Laguna 22 od Promiprojektu

Ahojte. Chceli by sme stavať prízemný dom, nič veľké ale praktické. Páči sa nám Laguna 22 zrkadlový obraz od Promiprojektu. Má 90,5 m2 užitkovú plochu, sú tam okrem spálne dve menšie detské izby cca každá 11,5 m2. Páči sa Vám alebo máme zabudnúť?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, pekny dom ste vybrali,mne sa paci. My staviame tiez od promiprojektu Lagunu 33
Odpovedať
Ahoj, nám sa tiež veľmi páči aj projekt nám vyhovuje.Definitívne sme sa ešte nerozhodli.
Odpovedať
ahojte, aj my mame vybrany domcek od promiprojektu lagunu 33 s mensimi zmenami. podla mna maju v promiprojekte velmi dobre riesene interiery celkom sa mi to pozdava. ioka ak sa vam paci tak sa urcite nenechajte odradit neprajnikmi, nejake zmeny v dobrom mozno ano, ale podstata je v tom ze vy tam budete byvat.my na tom nasom zboznujeme kazdy kut a to je este len hruba stavba. andy som rada ze som nasla niekoho kto stavia ten isty bungalow ako my.ako ste daleko so stavanim? tak vam vsetkym prajem aby sa vam co najskor naplnili stavitelske sny a nie len tie samozrejme. pa ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
stanka- mame zatial hrubu stavbu, teraz riesime okna a podlahove kurenie. Nam sa nas dom tiez velmi paci a uz sa tesime,ked tam budeme byvat. Tiez sme v nom spravili par zmien-najvacsia je asi ta,ze sme zo zahradnej miestnosti spravili spalnu, predlzili sme dopredu /teda dorovnali k tej vedlajsej miestnosti/,vznikla miestnost o velkosti cca14m2. Ak pojde vsetko podla planu, v lete /mozno jesen/sa budeme stahovovat x-)
Odpovedať
ahoj andy my mame tiez hrubu stavbu a objednane okna ale zakladat ich budeme az na jar.my sme tu miestnost za garazou tiez predlzili na uroven zadnej spalne. rozmery domu sme zvatsili takze kazda spalna 16m2.zrusili sme wc pri vchode je tam vacsia veranda a wc sme dali do kotolne ta je tiez zvatsena.kuk do albumu mam tam aktualny podorys.my sa so stahovanim velmi neponahlame kedze sme v zahranici takze niekedy 2010 ak sa podari. tak drzim palce...
Odpovedať
Profilova fotka
pridala som aj ja fotky domu do albumu spolu s podorysom,este sme urobili zmeny v kupelni. Inak aj my sme zrusili WC na chodbe a napratali do kotolne. Paci sa mi,ze ste to predlzili,zvacsili,je to naozaj super,budete mat pekne velke izby. kupelnu mate kolko m2? A kde presne staviate? S tymi horami v pozadi to vyzera zaujimavo ;-)
Odpovedať
Ale neviem aký máte názor na užitkovú plochu 90,80 m2 pre 4-člennú rodinu. Ja myslím, že to stačí. Teraz bývame v menšom a nejak to nepociťujeme, ale chcela by som počuť Váš názor, Vaše skúsenosti. A koľko ste priplatili za projekt od Promiprojektu keď ste si tam dávali robiť nejaké zmeny? Ďakujem
Odpovedať
ahoj ioka. velmi ma potesilo, ze niekto rozmysla o tom istom domceku, ktory sme zacali prave stavet. uz mame zakladi a nevieme sa dockat kedy pride jar aby sme mohli zacat stavat. Myslim, ze pre stvorclennu rodinku je to miesta a miesta. Moja sesternica stavala podobny domcek ako je Laguna 22 ale o nieco uzsi a kratsi (maju o jednu detsku izbu menej) a hruba stavba sa zdala byt malicka,ale teraz ako to dokoncili a nastahovali sa je tam miesta az az. A uz ste zacali nieco vybavovat?
