Ktorý projekt domu ??

Profilova fotka
http://www.archon.sk/projekt-domu/m4f... http://www.archon.sk/projekt-domu/m4f... Poradte my sa nevieme rozhodnúť :)
Odpovedať
@lukasko67 Ten prvý mi príde lepšie riešenie ale aj tak keď zoberiem hore mini izby a ešte odoberie miesto šikmina tak by som ten dom zväčšil na šírke aj dĺžke +1m
Odpovedať
@lukasko67 aj moj nazor je taky, ze ten prvy je lepsie rieseny. No obidva mi pridu dost malinke, ale tak asi si vacsi nemozte dovolit, ze?
Odpovedať
@lukasko67 Muž by sa mal vedieť rozhodnúť.Rozhodnutia na celý život sa robia v kruhu najbližších a nie na fórach.A dom je jedným z nich.Za mňa ten druhý projekt.
Odpovedať
Profilova fotka
Z pohľadu riešenia a využiteľnosti priestoru mi príde ako lepší projekt ten prvý. No hlavne by ste sa mali vedieť rozhodnúť vy. Vy v ňom budete bývať, nie my :) Nehľadali ste niečo väčšie aspoň o pár metrov, či by ste projekt upravovali?
Odpovedať
Ten prvý sa mi nepáči, tie šikminy ma privádzajú do zúfalstva po pravde, nerozumiem ich významu, podľa mňa to len zbytočne zaberá priestor a nemá to reálny zmysel. Radšej by som volil tú dvojku, aj keď je kopa iných a krajších projektov ;-)
Odpovedať
dvojka sa mi páči viac. neviem vyzerá tak viac domácky a mne osobne by aj pôdorys viac vyhovoval. a rozhodujte sa už len medzi týmito dvoma? to ne ako taký final?
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa viac páči 2, aj keď 1 je možno o niečo lepšie riešená, 2 mi pripadá útulnejšia. Máte len tieto dva?
Odpovedať
Profilova fotka
paci sa mi ten druhy projekt, pride mi rozumnejsie rieseny, bez zbytocnych sikmin a tiez sa mi paci to jak su miestnosti rozmiestnene, podelene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No, za mna rozhodne ten prvý. Druhy neviem. Prvy sa mi paci, je zaujmavo rieseny.
Odpovedať
@lukasko67 ani sa necudujem, ze sa neviete rozhodnut. ved domceky su skoro rovnake. mne sa viacej paci ten prvy, ale rozhodnite sa podla seba a hlavne podla situacie aj aky sa vam bude na pozemok hodit.
Odpovedať
Profilova fotka
@lukasko67 nemas lahke rozhodovanie, su dost podobné, ja by som isiel do cisla dva, k comu sa priklanate vy ?
Odpovedať
obidva su pekne. Zrejme hladate nieco mensie. Skuste pozriet seriu Kompakt od Euroline https://eurolineslovakia.sk/sk/search... my sme si vybrali kompakt 602, nie velky, utulny, rozlozenie miestnosti vyhovuje. Akurat sme zrusili balkon z kupelky a rozsirili tu kupelku. https://eurolineslovakia.sk/sk/projek...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
druhý projekt, hlavne kvôli tej izbe naspodu
Odpovedať
@lukasko67 taktiez som za ten druhy projekt. Kedze ten je lepsie rieseny a ma dole aj izbu, takze do buducna ked budete starsi, tak tam mozte mat spalnu aby ste nemuseli schodami hore stale chodit.
Odpovedať
Profilova fotka
@lukasko67 za mna druhy :) hlavne aby ta zena lubila a bude sa vam byvat dobre v ktoromkolvek dome :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?