Máte pripomienku alebo návrh k tomuto projektu?

Zmena tech.miestnosti ako je zakreslené a samozrejme kúpeľňa bez wc.Vďaka
Odpovedať
kde je vchod ? vedla obyvacej haly a komory ? nie je to moc prakticke ,že do izieb sa dostaneš iba cez obyvaciu halu. ako vidim je to velky dom - čo sa dá riešit aj mudrejšie :) nevidim kuchynu , 2 technicke miestnosti + komora + šatnik ? zbytočne
Odpovedať
Rozmyslali sme nad podobnym rozmiestnenim izieb, akurat sme zistili ze tym sposobom dom velmi narastie. Tak sme zvolili podobne ale mensie(vid album). Ale ak chcete mat velky dom tak si myslim ze dispozicne je dobre rieseni. Nevidel som na nakrese sever.
Odpovedať
Projekt je dobrý. Nechápem trocha fixou zvýraznený vstup. Hala asi nebude veľmi využiteľná, ja by som ju pomenovala chodbou. Alebo by som zrušila priečku z obývačky do haly. Inak tá spálňová časť je dobrá, aj kuchyňa s komorou, aj technická.
Odpovedať
Pekné riešenie v chodbe by som namiesto wc urobila vstavanú skriňu..dve vécka tam už máte alebo potrebujete viac (napr.pre návštevy?) technická je lepšia väčšia to ste fajn zväčšili..kuchyňa je tiež v pohode s tou špajzou super vyriešené..a v budúcnosti by som vymenila jedálenský kút za pohovku..naopak..dala by som tam také 2 veľké oproti sebe gauče..máte tam pekný priestor..a jedáleň môže byť trošku v rožku ;-)
Odpovedať
neni dobre rieseny ten dom technicka miestnost satnik wc so sprchou kupelna wc. moc je toho. v zadveri cw ano, technicka ok, dalsie wc so sprchou je zbytocne a wc v kupelni by som nechala. je to velmi prakticke, ked sa idete kupat, ste uz vyzleceny, ze viete ist tam aj na wc. chyba mi tam uvedena velkost iziem v m2. satnik by som zrusila a spravila radsej vacsiu kupelnu, aby do nej vosiel popripade aj sprchovy kut a v pohode pracka a susicka. izby aspon 14m2 si dajte. mensie su na figu, nic tam potom nevojde.
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný.... ALE: Riadna opacha. To ste koľkí, keď musíte mať okrem obývačky ešte 4 spálne (vyjadrené po americky) a 3 wecka......? Koľko máte peňazí, keď nemáte problém pustiť sa do stavby takéhoto domu? :-D Prečo vyrývam...? Kto má na takýto dom, mal by si nájsť aj tých 1-2 tisíc éčiek na to, aby toto vyriešil s odborníkom, nie tu do toho kresliť fixkou a ešte si tu aj pýtať rady od iných blahoslavených nevedomých. Moja švagriná si kúpila byt v novostavbe ešte počas výstavby. Mala v zmluve 2 bezplatné zmeny. Takže: Rozšírila vstupnú predsieň o cca 30 cm... - a potom sa nedali na wecku otvárať dvere smerom dnu (kvôli mise), takže potom museli nechať prehodiť dvere naopak. A o čo roztiahli predsieň do šírky, o to ju fakticky aj zmenšili, lebo wecko sa otvára do predsiene.... A mohol by som spomenúť aj kamarátovu ženu, ktorá takisto nechala zbúrať priečku a roztiahnuť vstup do domu, aby potom zistili, že sa v jedálni nedá sedieť okolo stola - ale iba z jednej strany... Nuž iba toľko, páni "projektanti"...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?