Mám začať stavať teraz?

....alebo mám ešte chvíľku počkať a vytlačiť si nový dom na 3D tlačiarni keď to už bude bežne fungovať. Rozuzlenie môjho pozemku sa pomaly blíži, svoj projekt mám vo vačku a teraz sa neviem rozhodnúť čo robiť. =-)
Odpovedať
Na jar
Odpovedať
Co znamena rozuzlenie pozemku?
Odpovedať
...rozuzlenie = vyporiadanie nehnuteľnosti
Odpovedať
To znamena ze ho este nevlastnis? takze nemas LV, osadenie domu sieti........ako chces zacat stavat? Do jari mas co robit aby si vybavil papiere.
Odpovedať
Profilova fotka
@ac3 zajst za projektantom aby ti spravil projekt na stavebne povolenie :D
Odpovedať
@atlaska no veď jasnačka, veď preto som ešte stále tu a nie na stavbe (čakám na podpisy od súrodencov a oni nie a nie sa rozhodnúť, musel im ich práva vysvetliť právnik)....ale postupom času začínam premýšľať či by nebolo jednoduchšie vytlačiť si ten dom na 3D tlačiarni a nemusel by som sa pohybovať s lopatou v ruke na stavenisku 8-(
Odpovedať
@majkoj ...určite máš na mysli "dať mi pečiatku" na môj vlastný projekt :-(
Odpovedať
@ac3 keď máš na vytlačenie domu na tlačiarni kľudne si kúp nový pozemok a neobťažuj súrodencov s právnikmi a namáhavými podpismi :D budú ťa mať radšej
Odpovedať
@debora_7 úprimná vďaka za radu...
Odpovedať
@ac3 nie je za čo aj nabudúce :P
Odpovedať
@debora_7 ...už teraz sa na to teším...cmuk ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ac3 to mas na mysli ty :), ale ak by si nasiel niekoho co sa Ti pod to podpise, toho chcem vidiet nazivo :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@debora_7 naco new pozemok, nech si kupi barbydom, rozlozi v obyvke a hotovo. @majkoj joj najdu sa najdu, co sa nehanbia rozhadzovat peciatky kadetade.
Odpovedať
Profilova fotka
riesili sme s manzelkou to iste ze zacneme aspon zaklady bez papierov este teraz ale nema to vyznam budeme zacinat tiez hned na jar aspon cez zimu vsetko povybavujem bez nahlenia :)
Odpovedať
Naco pred zimou zaklady? A este na cierno.. Nedrazdi, aby si niekoho nenastval. PS prosim ta len never povere o sadani zakladov. Doska bez zataze si nema dovod nejako vyrazne sadat..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?