Máte postavený dom Montik 28?

Ahoj priatelia :) Nema niekto z Vas postaveny domcek od Arm-stav, Montik 28? Mne sa to v celku pozdava:) Pekny vecer a tesim sa na komentare:) Adios:)
Odpovedať
1
2
http://www.modrastrecha.sk/forum/tema...
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja už mám jeho projekt doma na stolíku, síce s menšími úpravami... a budúci týždeň začína firma Armstav s výkopovými prácami... :-)
Odpovedať
@angela08 Tak dokumentujte, please.
Odpovedať
Profilova fotka
konkrétne??? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
konkrétne...
Odpovedať
@angela08 Myslím Vašu stavbu vo fotoblogu, komunikáciu s firmou, šikovnosť či nešikovnosť majstrov.
Odpovedať
Profilova fotka
blacksr @ píšem vyššie, že len začíname a zatiaľ nemáme foto... ešte nie sú ani základy... projekt a dohoda s firmou, ak bude budúci týždeň priaznivé počasie začínajú sa výkopové práce... úprava terénu... a potom budú aj foto...
Odpovedať
@angela08 Nooo, jasné, chápem. Ja to píšem vzhľadom na nastávajúce týždne ;-) . Lebo už sa o Armstav zaujímalo viacero ľudí a ja osobne mám pocity veľmi rozpačité. Tak dúfam, že Vám všetko pôjde ako po masle a vďaka Vám sa mnohé budú môcť zorientovať. Srdečná vďaka. :-)
Odpovedať
@angela08 a aky mas domcek vybrany?Aj ja sa uz idem stetnut s majitelom:)
Odpovedať
Profilova fotka
blacksr prečo rozpačité??? jasne, že dám info, ako čo prebieha, keď už konečne nastan dni D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivakard tak ja mám doma projekt montika 28 so zapracovanými mojimi úpravami... a poviem, že som veľmi spokojná... aspoň zatiaľ... uvidíme čo bude ďalej, nechcem predbiehať udalosti... a ty si si aký vybrala? a kde budete stavať? ja som bola pozrieť domy v našom okolí, ktoré má na svedomí firma armstav a vyzerajú veľmi sľubne... jeden sme dnes dokonca videli cca po troch týždňoch vtedy na ňom nebola ani strecha a dnes už zatepľujú... :-)
Odpovedať
@angela08 super:) mam z toho fajn pocit
Odpovedať
Článok sa načítava...
@angela08 Držím palce, je to fajn firma, mám s nimi len dobré skúsenosti. Vždy dodržali termíny, sú maximálne ústretoví a s odvedenou prácou som bola spokojná.
Odpovedať
Zaujímavé, že tí, čo chvália Armstav, sa len teraz zaregistrovali a ich príspevky sa týkajú výlučne dotyčnej firmy. mialevica - 2 príspevky a oba sú chválou... =-) Dúfam, že svoje tvrdenia zdokumentujete. Inak ste v mojich očiach podozrivá.
Odpovedať
@mialevica kazdy jeden kto sa zapletie s firmou Armstav bude mat iba oci pre plac, a kto mu zatial este nezaplatil ani korunu nech tak ani nerobi. u nas mu stavebny dozor vysvetloval ako sa to ma robit podla noriem a teda podla zakona, s projektantom, pana hltali a nestacili sa divit, tolko otazok a akych mali, ako to teda maju robit, co sa ma spravne pouzit, tak myslim, ze tie reci ako boli na skoleniach v nejake riti a niekolko poschodovy dom bol testovany na zemetrasenia a co ja viem na co tak ako dovi, taky dlhy nos aky mu narastol, taky nema ani pinokio. len skoda, ze sme mu tiez verili. kazdy kto by ho tu chcel obhajovat, je podozrivi, ze je jeho komplic, ak to nie on sam, len aby mal dobre referencie. my sme na ne tiez tak naleteli, lebo sa asi tie zle mazali a ziadne sme nenasli. terminy firme nic nevravia, staci u nas prescas 5 mesiacov a to nevravim, ze bolo zle pocasie, naopak bolo krasne, kym sme nemali stavebne nas obhanal tyzdenne aj niekolko krat, uz som si robila srandu, ze ani so zenou tolko nevola, akonahle dostal prvu tranzu zacali sme ho obhanat my, on uz nas nemusel,obhanali sme ho tyzdenne aj niekolkymi telefonatmi, aj to vyvratil, vraj kontaktoval on nas, hej lebo pokazde ked som mu volala nedvihol, ked zbadal kto vola alebo mal obsadene tak volal spat, ale ako nahle mal prvu platbu v ruke prestal sa o nas zaujimat, komunikoval iba v tedy ked sme ho kontovali sami. nie sme jedina stavba ktora je v takomto stave v dobe ked by sme uz ani nemali vediet o tom ze sme vobec stavali, tuto stavbu si ludia vyberu lebo ma usetrit naklady na byvanie a teda je aj velmi rychlo postavena. viem o stavbe ktoru stavia rok, nasu polroka hmmmmmmm a coze to mame na zmluve? 4 mesiace, tak tie uz davno presli, ked sme sa s prepacinim nasrali a stavbu mu stopli, lebo to dodrbavali kde mohli adost hrozne, tak sme si same povedali, ze dost. tak nie to, ze to stavia dlho, ale este aj zle, tak ma drzost sa este skovavat za to, ze to dlho trva lebo mu branime pokracovat, no tak ako dakujem, ja v hnilej bude ktora ma za 1 rok zabije lebo ma zavali sadrokarton tak take si neprosim. a vobec, tu si aj tak napise bars kto bars co , no verim, ze to moje sa ukaze aj inde, kedze niesme jediny uz s pokazenou stavbou a nesplnenymi terminmi. panovi konatelovi sa jeho cinnost zosypala ako domcek z karat, nabral vela zakaziek a nie je schony ich aj urobit, kazda dlasia dopadne rovnako. preto iba varujem dopredu, radsej teraz ako neskoro.