Odpovedať
ioka a este som zabudla. nas murar ked zbadal podorys domceka tak bol velmi rad lebo je to velmi jednoduche a nenarocne na vystavbu. Ako chcete stavat?my si chceme vacsinu spravit svojpomocne. drzim vam velmi palce
Odpovedať
ahoj ioka my sme nekupovali plany od promiprojektu ale prisli sme za projektantom s tym navrhom a on urobil projekt nanovo so zmenami a zaplatili sme 20 tis aj s kompletnym vybavenim stavebneho povolenia a vsetko okolo takze super.my mame ten domcek zvatseny rozmery su 15x15 m takze uzitkova plocha je tam ovela vacsia a kazda spalna ma 16m2 nechceli sme narobit zasa male izbicky. andy pozrela som si tvoj album no peknyyyyyyy... :-N ako nas :-N kupelnu mame uzku a dlhu 2x4 teda 8m2.my sme spod tatier kezmarsky okres a vy?
Odpovedať
Profilova fotka
ioka- presla som dnes vsetky 3izbove laguny a najviac sa mi pacila prave vasa 22. Podla mna staci ta uzitkova plocha, my mame podobny len vacsi o jednu malu izbu /+garaz/. Za zmeny sme zaplatili 2tis.,robili sme len male zmeny oproti povodnemu projektu. V promiprojekte vam povedia, ktora zmena sa da urobit v pohode a za ktoru uz bude treba zaplatit. A predpokladam,ze budete robit tiez len mensie zmeny. stanka-my sme uz rozsirovat nemohli,aj takto to bolo uz na tesno. My staviame pri BA, Hviezdoslavov.
Odpovedať
kathrin6 - Zhruba o 2 mesiace ideme podať žiadosť o stavebné povolenie. Teraz nám ešte robia preklasifikovanie záhrady na stavebný pozemok. Takže možno na jeseň začneme stavať. Tiež chceme svojpomocne. Veľmi sa tešíme, lebo naši chlapci zatiaľ nemajú detskú izbu a myslím, že im to už veľmi chýba. Projekt sa nám páči, len jednu detskú izbu budeme mať otočenú na sever. To ma trochu trápi. Možno ešte niečo premyslíme, aby sme ju viac presvetlili. Inak Vám všetkým ďakujem za odpovede, veľmi ma potešili. :-) A kathrin6, ak sa naozaj rozhodneme pre lagunu 22, možno sa ešte ozvem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
ioka mne sa paci... bungalov562 http://www.eurolineslovakia.sk/Active... podobny ako tvoj... ma sice jednu detsku izbu mensiu ale to neva. Tento bungalov je moj favorit
Odpovedať
ioka - budem sa tesik ked sa este ozves, ze ste sa rozhodli pre lugunu 22 a ked budem vediet tak aj poradim. My sme v tom nasom trosku zmenili kupelnu aby sa tam zmestilo aj druhe wc a aj sprchovy kut. bude tam len jedno umyvadlo a len to bude trosku poprehadzovane. Chceli sme zrusit tu miestnost na kotol a umiestnit ho do kupelne,ale nakoniec sme sa rozhodli ju ponechat. bude tam aspon trosku ulozneho priestoru na nejake drobnosti ci vysavac :-)
Odpovedať
kathrin6 - mohla by si pridať do fotoalbumu zmenené projekty vášho domu? Nám sa zapáčilo taktiež laguna 22, a rada by som videla ako ste zmenili kúpelnu. Aj ja som videla na originálnom projektu, ze sa tam nezmestí sprchový kút. Dakujem. :)
Odpovedať
sissy22 - ahoj no my to nemame v projekte zmenene len ked nam boli robit kanalizaciu a vodu - taki zlati chlapci - tak som sa s nimi poradila ci by to tak slo a slo to :-) my budeme mat rohovu vanu v pravom rohu pod oknom ked sa pozeras od dveri. Pri dverach bude pracka ako je aj na obrazku. V lavom rohu pod oknom bude druhe WC a pri miestnosti na kotol bude sprchovy kut. Bala som sa toho,ale vychadza to. Ozaj uvazovali ste aj nad tym, ze by ste si tam dali krb?
