Linear 307

Dobrý deň rád by som sa spýtal, či niekto stavia, staval, uvažuje nad stavbou RD od Promiprojektu s.r.o. - LINEAR 307. LINK: http://www.promiprojekt.sk/projekty/l... Ď.
Odpovedať
@galbosko uff, mimoriadne osekany domcek...Ten priestor (akoze technicka miestnost), je rovnako nezmyselne rieseny, ako pri Linear324 - toto by som zvazil. Samostatne WC by som zlucil s kupelnou, nech to aspon trochu narastie. Aspon v jednej casti by som to rozsiril, napr po uroven terasy...pre dvoch OK, ale 2+2 len s velkymi obtiazami.
Odpovedať
tak ono je to dom pre 2 dospelych, max. 2+1....nie je to projekt pre vacsiu rodinu
Odpovedať
pozri, ak vieš že okolnosti sú nastavene tak, že to je pre 2 ludí max teda 2 a dieťa a s týmto si oukej, tak nie je čo riešiť... malé pre dvoch priestranné povedzme si ze dve 13 m2 izby sú také nie veľké, ale čo potrebuješ viac??? ak su tvoje životné okolnosti nastavené takto tak ok... ešte neodznela jedna vec ako velky je pozemok.. ak bude postavená garáž zvlášť, tak super... tam narveš všetko...mne sa to páči
Odpovedať
podľa mňa je super, pokiaľ teda máte jedno dieťa, ak dve a viac, tak tú izbu predĺžiť tak ako píšu nado mnou, aby sa zväčšila, wc by som určite nespájala s kúpelňou, som zástanca oddelenej kúpelne od wc, kuchyňa sa mi zdá byť úzka, ale to je viac menej jedno - aspoň je všade blízko :) páčia sa mi domy s rovnými strechami, čiže za mňa super :)
Odpovedať
@galbosko mne sa ta kuchynska cast zda velmi tmava, nad linkou sa vyslovene, aspon podla mna pyta okno. Lebo jedno je pri kuchynskom stole co je fajn. Ale ta cast, kde sa jedlo pripravuje je uplne bez okna. Ako je dom orientovany voci svetovym stranam?
Odpovedať
@galbosko Mne teda nepasuje umiestnenie kúpeľne hneď pri vstupe, mimo detskej aj spálne, kuchyňa je malá, aj keď vás tam veľa bývať nebude ale tam nemáš kde veci položiť a bez okna, aspoňa nejaké pozdĺžne by som tam dala.
Odpovedať
co mne nepasuje tiez, je ta kupelka s wc hned pri vchode, ale videl som to na viacerych projektoch uz takto riesene... a to s tym vacsim oknom do kuchyne, s tym asi suhlasim aj ja
Odpovedať
tento projek je uplne zly! 1) do izieb sa ide cez obyvacku. 2) z izieb do kupelne cez obyvacku. 3) kuchyna je tmava 4) technicka miestnost je mala je to projekt, ktory z vonka vyzera dobre, vo vnutri je vsak velmi zle rieseny. mozno by vam to na zaciatku nevadilo, ale po case by chybajuce sukromie v obyvacke, rusenie spiacich a tma v kuchyni a podobne veci zacali vadit.
Odpovedať
@galbosko je v pohode nepocuvaj debiliny ako je je nevyhoda ze sa do izieb ide cez obyvacku.... Kazdy si zo vsetkeho vie urobit vyhody alebo nevyhody..Mne sa paci ze po otvoreni dveri som v miestnosti kde je centrum rodiny,,, tento projekt je cely dobry...:o))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?