Kúpelňa vedľa obývačky vs. kúpelňa medzi izbami

Ahoj, ku ktorej variante by ste sa radšej priklonili? Usporiadanie kúpeľne nie je finálne.
Odpovedať
Ako na prvom obrázku, kúpeľňa pri obývačke
Odpovedať
Tiez sa mi paci ako na prvom obrazku. Len si dajte dvere 70cm na kupelnu,inak tam neprejdes s prackou a susickou. A este spajzu si trochu rozsirte,lebo sa vam tam bude zle pohybovat 🙂🙂
Odpovedať
Ja by som dala kupelnu dalej od obyvacky medzi izby... hlavne preto, ak je v dome navsteva, co ostava dlhsie do vecera, aby ti clenovia rodiny, co idu spat skor, mohli robit svoju vecernu hygienu trochu dalej a nehodili pyzamach popred obyvacku... manzelsku spalnu by som si dala do tej izby vedla obyvacky a detske oproti sebe dozadu. Tym nocny zivot v obyvke nebude budit deti a nekor budete mat vsetci o kusok viac sukromia.
Odpovedať
V tej mojej variante by som z detskej izby vpravo hore odkrojla tak, aby bola rovnako velka, ako detska vlavo, a o ten odseknuty satnik zvacsila technicku miestnost, kam by mohli ist veci co zycajne byvaju v garazi (kolobezky, korcule, prilby, sportove potreby, naradie... wc by som o ten satnikovy priestor pounula vyssie a vytvorila tym 60 cm niku v predsieni na dalsi ulozny priestor. Ale jasne, rozmyslam podla nasich potrieb a zvykov, vam mozno bude vyhovovat nieco ine.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Zislo by sa dostat samostatne wc blizsie k dennej casti. Ked nie, tak ho aspon otocit, nech nie je na stene susediacou s izbou. Tym padom aj dvere do WC nebudu hned oproti dveram do izby, ale trosku posunute. Prvy nakres.
Odpovedať
@marselino7 Z kuchyne ubrat, dat spajzu.. Z predsiene do technickej a na wc.. Wc tam, kde sa da okno.. Vstup do domu posunut, z predsiene ba chodbu tak, aby neboli dvere oproti detskej..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?