Máte skúsenosti s firmou HATON s.r.o zo Záborského?

Ake su vase skusenosti? Boli aj v novom byvani na joj-ke.
Odpovedať
Profilova fotka
@seliselka mali sme stretnutie s panom z tejto firmy, lebo zvazujeme drevostavbu, ale neoslovili nas, maju malo domov, do kt. sa da ist kuk...ten vzorovy z tv sme navstivili, ten bol pekny, ale to bolo vsetko co sa dao vidiet...nasli sme inu a uplne iny pristup.....videli sme od nich uz viac domov, navstivili sme ich nahodne a vsetko dobre referncie, ale cena oproti hatonu uz je vyssia...
Odpovedať
@slavkapo cize nejake referencie? malo ich je? ved to ze ukazkovy zrobia super ale co tie ostatne.....hm
Odpovedať
Profilova fotka
@seliselka aj to, ale aj komunikacia typu, ze povedali sme aku mame predstavu a oni na vsetko ok, ok, ok...povedali sme druhemu a ten hned toto ano, toto je zbytocnostost, toto inak...dobra rada nad zlato....proste nebolo to ono... :-|
Odpovedať
@slavkapo no to chapem..tiez by ma to znepokojilo trosku....nazor a rada je velmi dolezita...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@slavkapo akú firmu na rekuperáciu ste si nakoniec vybrali? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zesaw robila nam to firma, kt. aj dom, teda nesbau.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Mne stavala dom firma HATON. Mali najlepšiu cenu. Boli sme sa pozrieť aj v tom dome v Prešove, majiteľ ich samozrejme chválil, ale vôbec nie sme s nimi spokojní. Pri podpisovaní zmluvy už bola cena o vyše 1000 € väčšia. V zmluve už boli vynechané niektoré položky ako napr. vykončenie sokla marmolitom a ďalšie, čo som si žiaľ nevšimol, a pritom na stránke bolo uvedené, že holodom obsahuje aj toto. V máji 2015 postavili základy, začiatkom júla začali montovať, v septembri som mal už bývať. V lete ale viacej nerobil ako robili. Betón mi vylievali až koncom novembra - samozrejme že nevyschol. potom som mal v dome vlhkosť, plesne a na vlastné náklady som musel si požičiavať plynový ohrievač a sušiť to.
Odpovedať
hm, to je mrzute. velmi pekne dakujem za upozornenie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
my máme skúsenosť veľmi dobrú. robili nám vetranie s rekuperáciou.
Odpovedať
Co sa tyka spolocnosti Haton, je to presne ten typ firmy ako bolo spominane vysie, ktora vam na vsetko povie ok. Predavaju a montuju, nepozeraju na dosledky a na jednotlive okolnosti pre daneho zakaznika. Predaju vam vsetko co len chcete aj ked sa vam to vobec nemusi hodit. Z toho vyplyva klasicke bud-alebo. Z mojho pohladu je to otras. Mam z nimi skusenosti iba ohladom rekuperacie a je to jedna velka katastrofa. O tom, ze stava takato firma aj domy je vlastne odklonenie sa od specializacie toho co zacali a to sa podla mna musi prejavit na kvalite v oboch pripadoch. K samotnej rekuperacii. Z nasej strany boli osloveni este dom nestal a poprosili sme ich aby navrhli optimalne riesenie ako aj umiestnenie. Nic nebol problem, vsetko bolo ok a zrobime vam to tak ako chcete. Vysledok bol, ze vznikol minimalny priestor pre umiestnenie jednotky aj to len do stropnej casti. Naistalovali jednotku podla nich najlepsiu na svete a pritom skusenosti s nou mali nulove. Nedodali adekvatne ovladanie k jednotke.Dozadovat som to musel az u vyrobcu v nemecku aby mi potvrdili opravnenost naroku. Ovladanie mi nakoniec poskytol samotny vvyrobca bez naroku na uhradu. Neotestovali ci kondez z jednotky odteka a tak nam 3x jednotka vytiekla. Strop, steny vsetko mokre. Volate im, pisete a upozrujete na problem tak od vsetkeho sa zacnu distancovat. To, ze sklon od jednotky do sifonu neurobili ziadny ich nezaujimalo. Ak som na to upozrnil, bolo mi povedane, ze ta voda sa pretlaci. Po mesiacoch reklamacii jednotku vseliako naklanali + domontovali cerpadielko na potlacenie kondenzu do sifonu. Avsak akonahle cerpadielko prestalo ist v jednotke zostavala voda. Poprosil som ich o navrh ineho riesenia a o analyzu problemu. Neodpovedali, nerieisli a namiesto toho aby komunikovali, cele to posunuli na pravne odelenie aby z toho vykluckovali. Takze nic nam neostavalo iba odstupit od zmluvy. Peniaze za jednotku dostaneme naspat avsak ak som upozornil na to, ze peniaze mali vratit aj za instalaciu, ktoru nezvladli tam sa ohradili. Zaver: Firma mala celu plejadu rieseni od pociatku stavby aby sa minimalizovali problemy. Ignorovali to a zanedbali vsetko co sa len dalo. V pripade problemov, tazkopadne reaguju a nie su ochotny riesit problemy promptne a dokladne. Od navrhu rieseni sa distancuju a vobec im nezalezi na kvalite poskytnutej sluzby. Manazment nie je schopny odpovedat na otazky a prichadzat s riesnim aj ked situacia je vazna. Pan Hasko ako majitel spolocnosti sa nebol schopny ani raz ukazat alebo telefonicky kontaktovat zakaznika po mesiacoch staznosti a hladat optimalne riesnia. Pre klud a pohodu, ktoru vam ma rekuperacia zabezpecit, by som tuto firmu obisiel zdaleka.