Odpovedať
Profilova fotka
fuha, tak toto je ina referencia
Odpovedať
@angela08 moj navrh je tiez jeden s tych montikov, kreslila som si ho sama, do katalogu ho dali este pred poslednymi zmenami, zaujimave, ze sa ma nikto nepytal, ci moze, kedze autor som ja, nevadi, ved si ho uz aj niekto objednal, oki fajn asi sa teda paci, len postavit si ho dajte u inej firmi ako je ARMSTAV. teraz trpi 12 stavieb takze si 13ta stavba, mas cas to uskocit, kym sa este da a nepojde mu prva platba. pripadne, daj si skontrolovat projekt, ci su pouzite platne normy a az potom stavajte, a mam dobry stavebny dozor, ktory je podotykam z OBORU a nie nejakeho pajka ktory tam pride raz za mesiac a zobere za to palku. nie kazdy moze robit stavebny dozor na tieto domi, je to uplne o inom ako murovane. ja naozaj chcem iba dobre poradit a zachranit mozno dalsich co sa nechaju oklamat. napr. nabulikanie ako sa nas domcek uz vyraba, to bolo vo febr.2010, v juny sla prva tranza z banky, az o vyse mesiaca dosli robit platnu, ta zrela zas zbytocne do konca augusta, kedy prisli prve fošne a snimi prisla prva otazka, jednak preco sa vsetko tak dlho robi a jak to ze neprisiel vyrobeny dom, kedze sa uz od februara vyraba, no vie sem by sa k vam autom nedostali, to bola odpoved, hovby, ked sa tam dostali tie nakladaky co robili platnu, dostali by sa aj ine, kuleh bol na svete a dalsi cierny bod pre armstav, dalsie prisli velmi rychlo, kym sme si povedali ze dost. na dalsej stavbe o ktorej viem bola zase ina rozpravka nabulikana, vraj domcek vam zatiekol ako ho mali nalozit tak sme ho taky zniceny nemohli dodat, hmmmmmmm a chce mi tento neseriozny clovek povedat, ze na vlastne naklady dodal dalsi dom len aby uspokojil zakaznika nooooooooo to iste, tento klame kade chodi, by som chcela vediet a vidiet tu jeho vyrobu. ani nevedel povedat kde ju ma ked som sa pytala, nejaky pajkovia u niekoho na dvore zbuchaju steny rovnako ako ked ich zbuchaju na mieste akurat ze ich este prepravou aj znicia takze kazda moznost u neho je hruza.
