Laguna 42 Promiprojekt

Ahojte, má niekto z vás postavený tento bungalov? Chceli by sme ho stavať, ale veeľmi by som najskôr chcela vidieť reálne foto.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@dcc51 to je cislo na koho? ze by reklama?
Odpovedať
Tak niktoooo?
Odpovedať
Ahoj, moj ujo si postavil tento bungalov, ale zial, teraz sa nedostanem domov, tak ti neviem poskytnut foto, ale myslim, ze obrazok je dost realny :) Co sa tyka obyvacky, tak ta je velmi priestrana aj spolu s kuchynou, mne sa velmi pacila. Viem, ze nema v kuchyni barovy pult a stol ma pri terasovych dverach, gauc ma v strede miestnosti otoceny k vchodovym dveram. Celkovo zmenil iba pristresok na auto, to si nechal ako terasu zo spalne :) Je to velmi pekny domcek, mne sa pacil, ale u manzela vyhral iny dom, tak staviame poschodovy :)
Odpovedať
@feldemanka, ďakujem za info :-) A v ktorom meste má tento bungalov postavený? Ak by sa ti niekedy dalo, bola by som veľmi vďačná za foto.
Odpovedať
je to v obci, Bela nad Cirohou pri Snine...na opacnej strane Slovenska :) ak sa mi podari niekoho poprosit odfotit vnutro domu, tak poslem do IP, lebo ujo tam travi tiez cas velmi sporadicky... kedy chcete stavat?
Odpovedať
Si veľmi zlatá :-)) Stavať by sme chceli začať asi o polroka. Ak by sa ti teda podarilo nejakým spôsobom dostať k fotkám, bola by som rada. Tie reálne foto mi veľmi pomôžu. Inak, ja nemám problém ísť sa tam odviezť a pozrieť dom aspoň z ulice, po Slovensku cestujeme často :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj ib197 , nejako s oneskorením som sa dostala k tomuto článku a čítam , že ste chceli začať o polroka teda teoreticky by ste už mohli mať postavené... my sme so stavanim tohto domčeka začali v januari.. a tak by som sa chcela podeliť a skúsenosti a nápady :))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?