Ktory projekt???

vas nazor ktory dom by vychadzal lacnejsie? pripadne ktory sa viac paci, budu dva projekty ten prvy ma na vyssej urovni nakres cize aby vas to neovplyvnilo, obydva domy su do svahu taky mam pozemok
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa viac páči ten prvý dom. Je vzdusnejsi a modernejsi. Aj my stávame dom vo svahu v 3 úrovniach.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Braňo :) Podobný dom ako máš na prvých obrázkoch riešil môj kamarát :) Určite dobrá voľba do svahuóvytého terénu. Valbová strecha je jedna z najjednoduchších a najlacnejších.
Odpovedať
mne sa paci viac ten od apexu :-) neviem ci je lacnejsi, ale vzdy ked nieco vyberam, tak ako naschval, sa mi pacia veci ktore su drahe :-D
Odpovedať
@branislavsitar ako sú svetové strany?
Odpovedať
@carolinka shooj nemas podorys vasho?
Odpovedať
@carolinka ten druhy ma denna nocna cast rozdelenie, ten prvy moderny dole obyvka potom na podeste medziposchodi spalnu a hore izby co mi pride dost rozhadzane
Odpovedať
Profilova fotka
@branislavsitar pozri môj fotoblog a v ňom posledný album. My máme na jednej úrovni spoločenskú časť, na medziposchodí 3 detské izby s príslušenstvom (šatník, kúpeľňa, pracovna) a na poschodí budú 2 spálne + kúpeľňa, samostatné wc a šatník z našej spálne. Každý bude mať svoju časť a verím, že budeme takto spokojní
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa paci ten posledný. Wc v spalni je super. 😉 Ale je to na tebe ... 😉👍
Odpovedať
Profilova fotka
@branislavsitar to musis vediet ty, ktory sa ti viac paci... ja ked som videl prvykrat nasu vizu so sikmou strechou 7,5 stupna a velkymi oknami uz som iny nechcela. Inak je vraj lacnejsia ako sedlova.... ja hlasujem za prvy jednoznacne.
Odpovedať
To druhe urcite nie. To je nejaky paskvil
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by sa páčil ten druhý projekt. Príde mi krajší ako ten prvý, ale to možno len kvôli tomu, že ja tie hranaté domy moc nemusím. Nepáči sa mi moc vzhľad toho prvého ale ako rozmiestnenie izieb nemá zlé. Čo sa týka vnútrajška tak to je v pohode len tá vonkajšia vizualizácia mi prosto nejak nepadla do oka ;-) Ale to je vec názoru ;-)
Odpovedať
@salkovic co to je ci co? toto je on len som vymenil strechy
Odpovedať
Článok sa načítava...
@branislavsitar nezvazis nieco bez tych polovicatych schodov? nieco v style spodok garaz, technicka, pivnica vzadu, a hore normalne byvanie v ramci jednej urovne?
Odpovedať
sa mi to zdá všetko komplikované.... zjednodušiť!
Odpovedať
@branislavsitar kukni blog evkarastik super riesenie.
Odpovedať
to sme mali podmienku z obyvacky vyjst na dvor, nie vyjst na terasu v 2,5m vyske
Odpovedať
@branislavsitar taketo nieco. dolu garaz, technicka, pivnica atd. hore normalne byvanie. do ulice izby, do dvora obyvka a kuch.
Odpovedať
Profilova fotka
@branislavsitar Na tvojom mieste by som si ujasnil čo vlastne chceš a zašiel za nejakým architektom ukázal mu pozemok a nechal ho niečo vytvoriť. Lebo tie prvé domy čo porovnávaš sa dosť líšia prvý je poschodový s čiastočným druhým poschodím zo šikmou strechou z vchodom zo zadnej strany, druhý je v podstate bungalov zo sedlovou strechou z vchodom z boku a na tom obrázku je vidieť že je urobený len do mierneho svahu lebo prevýšenie my podľa exteriérových schodov vychádza na cca 1,2 m. čo sa týka tých posledných domov tie by potrebovali aspoň prevýšenie 2,5-3 metre. Čiže za architektom povedať mu požiadavky ukázať pozemok porozprávať sa o rozpočte a nech z niečim príde.
Odpovedať
@salkovic ja som mal podmienku dole obyvacka aby som z obyvky vysiel na dvor a nebol hore
Odpovedať
Profilova fotka
Ten posledny mi pride trocha neprakticky. Neviem ja by som potreboval aby bol otoceny do zahrady a nie do ulice. Najviac sa mi pozdava asi ta stredna ponuka. Fajne vyzera z vonka a dokonca by mi pasoval aj podorys interieru. Celkovo sikovne je vsetko navrhnute, tak by som si asi zvolil tu moznost. Ale tak to by bola len moja volba.
Odpovedať
@branislavsitar pozri si lepsie ten obrazok, z obyvacky ides rovno na dvor
Odpovedať
Viackrat tu uz zaznela jedna vec. A to, ze riesit dolu v svahu pivnicu, garaz a podobne a hore na jednej urovni byvanie. Z mojho pohladu je to ovela praktickejsie. Avsak co sa tyka vizualnej stranky tak ten uplne prvy navrh je v celku na pohlad fajn, ale ta prakticka stranka mi tam nejako chyba.
Odpovedať
@imarek ktory tebe pasuje tento?
Odpovedať
@igigi co je komplikovane? je vchod z boku a nalavo cela nocna cast a napravo obyvka s kuchynou
Odpovedať
Ja som za prvý dom, lebo ten druhý má o ničom dennú časť domu - jedálenský stôl na najtmavsom mieste, výhľad do kuchyne hneď od vstupu....A na je tá mini miestnosť za obývačkou?
Odpovedať
@zltalienka ra mini miestnost je pre papagaja
Odpovedať
Profilova fotka
@branislavsitar Hej hej presne tento mi pasuje. Neviem zdá si mi to asi najlepsie vyriesene aj zvonku aj zvnutra. Ak ti tam nieco nevyhovuje tak si dajte iba ako taky navrh na odpichnutie a pozmente si tam nejake veci aby ste s tym boli spokojny ale aspon zakladne veci by som pouzil z tohto navrhu lebo mi pride taky najrozumnejsi
Odpovedať
Profilova fotka
toto by som neriešil sám, šiel by som za architektom ako @martosko písal. Je veľa odlišného medzi týmito domami, je možné, že ti projekt nesadne úplne dokonale nejaký, preto by som si dal urobiť indivindi projekt od architekta a prekonzultoval by som s ním všetky možnosti, výhody, nevýhody no proste všetko :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?