Má niekto projekt bungalovu 307 od Air-air?

Profilova fotka
Uvazujeme nad kupou tohto projektu, tak by som sa chcela spytat,ci ho tu niekto planuje stavat.
Odpovedať
Profilova fotka
@bubobb ahoj, nad tymto projektom sme rozmyslali, ale chceli by sme zmenit strechu. A vy ste na tom ako? Uz mate projekt?
Odpovedať
Profilova fotka
ee.zatial mame len rezervovany pozemok.cakame,kym zide sneh. nam sa projekt paci,len sme ho chceli bez krbu v strede miestnosti. tak uvidime.snad co najskor bude pozemok a potom hned chceme riesit tento projekt.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Nemá nikto reálne postavený tento bungalov? chcel by som sa ist nan pozret v skutocnosti...
Odpovedať
@woodsboro17 @bubobb My začíname na jar stavať, trošku sme si ho ale poupravovali podľa našich predstáv.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
My uz mame podanu ziadost na sp, na tento projekt. Chceli by sme zacat kopat v aprili ak pojde vsetko dobre. Akurat ze sme si dali zrkadlovu verziu
Odpovedať
@juhifbi a v akej obci idete stavat?
Odpovedať
Dobrý, mám takisto záujem o tento projekt domčeka. Mám však záujem aj o pristavanú garáž (aby som nemusela stavať osobitne a zaviac) a natiahnuť ho do strany o cca 0,5 m. Takisto mi tam chýba špajza. Ako ste postupovali pri zmene projektu? Projekčná kancelária Vám bola ochotná zmeniť tento projekt za pôvodnú cenu? Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Ahoj, my začíname stavať v máji. Staviame podľa tohto projektu, len ho máme trošku upravený. Pôvodne sme mali spojenú garáž s domom, ale nakoniec sme sa rozhodli urobiť garáž o dva metre ďalej. :-) Upravili sme iba okná v izbách, inak nám tento projekt absolútne vyhovuje ako je. Nám vyšlo, že keby sme stavali garáž spolu s domom, presiahne to náś rozpoćet a tak si garáž postavíme mimo domu a svojpomocne. ;-)
Odpovedať
@juhifbi Sme na tom rovnako. Čakáme na sp. :-N
Odpovedať
Jarka, a čo ste urobili stým projektom, kde ste mali garáž? Môžete mi dať link, kde by som niečo také získala? Mňa limituje zasa šírka pozemku, keďže je široký 20 m, šírka domu je 13 m. Najviac by sa mi páčila garáž ako súčasť domu. A čo cena projektu vrátane návrhu zmeny? Za koľko Vás to vyšlo? Ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Zmena projektu nas nevysla nic. Bolo to v povodnej cene. Pozriem nakres a poslem.
Odpovedať
@zaklu Takže celý projekt nás stál okolo 900 eur aj so zmenou. Prikladám obrázok s garážou, my sme si ju dali na 5 metrov šírky /nie je to tam zakreslené na obrázku/.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Našla som nákres od projektanta.
Odpovedať

Odpovedať
@woodsboro17 Ideme stavat v obci Podlužany okr. Levice
Odpovedať
Jarka, ďakujem. Mne to, bohužiaľ, nevyjde na šírku pozemku. A na svojpomoc nemám pary. Asi budem musieť odstúpiť od tohto zámeru. Držím palce.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@jarmila60 Dobrý deň prajem. prosím vás bolo by možné poslať návrh Vášho bungalovu 307 s garážou vo vyššom rozlíšení na môj email. marekstrakalh@gmail.com Ďakujem Vám. Marek
Odpovedať
@ms1976 to neviem, lebo nemáme scaner a to sú dosť veľké papiere. O čo konkrétne by Vám šlo?
Odpovedať
Pozdravujem Vás. Mne stačí aj foto návrhu len aby to malo väčšie rozlíšenie... Ako sa Vám býva v domčeku, my uvažujeme o výstavbe presne takého. Prosím Vás bolo by možné sa prísť pozrieť na Váš dom, alebo bola by ste ochotná poslať pár fotiek exteriéru a interiéru na môj email: marekstrakalh@gmail.com Ďakujem Vám za ochotu. S pozdravom. Marek
Odpovedať
@ms1976 prepáčte, ze píšem tak neskoro, ale veľa roboty. Foto máme aj v prvom fotoalbume a je tam aj dosť fotiek, ako sme stavali. Môžete sa prísť pozrieť, len nám dajte dopredu vedieť. Býva sa nám výborne. Bývame už rok a tri mesiace a zatiaľ si pochvalujeme.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?