Máte niekto projekt DJS O110?

Chcem stavať domček DJS O110 . Je niekto, kto ho má ochotný poradiť a podeliť sa svojimi skúsenosťami pri výstavbe O110.
Odpovedať
Tiež ho ideme stavať, v pondelok nám bude doručený projekt.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahoj, ja prave staviam o115 od DJS, zatial mame hrubu stavbu a menil som oproti povodnemu projektu napr hrubku izolacie podlahy a tym padom bolo nutne upravit výšku otvorov na okna, ale zatial celkom spokojnost s projektom...
Odpovedať
Profilova fotka
@mentoni aj my sme chceli O115 😊nakoniec sme vybrali L110
Odpovedať
@mentoni fakt? Mame L135 a teda projekt je na dve veci. Teda iba na jedno a to na stavebne povolenie. Nesedel vykres zeleza. Matematika asi moc nesla na skole. Vylez na povalu deto. Dom osadzany podla projektu rovno na zakladove pasy bez dt. Aj ked sme davali spracovat polohopis/vyskopis prave na presne osadenie a na poziadavku projektanta. Nasledne pri komunikacia kde som si urcil nulu domu nam bolo povedane, ze to si mame osadit ako budeme chcet... realne ho mame na 4 radach dt. Zlavove kupony 😀 napr. strechar sa neozval doteraz, takze asi tak. Ale domceky su pekne a to predava. Keby som staval dalsi, tak pridem za miestnym projektantom a nakreslime to spolu. Stalo by nas to menej ako si davat upravovat ten nas u DJS.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?