Odpovedať
kathrin6 - Ano. Chceme tam dat aj krb. Namiesto jedálenského stolu. Inde sa to nezmesti. Vy ste nedali?
Odpovedať
sissy22 - aj my sme rozmyslali, ze ho dame tam,ale nakoniec asi bude v rohu ako je televizor,alebo v rohu ako je vstupna predsien. tam by sme cheli dat taku mensiu priecku a posuvne dvere.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
kathrin6 • 27. nov 2008 o 10:16 Ahojte.Má niekto projekt od Promiprojektu a stavia niekto podľa neho domček?My sme začali stavať Lagunu 22 ups • 3. jún 2009 o 08:12 ahoj. my tiež rozmýšľame nad týmto projektom. ešte sa nám pozdáva laguna 19. máte niekto skúsenosti s týmito projektami? ide síce o pomerne malé domy ale myslím že sú vcelku dobre a účelne riešené... lea.laurova • 3. jún 2009 o 08:58 Ahojte, kamaratka ma od nich dom - myslim ze je to iq 4, albo 3. Aj my sme mali brat od nich, ale vybrali sme iny dom. Co sa tyka projektu a celkoveho jednania, tak su podla mna perfektni. Nemali ziadne problemy a bez problemov suhlasili aj so zmenami v projekte a nic nedoplacali. Domcek je naozaj krasny, uz byvaju asi rok. pa
Odpovedať
ahojte,som tu novy.s manzelkou uvazujeme o stavbe domu.zatial je to len v stadiu hladania inspiracie,chceme nieco jednoduche a moderne a zaujal nas dom od Promiprojektu Pohoda170.ma niekto tento typ domu,alebo viete o niekom?rad by som sa na to pozrel "nazivo" a velmi radi si nechame poradit od skusenejsich na co si dat pozor a tak ... dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Dobry den ties s manzelkou svojpomocne staviame rd Laguna 22 a ak mozem poprosit mohli by ste mi na moj email obycajny44@azet.sk niekto kto ho staviate zasalt fotky pocas vystavby ak by to bolo mozne? Proste lahsie by sa mi uvazovalo pri jeho vystavbe niesom vyuceny murar ale zatial staviam vsetko svojpomocne a tie plany niesu az uplne tak kvalitne ake by mali byt. Niektore veci su tam az moc zbytocne komplikovane . :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Vie mi niekto poradiť - reálne náklady na stavbu RD Laguna 22 ... ked to robíte svojpomocne ... Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Dobrý večer. Chcem sa prosím opýtať či niekto nestavia dom laguna 22 v okolí Prešova, Sabinova, Bardejova... rozhodli sme sa pre tento domček, no radi by sme to chceli vidieť v reáli.. Ak by bol niekto ochotný a dovolil nám prísť pozrieť. Ďakujem
Odpovedať
Ja by som tiez chcela poprosit, ci by bol niekto ochotny trosku nam poukazovat domec (okolie BA, ale aj TT a BB :-) ). Na 99% sme rozhodnuti, ale vidiet to nazivo, je nieco uplne ine ako podorys a fotky na internete. Dakujem pekne.
Odpovedať
aj mne sa paci laguna 22 ale isto by sme tam este pridali aj garaz :-) ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
@andy75 a mate lagunu 33a ci 33b?
Odpovedať
@stanka3001 dobry den, vy mate uz postaveny dom laguna 33? a ktory a ci b? Mala by som nejake otázky Margaréta
Odpovedať
dobrý deň, my máme 33/B a bývame v ňom u 2 roky.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer tak pridavam sa k vam :) pekny domcek aj mi sa rozhodujeme nad nim ako pozerame aj ine ale stale sa vratime k Lagune22:) viete mi povedat kolko vas stal a ako sa vam v nom byva?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@ioka Ahoj,my staviame práve teraz lagúnu 22. Tiež sme ho dávali zrkadlovo a ja som si tam dokonca zakomponovala aj šatník kedže ten mi ta trochu chýbal.Dala som ho medzi tie dve predné izby,trochu sa zmenšili ale myslím si že to je aj tak v pohode. Ja som zatial spokojná ako to vypadá a to sme ešte len pri hrubej stavbe:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?