Máte doma šatníky?

Máme nový projekt, v ktorom sú ku každej izbe šatníky.Najprv som skákala od radosti, že bude stále poriadok a tak a teraz sa bojím, aby sa v nich neobjavili plesne, pretože ide o vonkajšie obvodové múry.a do šatníkov sa predsa radiátory nedávajú, alebo ich tam máte?
Odpovedať
jasne ze mame, to mam ist po sprche do studeneho satnika?
Odpovedať
my tam budeme mít podlahové vytápění ..
Odpovedať
Profilova fotka
máme šatníky aj menšie radiátory v nich
Odpovedať
My máme 1 šatník cca 1,4x3,5 metra a máme malý radiátor.
Odpovedať
My mame v projekte satnik 6m2 a v nom 60m rurok podlahoveho vykurovania :) Takze neboj sa tam urobit si teplo.
Odpovedať
ahoj, my máme u každé ložnice koupelnu a šatnu, u hlavní ložnice a v pokoji pro hosty máme otevřenou šatnu ( otevřené police) a u dětských pokojů máme vestavěné skříně. v celém domě je podlahovka. jsme maximálně spokojeni.
Odpovedať
ja vidim, ze v otvorenych satnikoch sa chyta prach, preto budeme mat zakomponovane do stavby vstavane skrine ako sucast steny, aby vsetko bolo zakryte...ak je dlhodobo v satniku otovrene, tak veci co sa dlhsi nepouzvaju budu zaprasene...a na to by som nemala energiu...rovnaku funkciu ako satnik plni velka vstavana skrina
Odpovedať
Také máme vestavěné skříně a to ze stejného důvodu jako neyaa. Otevřené šatny jsou krásné a efektní, ale prostě ten prach mě odradil. I do vest. skříně se trocha prachu dostane a co teprve na otevřených policích.
Odpovedať
Ja mam v satniku maly radiator, neviem si predstavit ako by som tam v chlade stala a vyberala/skusala si saty... ;-)
Odpovedať
ja v satniku radiator nemam,ale planujem ho tam dat... :-)
Odpovedať
my mame satnik bez radiatora a je to na figu. v novom dome ziadne satniky nechcem ani vidiet. Velke vstavane skrine ku kazdej izbe a hotovo. Satnik je len dalsi priestor na upratovanie a ako tu uz ktosi spominal, prach na policiach je o dost vyraznejsi ako v uzavretej skrini.. U mna satnik (mensi ako 15m a k nemu upratovacka) ma 0 bodov :(
Odpovedať
my sme mali satnik na vonkajsej obvodovej stene a naozaj to zacalo plesniet a poriadne.tak sme ho zburali.myslim ze tam treba dat aj radiator a aj vetranie...teraz ideme stavat dom a tam budem mat satnik z celej jednej izby...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Tak to som nepochopil, prečo by sa malo v šatníku prášiť? Tak isto ako v byte, utrie sa a hotovo. Aj v vstavaných skriniach je prach...
Odpovedať
Profilova fotka
Mám dva. Malé, ale sú... Myslím, že to je praktické riešenie.
Odpovedať
som za vstavane skrine, satnik sa u niektorych ludi casom premeni na dalsi odkladaci priestor a je zapratany vselicim inym. Nevidim problem v tom, mat v kazdej izbe vstavanu skrinu. Aspon pri dvoch detoch nedochadza k sporom, kto si co oblecie :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme pred par tyzdnami stahovali spalnu z izby bez satnika do izby so satnikom. A ja si teda satnik neviem vynachvalit ;-) Co sa tyka prachu je to aj o kvalite skrine podla mna, my sme mali v spalni "roldolku" z Ikey a prachu tam teda bolo hrozne..Tiez si myslim, ze satnik je prakticke riesenie, mne osobne to velmi vyhovuje.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Pri spálni mám šatník, ale sú tam aj zásuvné dvere. Obyčajne sú otvorené, aby tam šlo teplo. Ak zistím, že to nestačí, dám namontovať menší infrapanel. Nevšimla som si žiadne väčšie zaprášenie ako napr. v skriniach. Zatiaľ som spokojná.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahoj máme zabudovaný šatník s rozmermi 1,5 x 3,5 m. Je bez radiátora a je v spálni. Jedná dlhá a jedna krátka stena je obvodová a nie je tam žiaden problém s vlhkosťou.
Odpovedať
Profilova fotka
Budeme mít šatnu pouze v ložnici, bude s podlahovým vytápěním a oknem, aby se dalo větrat. V dětském pokoji bude pouze vestavná skříň ;-)
Odpovedať
Satnik je super vec,aj ked toho prachu je tam viacej ako vo vstavanej skrini alebo celkovo v skrini.Mali sme v byte satnik a do domu by som urcite dala satnik s radiatorom a urcite nie na severnu stranu a ak by bolo mozne,tak aj s vetranim
Odpovedať
manželka si ho pretlačila a aj keď som zo začiatku nadával, tak teraz som rád.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?