Odpovedať
aby ste verili, pridam foto pohnojenej prace s nekvalitnym materialom, pan konatel ani netusil, ze do tychto domov sa ma pri montazi pouzit speci kliniec a nie klasicka desina ktora zhrdzavela este v sklade skor ako sa nabila do dreva . tesco spinky a nie poriadne ake maju byt na prichytenie folie, hrube aby sa netrhala, vsade na kazdej druhej late je zivica , domcek place este ani riadne nestoji , a vraj drevo susene, na dreve taktiez na vela miestach kora, takze zarodky chrobacikov, kotvenie robili cez izolaciu, takze by sme mali krasne natiahnute steny vodou, folia sa neprekryvala a ani na seba nedociahla takze izolacia ziadna, rozmeri a ulozenie dreva podla nalady majstrov, takze nedostacujuco. strechu radsej ani nehovorim, krivo rezane, spajane hnilimi klincami, bez statiky riadnej a riadneho ukotvenia. foliu pod krytinu odniesol vietor este v prvy tyzden ako ju tam dali, to bolo zaciatkom septembra, v oktobry este stale nebola nahodena krytina. same vyhovorky preco to tak bolo a nebolo, ale ziadne padne argumenty. jedna hruza, katastrofa, ohrozovanie zivotov. DOVIDENIA a ked sme sa nastvali a povedali stop stacilo tak zacal vyskakovat, ako mu branime v praci a ako sa on uz vela snazi aby aj k nam prisli, no neskoro. zavolal sa ujo stavebny dozor a napisal taky odborny posudok, ze nehrozi aby ma niekto do toho domu dostal byvat. tak preto som tak nastartovana a idem si za svojim za co sme zaplatili a co mal zhotovit a nie hnilu budu kde by som nenechala zit ani nasich psov. zaviazal sa tak nech si nesie nasledky, moze byt rad ze nie su vacsie. fotiek mame o hodne viac ale zapnil by sa zbytocne server, kto uz veri o nekvalite a neodbornosti tak vyhral skor ako sa snim vobec zaplietol, kto neveri uveri az sa dostane do podobnych komplikacii ako my. tym ze sme neni jedina stavba co sa k nam takto chova a nerobi viac ako robi a este aj zle, tak niet co dodat. kazdy sa zariadi podla seba, len som mala aspon snahu upozornit na tuto formu. ROBI HAMBU A VZBUDZUJE IBA DALSIU NEDOVERU K TYMTO STAVBAM.
Odpovedať
@blacksr - ja som si vsimla to iste, fakt je to viac nez podozrive :-N @llfox - drzim vam palce ;-) , je to smutne ako jeden clovek zameta s ludmi ]-( ]-( ]-(
Odpovedať
@blacksr Keďže sa s manželom zaujímame o stavebníctvo, je celkom normálne, že navštevujeme rôzne stavebné portály. O modrej streche som sa dozvedela len pred pár dňami, tak som sa zaregistrovala. Na moje veľké prekvapenie som tu objavile tieto ,,kladné" recenzie na firmu ARMstav. Nepotrebujem nikoho obhajovať a ani na nikoho kydať špinu. Len som vyjadrila svoj názor a podelila sa o skúsenosti s uvedenou firmou, čo je, myslím, normálne. Na to tieto fóra snáď sú. Či už som vo Vašich očiach podozrivá alebo nie je mi, verte, srdečne jedno ;-) A že som pridala doteraz iba dva príspevky??? Áno, boli dva, pretože s ostanými firmami na tomto fóre nemám skúsenosti (aspoň som tu doteraz žiadnu z tých, ktoré poznám nevidela), takže moja reakcia je asi primeraná.
Odpovedať
@mialevica V tom prípade Vás poprosím aj o fotky, ak ich zverejnenie nie je pre Vás zasahovaním do súkromia. Dúfam, že budete referovať aj ďalej, najmä o podrobnostiach, na ktoré sa budú pýtať tí, ktorí hľadajú. Mňa osobne sa to netýka.
Odpovedať
@mialevica - suhlasim s @blacksr - tiez by som rada videla Vas domcek na fotkach a mozno napravite zlu reputaciu uz spominanej firmy ;-). Ale zatial som tu vela chvaly na Arm-stav necitala a ak aj niekto napisal nieco pozitivne, vsetko to boli prispievatelia co sa akurat zaregistrovali tak sa necudujte, ze sa to zda ludom podozrive... ;-)
Odpovedať
@all priatelia budem Vas informovat ako sa s nimi spolupracuje na jar:)
Odpovedať
@tara2 Žiadne fotky neuvidíte, mialevica taký dom nemá. Je to príbuzná konateľa firmy .........
Odpovedať
@nakyno to vazne?ona je pribuzna?:)
Odpovedať
a pre @all - tak je. @tara2 a @blacksr mali správny odhad - účelové príspevky švagrovej konateľa (a prípadných iných narýchlo zaregistrovaných s ospevovaním firmy). Veľa šťastia všetkým. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nakyno - však aj ty si narýchlo zaregistrovaná a obidva tvoje príspevky len ohovárajú a nič k veci nehovoria... odkiaľ berieš tú istotu o príbuzenskom pomere? Inak, nám tiež stavia Armstav 8-) ... a to ani príbuzní nie sme :-D
Odpovedať
@sika1 V tom prípade Vás prosím o podrobnejšie informácie vo Vašom albume.
Odpovedať
Profilova fotka
@mialevica chcem sa spytat , kedze sa stazuju na robotnikov, ze odkial boli u vas, urcite maju v armstave viac pracovnych skupin... neviem ale aj ja mam z nich dobry pocit, a dom v lukavici nas montik 28 je nadherny...
Odpovedať
Profilova fotka
@sika1 a ako ste spokojni???
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?