ak je trosku sikovny
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@zirafak ahoj mozem sa spytat za aku sumu sa ti podarilo ten domcek posavit a kolko ta stala praca za hrubu stavbu - alebo si to staval sam? dakujem
Odpovedať
@zirafak teraz som si to precitala a zistila som ze to stavia brat,takze asi za pracu nepytal vela
Odpovedať
Profilova fotka
@molin9 Som v uplnom finisi.Byvame uz 4 mesiace a caka nas uz iba fasada,ak neratam travicku a nejake to kytickovenie :-) Uz teraz viem,ze nas dom vysiel nakompet,vratane pristresku na auto,zahradneho domceka, zariadenia a exterieru/samo bez pozemku/ cca 75000eur.Je v tom zaratana aj praca,aj matros,ale kolko som zaplatil bratovi,netusim,ale boli to smiesne peniaze :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Obnovujem diskusiu k domceku zo stranky www.domzamilion.sk. Je tu niekto, kto uz ten dom postavil?
Odpovedať
Profilova fotka
@slniecka ...to by aj nás veľmi zaujímalo, zatial asi nikto konkrétne tento domcek nepostavil :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ten blog odkazuje na stranku: http://www.projektydomov.com/ a ta zasa na firmu http://www.domnakluc.com A tam ponukaju stavbu niektorych projektov za zaujimave ceny. A murovane domy a tu sa crta otazka, ma s nimi niekto skusenosti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?