Odpovedať
Mne robili rekuperáciu pred skoro dvoma rokmi a som spokojný.
Odpovedať
@vladaris Oficiálne stanovisko spoločnosti HATON, s.r.o. Ďakujeme, že ste si na realizáciu rekuperácie vo Vašom dome vybrali spoločnosť HATON, s.r.o. a je nám ľúto, že sa nemôžete pridať k ďalším vyše 150 spokojným zákazníkom spoločnosti HATON, s.r.o. za rok 2016. Mrzí nás, že tak ako aj ostatné realizácie od ďalších dodávateľov na Vašej stavbe, ani rekuperácia nedopadla podľa Vašich predstáv. HATON, s.r.o.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@haton A čo konkrétne bolo zavádzajúce, nepravdivé a čo bola zo strany zákazníka pravda? Všimol som si jednu zaujímavú vec. Úradníci sa čím ďalej tým slušnejšie a ústretovejšie správajú ku klientom a predajcovia čoraz arogantnejšie. S prístupom, aký ste naznačili v poslednom odstavci bez najmenšej sebareflexie držím palce.
Odpovedať
@vladaris dajte nejaké fotky ak máte...
Odpovedať
@haton Fúúú pán podnikateľ si dovoľuje upozorniť na šírenie zavádzajúcich tvrdení a riešenie orgánom - prečo sa radšej zodpovedne nevyjadríte k obvineniam, ak sú podľa vášho názoru nepravdivé? Od vás by som si ani krabičku zápaliek nekúpil
Odpovedať
@haton sposob akym reagujete len dava za pravdu tomu co pise @vladaris Za serioznu firmu hovoria dobre recenzie a za tu inu vyhrazky
Odpovedať
Nemam momentalne ani cas ani chut sa zapodievat niekym kto nesplna zakladne moralne kriteria podnikania. Poukazal som na moju skusenost a nech sa ludia rozhodnu co urobia. Ale budem vzdy poukazovat na tych, ktori prenasaju zodpovednost za skodu vzdy na niekoho ineho len nie na seba. Vyhrazky toho to typu to len dokazuju. Ak to pretocime na slovenske koruny, tak date niekomu pracu za cca 150 000 korun. Z toho 10 000 za instalaciu. Rok sa trapite a reklamujete sposob instalacie a na zaver aj samotny produkt. Za tuto sumu vam nedodaju ani adekvatne ovladanie a ak ich poziadate o navrh komplexneho riesenia situacie, tak vam nie su schopny take riesenie poskytnut. Haton: Takze mate 150 spokojnych zakaznikov za rok, ''naco riesit toho problematickeho?!''. ''Naco sa s nim vobec trapit a odpovedat mu''. ''Nechame ho a on odstupi''. ''Zariadenie zoberieme spat, vyreklamujeme ho alebo predame dalej''.'' Peniaze za instalaciu si nechame, cista ryza''.''Nech si objedna niekoho ineho na riesenie a nech sa zakaznik trapi''. Vysledok firmy Haton a ich riesenie: Takze ja som vyhodil von oknom 10 000 korun respektive dobrovolne -nasilu daroval firme Haton, nemam produkt a cely proces riesenia budem musiet zacat od znova. A co vsetko este budeme musiet znova prerobit a aku ciastku investovat to uz tuto firmu netrapi. Ved naco sa trapit ked mozme odstupit od zmluvy a nic neriesit, ved riesenie, to by mohla byt nasa dalsia financna strata, nehovoriac o case. Z toho pre mna vychadza toto poznanie. Firma Haton nema ziadnu moralnu kredibilitu pri podnikani - ta ich nezaujima. Alternativne riesenie ktore mohli dat na stol: Ak firma nie je schopna a ochotna dalej riesit situaciu, tak pri odstupeni od zmluvy sa ospravedlni, vrati vsetky peniaze, ktore zakaznik na nu vynalozil, popripade ho este odskodni a bude sa snazit pomoct popripade odkazat na inu firmu, ktora by dokazala vyriest problem, ktory zakaznikovi vznikol. Spravne riesenie: Firma pracuje tak aby zakaznik nemal dovod na odstupenie od zmluvy a urobi vsetko preto aby spokojnych zakznikov nemala 150 ale 151! Namiesto toho by ste na sebe makali, ste sa zmohli len na zastrasovanie. Zaujimave, ze cas na pisanie po forach ste si nasli ale na moje staznosti ste ani len neodpisali.Teda odpisali pri odstupeni od zmluvy.
Odpovedať
@peterkob aj by som dal, ale lepsie z toho vychadza video. ale v principe to je jedno lebo ked som podobnym sposobom zacal poukazovat na firmy, ktorym akoze zalezi na zakaznikov tak tie zacnu tlacit na nasich adminov aby to mazali. Vid nedavne mazanie ked som upozornoval na firmu Fordom.
Odpovedať
@vladaris kľudne nahraj na youtube a postni link... keď to bude relevantné, tak to tu zostane. Keď to napriek tomu zmažú, tak im užívatelia postupne "ocenia" takúto cenzúru.
Odpovedať
@slavkapo a kto vam nakoniec robil rekuperaciu. Ja mam ponuku od HATON ale chcem porovnat.
Odpovedať
Profilova fotka
@sv3853 firma, ktora nam stavala dom nam zastresila aj inventery, teda www.nesbau.sk
Odpovedať
@slavkapo dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My sa bohuzial tiez pridavame k nespokojnym zakaznikom firmy Haton, je to jedina firma z mnohych, ktorej vyber sme pri stavbe domu olutovali. Na zaciatku pred platenim bolo vsetko krasne a bezproblemove, teraz ich clovek musi pomaly na kolenach prosit, aby si prisli dokoncit svoju pracu. Pre nas velke sklamanie.
Odpovedať
ja som ich tiez najprv vybral, ale vcas zrusil, vsetko zrobime, dobre bude. Kontaktoval som ich pocas fazy iba zakladovej dosky a ze im staci napisat potom ked bude stavba uzavreta, no houby s octem. Stavba mala vnutorne priecky murovane a veniec na vnutornych prieckach a prechodky na rury sa mali pripravit do vencov, nie potom vrtat a narusat statiku, takze som to cele zrusil.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Pridam aj ja skusenost kvoli ktorej som sa tu zaregistroval. V roku 2016 sme sa skontaktovali s firmou Haton, do telefonu mi prisli ako odbornici, vedeli riesit vsetky problemy, vedeli vsetko spravit. Kurenie, klima, tepelne cerpadlo, kapilarne rohoze do steny, nebol ziadny problem. Mali sme vykaz-vymer, vsetko hralo az kym sme neziadali zmluvu s vykazom, zazmluvnene jednotkove ceny, navysenie len po nasom suhlase. Zdrahali sa, komunikacia bola horsia a horsia. Potom nam jeden kamarat poradil firmu, kamaratske stretnutie na kave, pozreli si projekt, pozreli si vykaz a zrazu tam chybalo toto, toto, toto. Povedal, ze je to tam umyselne vyhodene, lebo taku chybu nikto nespravi, pretoze vie, ze bez tych veci je to nezrealizovatelne. Tak sme s tym oslovili Haton, vraj sa ale nemame bat, oni su odbornici, maju kopu spooojnych klientov. Nakoniec z toho nic nebolo, pretoze sme chceli vsetko v zmluve a vtedy komunikacia upadala do stratena. Zohnali sme inu firmu, jednanie bolo rychle, vsetko sa dalo do zmluvy. Navysilo sa to asi o 5 percent, ale boli to take nepredvidatelne veci, ktore som akceptoval (ilovita zemina, strk strasne hlboko, chybajuca stavebna pripravenost v jednej miestnosti (zabudli zapracovat nasu zmenu do projektu, ktora bola uz pocas realizacie)). Viem, ze castokrat je tazko nieco nacenit alebo predvidat. Ale ked mam poriadny vykaz, jednotkove ceny, mam to zazmluvnene, tak zaplatim aj prace naviac, ak skutocne boli. Neviem posudit, ze ci to Haton spravil umyselne, natahoval nas mesiac az dva alebo ci skutocne to do vykazu zabudli dat (pritom vo vykaze od projektantov to bolo), ale nech si spravi nazor clovek sam.
Odpovedať
@kocur55 Dobrý deň, nepodarilo sa nám nájsť záznam podobný Vášmu popisu v našej databáze, preto by sme Vás chceli požiadať aby ste sa nám v rámci zlepšovania našich služieb ozvali na haton@haton.sk a pomohli nám identifikovať o čo išlo. Ďakujeme
Odpovedať
@haton Pan Hasko, je to uplne jedno, minulost uz nezmenite ani Vy, ani ja. Ja to beriem ako pounaucenie z mojej strany, Vy sa snazte zlepsit a zivot ide dalej. Prajem Vam, aby ste mali spokojnych zakaznikov a hlavne to, aby ste si ich viacej vazili.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Mám rekuperáciu od tejto firmy a som nadmieru spokojná.
Odpovedať
Mna táto firma nečakane prekvapila prístupom. Do spolupráce s nimi som išiel na základe toho, že je to miesta firma, spočiatku som mal obavy. Obchodný zástupca mi celý systém zrozumitelne vysvetlil, niekedy sa mu nedalo dovolať, ale následne sa ozal. Montážnici boli na úrovni, škoda že som takých odborníkov nemal na celú stavbu domu. Celkovo som spokojný s touto firmou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?